Raistlin nasıl öldü?
- AreniusLorthenia
- Kullanıcı

Raistlin nasıl öldü?
Arkadaslar Yazalevinde raistin döndügünü biliorum ama sonrasını(bi arkadasım Yaz Alevimi alıp geri vermediği için:)bilmiyorum yani nası öldügünü bilmiyorum.Bir de raist hakkında duygularınızı katmasanız yani 'Takhisis gebertti salak büyücüyü kurtulduk' cinsi seyler olmasa iyi olur:)
- AreniusLorthenia
- Kullanıcı

-
FrontsideAir
- Gölge Ustası
Spoiler durumları için forumda sopiler kodu var, fontu falan değiştirdiğiniz yerdeki spoiler tuşuna basarak spoiler kullanabilirsiniz. Daha fazla bilgi için: http://www.frpworld.com/modules.php?nam ... pic&t=4784
Code: Select all
Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.
Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..- AreniusLorthenia
- Kullanıcı

- AreniusLorthenia
- Kullanıcı

Kitabın sonunda Raistlin diğer tanrılarla birlikte Krynn'i terk ediyor, yani ölmüyor.-
Lord Necros
- Başbüyücü
Raistlin için öldü diyebiliriz sanırım. Yaz Alevi Ejderhaları'nın sonunda halen yaşıyordu. Diğer tanrılarla birlikte Krynn'ı terk etmişti. Lâkin Yitik Ayın Ejderhaları'nda-eğer yanlış hatırlamıyorsam-Raistlin, tanrılar konseyinin önüne ruh olarak çıkıyordu. Yine Krynn'a döndüğünde aniden ortalıkta gözüküp kayboluveriyordu. Ruhlar Savaşı sırasında Krynn'daki büyü durumu düşünülürse, Raistlin'in ruhlardan etkilenmemesinin tek alternatif yolunun yine kendisinin de bir ruh olmasından geçtiğini düşünüyorum. Ve ayrıca Caramon öldüğü zaman Raistlin'i arıyordu öteye geçmek için. Herhalde öteye canlı Raistlin'le geçecek değildi. Caramon öldüğünde sanırım doksanlarındaydı, eh o yaşta Raistlin'in de yaşaması pek muhtemel değil sanırım.All power demands sacrifice...and pain. The universe rewards those willing to spill their life's blood for the promise of power.
Power demands sacrifice.
Power demands sacrifice.
- AreniusLorthenia
- Kullanıcı