Dergi Hakkinda Sorular
- C_Deschain
- Kullanıcı

Bu konuda ilk resmi aciklamayi ben yapiyorum sanirim ben yapiyorum. Dergi editorumuz Deaya tam zamani o belirleyecek.. Muhtemelen eylulun ilk haftasi bir ihtimal ikinci haftasi cikacak ilk sayi...
Baslik biraz farkli yone saptigi icin ayri bir basliga tasidim.
Baslik biraz farkli yone saptigi icin ayri bir basliga tasidim.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
- C_Deschain
- Kullanıcı

-
occultsearcher
- Kullanıcı

e- dergi şeklinde olacak. İleride işler iyi giderse basılmış zımbırtılar da olur inşallah.
Bu arada duyuralım arkadaşlar... Duyuru yapacaktım madem başlık açıldı.
Dergiye yazı ve grafik baımından katkıta bulunmak isteyen arkadaşlar lütfen başvursunlar...
Bu arada duyuralım arkadaşlar... Duyuru yapacaktım madem başlık açıldı.
Dergiye yazı ve grafik baımından katkıta bulunmak isteyen arkadaşlar lütfen başvursunlar...
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
Order is the dream of man.
- C_Deschain
- Kullanıcı

-
FrontsideAir
- Gölge Ustası
Dergide neler olacağını sorayım ben de. FRP ile ilgili bilgiler, karakter tanıtımları, diyarımızla ilgili bazı bilgiler?..
Eğer ticari bir amaç olmayacaksa basılmış zımbırtı yerine fanzin de olabilir. Fotokopiyle dağıtılması da daha uygun bir fiyata gelebilir. Bir araştırın derim.
Eğer ticari bir amaç olmayacaksa basılmış zımbırtı yerine fanzin de olabilir. Fotokopiyle dağıtılması da daha uygun bir fiyata gelebilir. Bir araştırın derim.
Code: Select all
Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.
Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..Ã?ncelikle ve en önemlısı dıyarın kahramanları diye bir bölüm olacak ki yazarı da benim. : )
Diger bölümleri de yazan arkadaşlar tanıtır. Belki süpriz yapacaklardır ben bozmıyım.
Diger bölümleri de yazan arkadaşlar tanıtır. Belki süpriz yapacaklardır ben bozmıyım.
HARBE GİDEN
-
Aredheliquas
- Kullanıcı

Dergiyi sitede .pdf şeklinde yayınlamayı düşünüyorum. Belki özel bir tasarım yaparız diyodum ama sanırım özel tasarım her ay yetişmez.
Fotokopi ile çoğaltılmasına izin veririz sanırım. Amaç zaten böyle birşey yapmış olmak, faydalı olmak. Ticari bir kaygımız yok.
Maillere atma meselesine gelince. İlk sayımızdan şimdiye kadar siteye üye olan kişilerin maillerine birer nüsha atabiliriz. Ya da sadece sitedeki linkini maillere yollarız ama maille de duyuracağız.
Bu ilk sayımız olacak, umarım başarılı olur. Yardımcı olmak isteyen arkadaşları memnuniyetle kabul ederiz.
İlk sayı ise bu aralar çıkacak. Yazılar hazır, sadece dergi haline sokulması işlemi kaldı.
Fotokopi ile çoğaltılmasına izin veririz sanırım. Amaç zaten böyle birşey yapmış olmak, faydalı olmak. Ticari bir kaygımız yok.
Maillere atma meselesine gelince. İlk sayımızdan şimdiye kadar siteye üye olan kişilerin maillerine birer nüsha atabiliriz. Ya da sadece sitedeki linkini maillere yollarız ama maille de duyuracağız.
Bu ilk sayımız olacak, umarım başarılı olur. Yardımcı olmak isteyen arkadaşları memnuniyetle kabul ederiz.
İlk sayı ise bu aralar çıkacak. Yazılar hazır, sadece dergi haline sokulması işlemi kaldı.
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
güç amacın, k