Dark Ages ( Gangrel )

Herkesin kürsüye çıkıp özgürce tartışma başlatabilmesi için…
Post Reply
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Dark Ages ( Gangrel )

Post by findor »

Selamlar Arkadaşlar.
Oynadığımız grupta vampir moda geçmiş bulunmaktayız.

Vampire The Dark Ages kitabından Gangrel clanını inceledim st mizde anlattı.
Bunun dışında gangreller ile ilgili bildiğiniz ilginç her yerde yazmayan bilgileriniz varsa paylaşmanızı rica edeceğim.

saygılar
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
Lixer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lixer »

Neyi okuyup neyi okumadığınızı bilmiyoruz ki ne diyelim şimdi?
Yukarıda yazdıklarımı bir daha okursan sen kazanırsın, okumazsan ben!<br>
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

zaten clanları ve disiplinlerini anlatan kitap

vampire the dark ages tir bu kadar basit ?
Post kasılcak bi topic gibimi gözüküyor uzaktan ?
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Lixer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lixer »

Zihin okuyan birine mi benziyoruz?

Hımmmm oyunun yaratıclılarını sodyum pentatol ile uyutarak, alt hipnoz ile aldığımız bilgilere göre gangreller ile ilgili hiç bir yerde yazılı olmayan bilgilere ulaştık. Buna göre gangrel`ler uzaya ilk çıkan vampir klanıymış.

Yine hiç bir yerde yazmayan bir bilgi geldi bana vahiy halinde, burada deniyor ki "her kim ki gangrelleri arayıp sorar, onlar boğazı kesilesilerdendir".

-------

Saka bir yana ne diyelim findor? Hem demişsin hiç bir yerde yazmayan bilgi. Hiç bir yerde yazmıyorsa nasıl bilgi olur bu? Ancak yaratıcılarıyla özel sohbet yapılır yada zihninden zorla alınır öyle değil mi? Soruyu garip sormuşsun yardım edelim deyince bir de laf sokuşturuyorsun, sen de böyle yaparsan ohooo el oğlu neler yapmaz...
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

Lixer bu alanı cilveli keçi hanı ile karıştırmasan sana uygun yerin orası olduğunu unutmayıp pek buralarda tozutmasan iyi olur gibime geliyor.

Tecrübe bütün yazılan bilgilerden dahada üstün bir gösterge kanıt bilgi ve tümünden üstündür.
Elbet bir gangrel günlük tutmuştur.
Elbet bi yerlerde mutlaka bişe varıdr.

vampirler hakkında ne kadar ne biliosun bilmiyorum
ama kendi sistemleri içinde gayet geniş bir bilgi ve iletişim ağı olduklarını özellikle bazı clanlarınkinin epey güçlü olduklarını biliyoruz zaten.
neden bu güçlü klan üyelerinden birisi çıkıp anılarını anlatmıyor diye düşünmek gerek.
İlla altına white wolf mührü yada her ne ise sistem yaratıcının mührünün bulunması gerekmiyor.

11. yy konstantinapolisinde oynuyoruz. yani tarih kendini bizim için tekrar ediyor.
hade byes
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Lixer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lixer »

Gangrel handbook bul paylaşım programlarından. İstediğin tüm bilgiyi verecektir, söylediklerin de zaten yazılı bilgiler ;) Yazılı olmayan bilgi deyince insan afallıyor tabi :king:
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

Findor pek sağda solda piyasada gezmeyen bilgilerden bahsediyor Lixer. Hani vardır ya öyle konular milletin ağzında döne döne sakız olmuştur artık. "Gangreller her frenzy ye girdiklerinde bir hayvanın dış görünüşünü alıyorlarmış!!! Benim bir Gangrelim vardı kafası çakal kafasına dönmüştü, kuyruğu çıkmıştı!" ya da "Gangreller süper savaşçılardır, Feral Claws üstüne potence üstüne fortitude oldumu tadından yenmez..." gibi şeyler hani. Herkes bilir, birbirine anlatır. Hatta kimsenin bilmediği taze bilgilermiş gibi anlatır bazıları. Halbuki sağır sultan bile duymuştur.

Sağır sultanın duymadığı noktalardan biri ise mesela Gehenna'nın Gangrel Beckett'in Nevşehir Kaymaklı'da Erciyes Dağı'nın gizemini araştırarak orada yatan bir antediluvianı uyandırması ile başladığıdır mesela.

Ya da Gangrel klanının bir gecede Independenta dönmesi ve Chicago, Harlem sokaklarını altüst etmesi...

Ya da disiplinlerinin gerçek anlamları, alternatif kullanımları veya karakter hazırlama süreceinde sunulabilecek güzel tavsiyeler.

Kesin bir çizgi yok aslında ama Findor'da oynaya oynaya karakter kağıdındaki eksikleri görüyor ve kapatıyor zaten :) .
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlül&uuml
Post Reply