d20'de 1 geldi

Sorularınız mı var? O zaman cevapları olan kişileri burada bulabilirsiniz.
Post Reply
mikael
Kullanıcı
Kullanıcı

d20'de 1 geldi

Post by mikael »

Saldırı zarında 1 geldiği zaman ne tür olaylar olur? Ben genelde kılıcın elden kayıp düşmesi, yay telinin kola çarpıp acıtması, ayağın çukura takılıp düşülmesi, karakterlerden biri elfse atılacak okun aniden çıkan bir rüzgar sonucu elfe çarpması (elfleri çok severim de :) ) gibi şeyler yaparım. Yaratıcı fikirleri okumak isterim.
SacoKhan
Forum Yöneticisi

Post by SacoKhan »

Ya aslında çok yaratıcı olmamak lazım bu konularda, bana bu tür kazaların düşük levelli karakterler yapabilir(elinden uçtu, gözüne girdi falan), ben genel olarak dengesini kaybetti ya da düşmana saldırı şansı verdi falan diye tasvir etmeye çalışırım, ki mantıken yüksek levellarda bu tür şeyler olmamalı, adam yıllarını vermiş Weapon Master olmuş, bir attı diye kendi kafasını kesti, elinden uçtu gitti sekti geri girdi falan :D ...

İkinci bir d20 atıp ona göre birşeyler olmalı bence, mesela bir kez daha 1 atarsa, tamam artık :D ne hali varsa görsün...
And i still wonder if you ever wonder the same!...
ulfgar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ulfgar »

kılıcını kaldırırken gözün arkada kan içinde kalmış çocuğa kaydı ve kendi oğlunu anımsadın. zihnin öle bi dağıldı ki darbeyi tamamlamayı unuttun adeta ve rakibine fırsat verdin.. artık npc zarları ne derse burdan sonra o :)
Hani eski bir resme bakarken hani yılları sayar da insan hani gözleri dolar ya birden.. İşte öyle bir şey..
mikael
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by mikael »

ulfgar wrote:kılıcını kaldırırken gözün arkada kan içinde kalmış çocuğa kaydı ve kendi oğlunu anımsadın. zihnin öle bi dağıldı ki darbeyi tamamlamayı unuttun adeta ve rakibine fırsat verdin.. artık npc zarları ne derse burdan sonra o :)
Psikolojik ceza, hoşuma gitti :evil:
Post Reply