sitemizde roman yazarları var mı?

Başka hiçbir yere uymadı dediğiniz mesajlar için.
Post Reply
trulias
Kullanıcı
Kullanıcı

sitemizde roman yazarları var mı?

Post by trulias »

arkadaşlar sitemizde her ne kadar hemen herkes kısa girişler yazabilecek olsada açıkcası daha ciddi şeylerle uğraşanların olup olmadığı merakımı cezbediyor.

acaba sitemizde roman veya 20sayfadan uzun kısa öyküler yazan kimler var. tanışmış oluruz bu vesileyle.
ben kendi adıma şu ana kadar bir tane ciddi (dönem ödevi düzeyinde) bir kaç tanede deneme aşamasında roman taslağıyla , birçok kısa öykü yazdım kendi adıma.

hatırlarsanız bir dönem sitemizdede bir öykü yarışması vardı. oraya yazan arkadaşalrda kendilerini tanıtırlarsa ve herkes daha çok hangi tür ve tipte yazılar yazdığını söylerse iyi bir iletişim ortamı doğar diye düşünüyorum.

herkese iyi günler...
aransayes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by aransayes »

Korku hikayeleri yazıyorum. Tamamen bitmiş olarak 5 tane var.
Seri olarak düşündüğüm fantastik kurgunun ise 1. kitabını bitirdim.
Ayrıca bir kaç küçük frp hikayede yazdım.
Ama hepsindede şuana kadar ciddi bir girişimim olmadı. Dersler ve sınavlar bastırdıkça bunlarla gerektiği kadar ilgilenemiyorum.
Bir tek seni bana çok gördü dünya
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
trulias
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by trulias »

herkesin ortak derdi sanırım.
şu an kadar hiç korku öğesi kullnmamıştım. aslında hikayelerinden bazılarını görmek isterdim.

şayet ticari bir düşüncen yoksa, yani şimdilik hikayelerini satmayı ve bastırmayı düşünmüyorsan sitede yayınlıya bilirmisin?

eminim birçok kişi ilgiyle okuycaktır
ElvenBard
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ElvenBard »

olmazmı :)
<em>Grave digger, when you dig my grave.. could you make it shallow? So that i can feel the rain..</em>
Rhuben
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Rhuben »

Benim de herkes gibi karalamalarım oldu.Yarışma için bir kısa öykü yazdım ama tarihe yetiştiremedim elimde kaldı. Planlarım var ama daha çok fırın ekmek yemem gerekiyor gibi geliyor bana...
aransayes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by aransayes »

http://www.kanguncesi.com/golge/_9/9oku ... =6&yazar=4
Burdan yazdığım bir tane korku hikayesine ulaşabilirsin. Umarım beğenirsin.
chosen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by chosen »

Çok yarım kalan projem var açıkçası, bitmiş olarak 10u aşkın hikayemi sayabilirim. Onun haricinde roman yazamaya hep kalkıştım, sonra başlangıcı kullanıp kısa öyküye döndüm, bu ara kısa öykü diye başladığım bir yazım var bakalım belki roman olur :)

itiraf ve saygılarımla...
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...
trulias
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by trulias »

aransayes in çalışmasını inceledim. oldukça başarılı buldum. umarım sitedeki yönetici arkadaşlarlada konuşup hikayeler bölümüne aktarır.

bu arada chosen senin kalemine güvenimiz sonsuz, yazdığım mesajar dahi şiir gibi olunca insanın ,yazıcağı romanlarda iyi olur sanırım :clap:
Aredheliquas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aredheliquas »

öyle kendi capımda eğlencelerim var ama prof olarak hiç bisey yazmadım daha...
<div>Duvarlar renkli olsada, karanlıkta ne görebilirsinki?... Bir köre rengi, nasıl anlatabilirsinki?</div><br>
aransayes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by aransayes »

Yüzüklerin Efendisi filminin ülkemize estirdiği frp rüzgarı yavaşça dindi ve frp basan yayınevleri birer birer kapanmakta.
Porfesyonel olarak frp yazsakta ortaya muhteşem bir dünya çıkarmadan yayınevleri ellerine geçen frp tarzındaki dosyaları okumadan çöpe atıyor.
Benim yayınevlerine gönderdiğim maile gelen cevapların genelinde ortak olarak, amerikada best seller olmuş frp kitaplar bile ülkemizde yeteri kadar satılmadığı için türk yazarların bu tarzdaki çalışmalarını basmayı düşünmüyoruz.
Benim bilidğim şimdiye kadar Perg efsaneleri kadar başarılı başka türk frp yazarı yok.
Ve şunu anladım bu ülkede kitapların satılması bile modaya bağlı. Eğer Yüzüklerin efendisi kadar beğenilen başka bir yapım çıkmazsa yakında best seller olmuş frp kitapların türkçe çevirisini bile bulamayacağız.
Umarım yanılıyorumdur...
chosen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by chosen »

trulias wrote:aransayes in çalışmasını inceledim. oldukça başarılı buldum. umarım sitedeki yönetici arkadaşlarlada konuşup hikayeler bölümüne aktarır.

bu arada chosen senin kalemine güvenimiz sonsuz, yazdığım mesajar dahi şiir gibi olunca insanın ,yazıcağı romanlarda iyi olur sanırım :clap:
eywallah abi, çok sağol, birşeyler yapmaya çalışıyoruz işte...

dostlar kalemine güvenir
o dost sözüne sevinir
seçilmiş ayrılsa da
elbet yollar kesişir

teşekkür ve saygılarımla...
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...
lordsoul
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by lordsoul »

bir zamanlar bi frp roman girişiminde bulunup 40 sayfa civarı yazmışken tüm yazdıklarım bilgisayarın yanması sonucu gitti.tabi yedek almamak da benim hatamdı :)
Girme şu alçakların hizmetine:
Konma sinek gibi pislik üstüne.
İki günde bir somun ye, ne olur!
Yüreğinin kanını iç de boyun eğme.
Ã?mer HAYYAM
FrontsideAir
Gölge Ustası

Post by FrontsideAir »

En uzun hikayem 7 saufaydı, onu da şimdi okudukça kendimden utanıyorum. Plansız programsız aklıma ne geldiyse yazmışım. Ama düzgün bir şeyler yazabilmek isterdim.

Code: Select all

Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.

Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..
siliterin
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by siliterin »

benim bir frp roman projem var. şu anda 140. sayfada ancak derslerden dolayı yazma işlemini askıya almak zorunda kaldım. yayın evlerinin türk frp yuazarlarına şans vermemesi benimde enbüyük sorunlarımdan biri.
Dünyada imkânsız olan tek şey, imkânsız olanı bulmaktır.
trulias
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by trulias »

olmadı ileride üniversitede bir klüp filan kurar onun etkinliği olarak okul imkanlarıyla basarsınız. elinize bir kar geçmez ama en azından kitlelere ulaşır. o yüzden bence olabildiğince çok birikim oluşturmakta fayda var.

gerçi söylüyorumda ben yapıyormuyum , orasını sormayım :D
Post Reply