Arkadaşlar aranızda Rock'n Coke için KAMP bileti almış ama gitmekten vazgeçmiş ve satmak isteyen arkadaş olursa benimle irtibata geçebilir mi? extra bir bilete ihtiyacımız var burda....
ilk günü 2 eylül olması lasım... ama sen bunu sitesine bakarakta öğrenebilirdin??? Birazcık miskinlik sezdim ??
bu arada kampta kalcak adam arıyorsanız kendi arkadaş grubumu rahatlıkla size açabilirim.. ama tabi bizim gitmemiz de bi tane extra bilete bağlı... Yoksa tüm grubumuzun biletlerini burdan satışa çıkarabilirim
evet sanki .....kusuruma bakmayın gerçekten çok yorgunum soruvermişim öyle bağışlayın....eee o zaman ekstra bileti bekleyip gelişmelere bakıcaz,buarada bilgi için sağol
There'll be war, there'll be peace.
<br>But everything one day will cease.
<br>All the iron turned to rust;
<br>All the proud men turned to dust.
önemli değil bu arada bilet için extra bilgi hepinize... iade bilet olayı olabilirMİş bu yüzden arada bir biletix in sitesini kontrol etmemizde yarar varMIş. Bana biletix in yetkililerinden gelen bir bilgi artık kekledi mi beni ya da uydurdu mu bilmiyorum ama bi zyaretten zarar olmaz haberiniz olsun.... Hepinize iyi avlar Biletiniz bol olsun
Bu arada zaten en baba gün ilk gün çünkü tüm baba grup ve sanaçtılar cmrtesi çıkıcak (benim nacizane düşüncem bu yönde) tek günlük gezeyim eğleneyim diosanız 2 eylül bileti almanız şiddetle tavsiye edilir