Diyar Ustaları

Herkesin kürsüye çıkıp özgürce tartışma başlatabilmesi için…
Post Reply
Dragonfire
Seçilmiş Savaşçı

Diyar Ustaları

Post by Dragonfire »

Ne oldu diyar ustalarına pek bir sessizler ve yeni adaylarda pek bir az. Usta olmanın bir etkinliği kalmadımı artıık. Neden hiç görünmüyorlar yoksa yeni diyara geçerken onlarda başka diyarlaramı göç ettiler?
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Adaylar az diyorsun ama ben neredeyse hiç bir şey bilmiyorum ki!Yani bir tek az çok Rp yapabiliyorum o da bildiklerimle.Yani boşu boşuna katılıp hem rezil olmamın hem de bir dahaki sefere daha kötü olmasının sebebi yok.Ayrıca hiç bir kitabı da okuyamam şimdi çünkü sınav var ama seneye tüm kitapları elden geçircem bakın görün
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Adaylar az diyorsun ama ben neredeyse hiç bir şey bilmiyorum ki!Yani bir tek az çok Rp yapabiliyorum o da bildiklerimle.Yani boşu boşuna katılıp hem rezil olmamın hem de bir dahaki sefere daha kötü olmasının sebebi yok.Ayrıca hiç bir kitabı da okuyamam şimdi çünkü sınav var ama seneye tüm kitapları elden geçircem bakın görün
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Ã?ncelikle diyarın ustaları tamamen diyar içi RP ye yönelik bir uygulama. Diyar içi RP dışında bir de diyarın ustalarına özgü başlıklar var ama onlar da çok sessiz. Belki ilk başta düşünüldüğü kadar kişi sınavı geçemediği içindir. Bir de diyarın ustalarında hırsız rahip büyücü savaşçı sınavları var. Ozan sınavı yok. O nedenle biraz da bu işlevi akademi üstleniyor. : ) Üstelik normalde bu sınıfların tek seviye için sınavları varken akademinin dört eğitimi var. : ) Tabii sonuna kadar gitmek epey cesaret istiyor. İlk eğitimi bile ancak üç kişi geçebilmişken.. : )
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Dragonfire
Seçilmiş Savaşçı

Post by Dragonfire »

Akademi tamamen duygusal bir yapı bana göre diyar ustaları birazcık daha teknik idi eskiden. Gerçi şimdiki sorular tamamen yoruma dayalı çok az bir bilgi ve birazcık mantıkla tamamen geçebilirsiniz sınavları.
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."
Post Reply