Herkese Selamlar Diyar Sakinleri... Vin'ult Tau!!!

Herkesin kürsüye çıkıp özgürce tartışma başlatabilmesi için…
Post Reply
DeMRaN
Kullanıcı
Kullanıcı

Herkese Selamlar Diyar Sakinleri... Vin'ult Tau!!!

Post by DeMRaN »

Çok uzak diyarlardan geldim. Çok eskilerden... Eski tanrıların zamanından. şimdi ki tanrıların normal kişiler olduğu bir zamandan...

Efsanevi düşmanlıkların olduğu, efsanevi dostlukların vuku bulduğu bir dönemden... Çok uzun süredir bu ortamın sıcaklığından uzak kaldığım için kendime kızıyordum ve sonunda tekrardan yanınızdayım.

Yeminer eski bir güç yarışında ilerliyorduk ama zaman beni uzaklara götürdü ne durumdasın bilmiyorum ama yakında çok sevdiğin büyü kuleni güzel bir ziyarete gelicem. Vendui...

Quel-Shin, Oren Dautry, Türklider ve daha bir çokları... Özledim eski dostlarım, umarım hayat zamandan umduğunuz gibi ilerliyordur.

Ve ahh evet tabi ki Corax Tigerheart, Kan Kardeşim... Hala buralarda mısın bilmiyorum ama Savaş Nağraların o uzak diyarlara dahi geliyordu.

Buarada Uzaklarda olduğum sürede efsanevi büyülerimi de geliştirdim. Yeni yaratılmış şeylerle geldim aranıza. Umarım hoşunuza giden şeyler olur.
Diyar Sakinleri tekrardan aranızda olmak benim için bir onurdur. Herkese Selamlar.
<div align="center">Nindyn vel'uss kyorl nind ratha thalra elghinn dal lil alust... <br>Those who watch their backs meet death from the front... </div><br><strong><em><div align="right"><strong><em>Tharivol Amakiir the Dark Elf Mystics Master</em></strong
aransayes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by aransayes »

Hoşgeldin. Aramızda olmanda bizim için onurdur.
Bir tek seni bana çok gördü dünya
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
darkflarer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by darkflarer »

bu büyücüler neden didişir sürekli?
<div>artık lightflarer'ım</div><br>
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

gelene git gidene kal denmez bu alemde...
quel shin üstad uğramaz oldu buralara...
türk lider ise terk etti diyarı..
oren ise buralarda hala

yeni yüzler yeni simalar diyarda
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Fidorus Oğlu Findor bir zamanlar sen de terk etmiştin diyarı. Ama bu diyar terk edenleri uzaklardayken sonsuz bir hüzne boğar... Sanırım seni de döndüren bu oldu. Ne olursa olsun gelenlerin hepsi hoşgelmiştir yeniden diyara....

Diyar değişir ama dönenler için hep yeniden onların da diyarı olmayı başarır.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Post Reply