hava elemantelleri

Sorularınız mı var? O zaman cevapları olan kişileri burada bulabilirsiniz.
Post Reply
siliterin
Site Yazarı
Site Yazarı

hava elemantelleri

Post by siliterin »

arkadaşlar çok soru sorduğumun farkındayım ama bana bir harf öğretenin bin yıl kölesi olurum. bana hava elemantellerinin yeteneklerini ve özellikle görünüşlerini anlatan arkadaşa şimdiden teşekkür ederim. :clap:
Dünyada imkânsız olan tek şey, imkânsız olanı bulmaktır.
Squan
Seçilmiş Savaşçı

Post by Squan »

Başlık buraya daha fazla uyacaktır.

Saygılarımla
Uçurumdan kurtulmanın tek yolu ona bakmak, derinliğini ölçmek ve kendini o boşluğa bırakmaktır.
siliterin
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by siliterin »

tamam sasol. aslında sorular için ayrı bir başlık açılsa hiç fena olmaz. umarım dikkate alırsınız
Dünyada imkânsız olan tek şey, imkânsız olanı bulmaktır.
occultsearcher
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by occultsearcher »

Derhal şaapayım, cevap vereyim ben.
şinci bu DnD'de bu Air Elementalları ayırmışlar altıya, Small, Medium, Large, Huge, Greater, Elder filan diye. şimdi bunların işte combat yetenekleri canları filan artıyor büyüklükleri arttıkça. Large'dan itibaren "damage reduction" filan kazanıyorlar. Small'dan sonra farklı featler ekleniyor filan fişman. Yani tablolarını bulur bakarsın herhalde, onları itelemeye gerek yok.
şimdi bu arkadaşlarda "Air Mastery" var bunun anlamı bilimum uçan yaratık bunlara saldırmaya kalkınca -1 felan alıyorlar ataklarına felan.
Bi de bu mahlukat her on dakikada bir kendilerini beeele hortuma dönüştürebiliyorlar. Bu hortum özelliklerini de HD/2 round kadar koruyabiliyorlar.
Bu formda ilerlerkene "attack of opportunity" tetiklemiyor bu lavuklar, o kötüymüş bak.
Bu varlıkların boyutlarından küçük şeyler bunlar bu hortum formundaykene bunlara yakalanıp hasar alabiliyorlarmış. Largelarla uğraşması tehlikeli yani, mediumları dövebilirsin, damage reductionları da yok zaten. Neyse bunların damage'ıdır şusudur busudur için tablo var ama gerek yok buraya almaya. Yakalanmaktan yırtmak için refleks atılıyo, kurtulmak için str atılıyo filan, bunların DC'leri de mahluğun büyüklüğüne göre belirleniyor.
Bu hortumların altı yere değince bulut oluyomuşmuş işte concealment sağlıyomuş felan. Bunlar gereksiz detaylar, çok girmemek lazım eğer combatta kullanmicaksan.

Ya ben bir oyunda çok güzel bir air elemental görmüştüm ama o oyun neydi, şimdi onu hatırlamıyorum yaaa. Tüh...

Bak şimdi şu resimler fena değil:
Image
Image
şu da çok hoş bir minyatürmüş doğrusu:
Image
Ama işte bu air olduğu için çok biçimli olmasını beklemiyorum ben. Sonuçta normalde göremeyebilebilirsin bu amcaları. Hava neticede...
M - There is indeed such a conspiracy
"When you see filth, call it filth"
SacoKhan
Forum Yöneticisi

Post by SacoKhan »

Minyatüre hayran oldum walla çok güzel bir şeymiş. :clap:
And i still wonder if you ever wonder the same!...
mikael
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by mikael »

En üstteki resim de çok güzelmiş, tam avatarlık :)
Occultsearcher nerden buluyosun böyle resimleri yahu. Yoksa forumun galerisinde var da ben mi görmedim :-o
occultsearcher
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by occultsearcher »

Ben goog-fu'ya deli gibi puan yatırdım, öyle buluyorum :D
İnternette var babacım, arayınca bulunuyor.
mikael
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by mikael »

İnternette var babacım, arayınca bulunuyor.
Adından belli zaten; "occult searcher" :D
Yener
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Yener »

occultsearcher çok güzel açıklamış olayı ekstradan bilgi vermeye pek gerek yok onunda dediği gibi Monster Manual I 'e bakabilirsin bütün elementaller var orada. Ayrıca tip olarakta pek önemli değil yani iş DM in anlatışına hayal güçüne bakıyor bunların sabit bir tipi yok, bu bütün elementaller için geçerli, fakat benim gördüklerim içerisinde en çok hoşuma gideni Heroes 4 deki air elemental tipiydi, gerçektende harikaydı. Bu arada bunların Elder olanlarıda acayip tehlikeli uzak durmak lazım bunlardan tek başına bir kasabayı bile yok edebilir bunlar, bulaşmamak lazım. Bütün elementaller gibi bunlarda neutral yani sen ona bulaşma oda sana bulaşmasın 8) .
[b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]
Aredheliquas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aredheliquas »

minyatür baya güzelmiş hakkaten yaw..
ayruca acıklama içinde saol merak etmediim ama bilmediim bi baska konu :wink:
<div>Duvarlar renkli olsada, karanlıkta ne görebilirsinki?... Bir köre rengi, nasıl anlatabilirsinki?</div><br>
trulias
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by trulias »

tüm elemanteller spirit klasmanında değilmi ayrıca, yani normal basit silahlarla hasar almaması lazım bazı tiplerinin?
occultsearcher
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by occultsearcher »

Extraplanar sayılıyorlar abi. Ruh değil, tam tersine bir maddenin çok fazlası olmakla alakalı. Hatta belki spirit az olduğundan çok maddedirler :)
Zaten damage reduction var zaten. İncitmek zor yani.
Post Reply