Metroseksüel Dwarf olabilir mi?

Ben her konuda geyik yaparım diyorsanız…
Bogus
Site Yazarı
Site Yazarı

Metroseksüel Dwarf olabilir mi?

Post by Bogus »

Olabilir mi sahiden?

Light Beer içen, rejim yapan ve vejeteryan olan, yoga yapan, sürekli olarak temiz pak dolaşıp en moda kesimlerle yapılmış kıyafetlerle dolaşan küfür etmeyen ve her gün traş olan bir Dwarf olabilir mi?

Bu dwarf'u yaşatırlar mı? Ben böyle bir dwarf gördüm diyeniniz var mı? Zeval midir? Artısı ne olur? Eksisi ne olur?

Ya da şöyle sorayım Elfler metroseksüel midirler acaba?

Cilveli Keçi'yi yerinden zıplatacak sorulara acil geyik aranmaktadır....
<div><strong>Çığlıkta henüz umut vardır, çığlık atmak güç ister. Tehlike, fısıltıdadır. Çünkü fısıltı bir tükenişin ifadesidir.</strong></div>
dfunk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dfunk »

Aslında dwarf monklar mesala dediğine uyabilir tapınak öğretisi budur budizm gibi.
aransayes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by aransayes »

Aslında Fred vardı benim bildiğim. Drizzt serisinde adı geçen bir cüce :)
Bir tek seni bana çok gördü dünya
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Benden uzun yaşayacaksın Aransayes :) Ancak o karakter her zaman için garipsediğim ve pekte beğenmediğim bir karakterdi. Cüce tanımının çok dışına çıkılmış ve sanki inadına koyulmuş, kastırma bir karakterdi.

Bu arada cücelerin hepsinin sakalları var ve bu saklaları onlar için çok önemli. Cüce tarzı bir metroseksüellik olabilir bu. :D
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

bir oduna ne kadar şekil veriseniz verin yinede odundur...:D::D:D:

Ben öle bir karekter oynatamam .oynatanıda oynatmam... :D
Düşünmesi bile kötü...
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Anchorite
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Anchorite »

Masaüstün'de gereksiz böyle bir karakter oynatmak ama NPC olur, hatta eğlenceli de olur. İnsanların yüz bin çeşidi oluyorda, dwarfların arada bir de olsa farklı olanı neden olmasın ki.
(\__/) This is Bunny. Copy and paste bunny into your
(='.'=) signature to help him gain world domination.
(")_(")
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

Böyle cüceleri biz sürüyoruz. :D
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...

Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
Murdoc
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Murdoc »

Aslında dwarf monklar mesala dediğine uyabilir tapınak öğretisi budur budizm gibi.
Ben oynadım böyle bir karakter Bruce Lee gibi birşey.Ufak tefek kodumu oturtan...

Ayrıca zaten Dwraflar metroseksüeldir.Sakalarına hep bir şekil yaparlar, mücevherata önem verirler, saçları da yine bakımlıdır.Daha sayamayacağım aklıma bu kadarı geldi şimdilik.
(<>_<>) -V ----- - ------I .....l l .J..( ) '''...J L Ben dostum. Ne kadar inandırıcı geldiyse!
Aredheliquas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aredheliquas »

baslığı okur okumaz aklımdan tek bişey geçti: "yok artık" :D
<div>Duvarlar renkli olsada, karanlıkta ne görebilirsinki?... Bir köre rengi, nasıl anlatabilirsinki?</div><br>
Mark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mark »

Olsa bile toplumdan dışlanırdı :D Bu tür şeylere karşı, büyü öğrenmeye meraklı olanlara uyguladıkları tutumu uygulayacaklarını sanıyorum. Nasıl ki, Toplumları büyü öğrenmeyi teşvik etmiyor. Ã?yle ki, Metroseksüel :-P Bir Drwaft ı, da istemezler.

Düşünsenize, Swiftler mesela maden kazarken, Underdark"da, içlerinden biri tırnağım kırılacak diye :D:D:D uzak duramaz ki.
siliterin
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by siliterin »

olur nie olmasın arkadaşlar, cildi soğuktan çatlamasın diye krem sürüp, maden dönüşünde kokulu yağlarla masaj yaptıran, vücut jelleriyle duş alıp koltukaltı kıllarını tarayan bir dwarf olabilir.
burock
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by burock »

ferepede olmaz die bişiy yoktur.
War, war never changes...
ombuspider
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ombuspider »

Tepe cücesi bi noktaya kadar da, sözü geçen cüce lağım cücesi ise hi zannetmiyorum :)
With the ocean above me .. And flames in my eyes !..
Lixer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lixer »

aransayes wrote:Aslında Fred vardı benim bildiğim. Drizzt serisinde adı geçen bir cüce :)
EVet aransayesin dediği gibi zaten var. Tartışmaya gerek yok var çünkü hem de Wizard of Coast`e ait bir kitap serisinde bulunan bir karakterdir Fred.

Nokta.
Yukarıda yazdıklarımı bir daha okursan sen kazanırsın, okumazsan ben!<br>
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

burock wrote:ferepede olmaz die bişiy yoktur.

tamamen katılsamda..

hani Yakışmaz yaa bence...
_?
ne Dersin ?
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Post Reply