sitemizde roman yazarları var mı?
sitemizde roman yazarları var mı?
arkadaşlar sitemizde her ne kadar hemen herkes kısa girişler yazabilecek olsada açıkcası daha ciddi şeylerle uğraşanların olup olmadığı merakımı cezbediyor.
acaba sitemizde roman veya 20sayfadan uzun kısa öyküler yazan kimler var. tanışmış oluruz bu vesileyle.
ben kendi adıma şu ana kadar bir tane ciddi (dönem ödevi düzeyinde) bir kaç tanede deneme aşamasında roman taslağıyla , birçok kısa öykü yazdım kendi adıma.
hatırlarsanız bir dönem sitemizdede bir öykü yarışması vardı. oraya yazan arkadaşalrda kendilerini tanıtırlarsa ve herkes daha çok hangi tür ve tipte yazılar yazdığını söylerse iyi bir iletişim ortamı doğar diye düşünüyorum.
herkese iyi günler...
acaba sitemizde roman veya 20sayfadan uzun kısa öyküler yazan kimler var. tanışmış oluruz bu vesileyle.
ben kendi adıma şu ana kadar bir tane ciddi (dönem ödevi düzeyinde) bir kaç tanede deneme aşamasında roman taslağıyla , birçok kısa öykü yazdım kendi adıma.
hatırlarsanız bir dönem sitemizdede bir öykü yarışması vardı. oraya yazan arkadaşalrda kendilerini tanıtırlarsa ve herkes daha çok hangi tür ve tipte yazılar yazdığını söylerse iyi bir iletişim ortamı doğar diye düşünüyorum.
herkese iyi günler...
Korku hikayeleri yazıyorum. Tamamen bitmiş olarak 5 tane var.
Seri olarak düşündüğüm fantastik kurgunun ise 1. kitabını bitirdim.
Ayrıca bir kaç küçük frp hikayede yazdım.
Ama hepsindede şuana kadar ciddi bir girişimim olmadı. Dersler ve sınavlar bastırdıkça bunlarla gerektiği kadar ilgilenemiyorum.
Seri olarak düşündüğüm fantastik kurgunun ise 1. kitabını bitirdim.
Ayrıca bir kaç küçük frp hikayede yazdım.
Ama hepsindede şuana kadar ciddi bir girişimim olmadı. Dersler ve sınavlar bastırdıkça bunlarla gerektiği kadar ilgilenemiyorum.
Bir tek seni bana çok gördü dünya
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
http://www.kanguncesi.com/golge/_9/9oku ... =6&yazar=4
Burdan yazdığım bir tane korku hikayesine ulaşabilirsin. Umarım beğenirsin.
Burdan yazdığım bir tane korku hikayesine ulaşabilirsin. Umarım beğenirsin.
Çok yarım kalan projem var açıkçası, bitmiş olarak 10u aşkın hikayemi sayabilirim. Onun haricinde roman yazamaya hep kalkıştım, sonra başlangıcı kullanıp kısa öyküye döndüm, bu ara kısa öykü diye başladığım bir yazım var bakalım belki roman olur
itiraf ve saygılarımla...
itiraf ve saygılarımla...
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...
-
Aredheliquas
- Kullanıcı

Yüzüklerin Efendisi filminin ülkemize estirdiği frp rüzgarı yavaşça dindi ve frp basan yayınevleri birer birer kapanmakta.
Porfesyonel olarak frp yazsakta ortaya muhteşem bir dünya çıkarmadan yayınevleri ellerine geçen frp tarzındaki dosyaları okumadan çöpe atıyor.
Benim yayınevlerine gönderdiğim maile gelen cevapların genelinde ortak olarak, amerikada best seller olmuş frp kitaplar bile ülkemizde yeteri kadar satılmadığı için türk yazarların bu tarzdaki çalışmalarını basmayı düşünmüyoruz.
Benim bilidğim şimdiye kadar Perg efsaneleri kadar başarılı başka türk frp yazarı yok.
Ve şunu anladım bu ülkede kitapların satılması bile modaya bağlı. Eğer Yüzüklerin efendisi kadar beğenilen başka bir yapım çıkmazsa yakında best seller olmuş frp kitapların türkçe çevirisini bile bulamayacağız.
Umarım yanılıyorumdur...
Porfesyonel olarak frp yazsakta ortaya muhteşem bir dünya çıkarmadan yayınevleri ellerine geçen frp tarzındaki dosyaları okumadan çöpe atıyor.
Benim yayınevlerine gönderdiğim maile gelen cevapların genelinde ortak olarak, amerikada best seller olmuş frp kitaplar bile ülkemizde yeteri kadar satılmadığı için türk yazarların bu tarzdaki çalışmalarını basmayı düşünmüyoruz.
Benim bilidğim şimdiye kadar Perg efsaneleri kadar başarılı başka türk frp yazarı yok.
Ve şunu anladım bu ülkede kitapların satılması bile modaya bağlı. Eğer Yüzüklerin efendisi kadar beğenilen başka bir yapım çıkmazsa yakında best seller olmuş frp kitapların türkçe çevirisini bile bulamayacağız.
Umarım yanılıyorumdur...
eywallah abi, çok sağol, birşeyler yapmaya çalışıyoruz işte...trulias wrote:aransayes in çalışmasını inceledim. oldukça başarılı buldum. umarım sitedeki yönetici arkadaşlarlada konuşup hikayeler bölümüne aktarır.
bu arada chosen senin kalemine güvenimiz sonsuz, yazdığım mesajar dahi şiir gibi olunca insanın ,yazıcağı romanlarda iyi olur sanırım
dostlar kalemine güvenir
o dost sözüne sevinir
seçilmiş ayrılsa da
elbet yollar kesişir
teşekkür ve saygılarımla...
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...
bir zamanlar bi frp roman girişiminde bulunup 40 sayfa civarı yazmışken tüm yazdıklarım bilgisayarın yanması sonucu gitti.tabi yedek almamak da benim hatamdı 
Girme şu alçakların hizmetine:
Konma sinek gibi pislik üstüne.
İki günde bir somun ye, ne olur!
Yüreğinin kanını iç de boyun eğme.
Ã?mer HAYYAM
Konma sinek gibi pislik üstüne.
İki günde bir somun ye, ne olur!
Yüreğinin kanını iç de boyun eğme.
Ã?mer HAYYAM
-
FrontsideAir
- Gölge Ustası
En uzun hikayem 7 saufaydı, onu da şimdi okudukça kendimden utanıyorum. Plansız programsız aklıma ne geldiyse yazmışım. Ama düzgün bir şeyler yazabilmek isterdim.
Code: Select all
Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.
Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..