Nickini değiştirmek isteyen bana başvurabilir. Yalnız buu basit olarak görmeyin lütfen. Sonuçta diyarımızda 419 mesajla öyle tanınıyorsun. Kesinlikle değiştirmek isteyenlere yardımcı olurum.
Ben Giderim,Adım Kalır<br>Dostlar Beni Hatırlasın...
Gözlerimi kapadım ve geçmişi hatırladım
Bizi biz yapan yıldızların ve denizlerin parıltısını içimde buldum
Söylediğimde şarkımı unutulmadı sözlerim
şarkılara konu olmuş zaferlerim,hatÄ
artık nick ini değiştirmek isteyenler Quel'e başvuracak bu arada kesinlikle tavsiye etmiyorum. sitenin en berbat takma adını kullanmama karşın ben bundan memnunum, herkes beni böyle tanıdı. sizdede mutlaka aynı durum oluşacaktır. bundan ne anlıyoruz. Norticus 'un dediğinin ne kadar doğru olduğunu
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
evet evet cok dogru norticus
bak simdi benim adım Drizzt ama benim sitedeki karakterimin adı Drizzt olmayacak..böyle bi karısıklık cıkacak..ama napalım bosverin siz en iyisi bastan adınızı iyi secin
Ya benım sitedieki nıckım karakterımın takma adı...
şimdi ben hangisi ile kayıt yaptırsam diye düşünürken,bana turistlerin taktığı ismi koymak geldi...
Umarım iyi olmuştur...
Dragonfly ;
Keeper of the Grove, Forest King
<u>Domains</u>:Animal,Earth,Plant,Protection
Doğanın Tapınağı
Güzel bir ismin var, iyi olmamış olması için neden göremiyorum doğrusu.
Yalnız sana turistlerin taktığı isim kısmını anlayamadım, sana turistler niye Dragonfly ismi taktı nerden akıllarına gelmiş? Nerenin turistleri bunlar? Yoksa ben saçmalıyor muyum??
Palisdan wrote:Güzel bir ismin var, iyi olmamış olması için neden göremiyorum doğrusu.
Yalnız sana turistlerin taktığı isim kısmını anlayamadım, sana turistler niye Dragonfly ismi taktı nerden akıllarına gelmiş? Nerenin turistleri bunlar? Yoksa ben saçmalıyor muyum??
bende çözemedim hala!
Gözlerimi kapadım ve geçmişi hatırladım
Bizi biz yapan yıldızların ve denizlerin parıltısını içimde buldum
Söylediğimde şarkımı unutulmadı sözlerim
şarkılara konu olmuş zaferlerim,hatÄ