Shade (FR)
-
NocturnaL_Soul
- Kullanıcı

Shade (FR)
ya arkadaşlar şmd bu FR deki Shade ler warya. sonradan shade olunyo fln, bunu sadece City of Shade deki dier shade büyücüler falanmı yapablyo yani, bunlar bşka yerlerde falan bulunamazmı, yada onlardan bşkası bu işi yapamazmı? belki Mask'tan rica edersen (gölgler lordu fln ya) yapar shade belki ama tabi bedeli agır olur heralde
nyse yardmcı olablrsnz sewnrm
Re: Shade (FR)
Eski Netherilzedelin bir kısmı Shadowar oldular önce. Ancak hepsi shade olamadı. Shade Prenselerinin izin verdikleri (sadık, kararlı vs vs olanlar) shade mertebesine yavaş yavaş yükseltildi. Yani önce onların izin vermesi gerekiyorNocturnaL_Soul wrote:ya arkadaşlar şmd bu FR deki Shade ler warya. sonradan shade olunyo fln, bunu sadece City of Shade deki dier shade büyücüler falanmı yapablyo yani, bunlar bşka yerlerde falan bulunamazmı, yada onlardan bşkası bu işi yapamazmı? belki Mask'tan rica edersen (gölgler lordu fln ya) yapar shade belki ama tabi bedeli agır olur heraldenyse yardmcı olablrsnz sewnrm
Yukarıda yazdıklarımı bir daha okursan sen kazanırsın, okumazsan ben!<br>
-
NocturnaL_Soul
- Kullanıcı

Lixer açıklamış zaten durumu evet aynen, böyle bir izin olmadan olmaz
, bu shade ler bide Shar cı olanları baya karizma oluyor, tabi Mask' a inananlarıda çıkabilir, aslında senaryoda ekstra bir durumda yaratılabilir shade oynamak için, güzel bir uyarlama olursa neden olmasın. Güzel bir hikaye uydurursan NocturnaL_Soul, ilerde shade oynamana izinverebilirim ama belki
.
[b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]
-
NocturnaL_Soul
- Kullanıcı

-
NocturnaL_Soul
- Kullanıcı

Seni Shar cı yapmak senaryo bakımından daha iyi oldu, bir süre Bana ile Shar arasındaki geçici ittifakta önemli bir aracı olabilrsin böylece
. Hem böylece daha sevimli oldu Shade dimiz
. Bakalım Layd Vrasj ın elinden kurtulup shade olmaya devam edecekmisin
.
[b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]
-
NocturnaL_Soul
- Kullanıcı

Yok gelişme ya varda yok.Leydi Vrasj'ın elinden kurtuldugm pek söylenemez.Gitti kadın bana Zhentil Keep gibi bi yerde Bane cleric leri öldürme görevi verdi,yazık bana.Ama olsun halletik yinede şimdi başka bi görev almıştık en son, neydi bilmemkimin kitabını bulmamız gerkyodu.
Ne kadar Shade olsamda +4 level adjustment.ten nasibimi alıyorum
. Biri dokunsa ölücek durumdayım aslında yani.
Not: Benim shade oldugm oyun ikik haftadır oynanamadı onunla paralel olarak başka bi oyun oynamaya başldık, bakalım ne olcak? Shade olmya devam edebilcekmiyim
Ne kadar Shade olsamda +4 level adjustment.ten nasibimi alıyorum
Not: Benim shade oldugm oyun ikik haftadır oynanamadı onunla paralel olarak başka bi oyun oynamaya başldık, bakalım ne olcak? Shade olmya devam edebilcekmiyim