Metroseksüel Dwarf olabilir mi?
Metroseksüel Dwarf olabilir mi?
Olabilir mi sahiden?
Light Beer içen, rejim yapan ve vejeteryan olan, yoga yapan, sürekli olarak temiz pak dolaşıp en moda kesimlerle yapılmış kıyafetlerle dolaşan küfür etmeyen ve her gün traş olan bir Dwarf olabilir mi?
Bu dwarf'u yaşatırlar mı? Ben böyle bir dwarf gördüm diyeniniz var mı? Zeval midir? Artısı ne olur? Eksisi ne olur?
Ya da şöyle sorayım Elfler metroseksüel midirler acaba?
Cilveli Keçi'yi yerinden zıplatacak sorulara acil geyik aranmaktadır....
Light Beer içen, rejim yapan ve vejeteryan olan, yoga yapan, sürekli olarak temiz pak dolaşıp en moda kesimlerle yapılmış kıyafetlerle dolaşan küfür etmeyen ve her gün traş olan bir Dwarf olabilir mi?
Bu dwarf'u yaşatırlar mı? Ben böyle bir dwarf gördüm diyeniniz var mı? Zeval midir? Artısı ne olur? Eksisi ne olur?
Ya da şöyle sorayım Elfler metroseksüel midirler acaba?
Cilveli Keçi'yi yerinden zıplatacak sorulara acil geyik aranmaktadır....
<div><strong>Çığlıkta henüz umut vardır, çığlık atmak güç ister. Tehlike, fısıltıdadır. Çünkü fısıltı bir tükenişin ifadesidir.</strong></div>
Benden uzun yaşayacaksın Aransayes
Ancak o karakter her zaman için garipsediğim ve pekte beğenmediğim bir karakterdi. Cüce tanımının çok dışına çıkılmış ve sanki inadına koyulmuş, kastırma bir karakterdi.
Bu arada cücelerin hepsinin sakalları var ve bu saklaları onlar için çok önemli. Cüce tarzı bir metroseksüellik olabilir bu.
Bu arada cücelerin hepsinin sakalları var ve bu saklaları onlar için çok önemli. Cüce tarzı bir metroseksüellik olabilir bu.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
-
Logan
- Kullanıcı

bir oduna ne kadar şekil veriseniz verin yinede odundur...
::D:D:
Ben öle bir karekter oynatamam .oynatanıda oynatmam...
Düşünmesi bile kötü...
Ben öle bir karekter oynatamam .oynatanıda oynatmam...
Düşünmesi bile kötü...
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Ben oynadım böyle bir karakter Bruce Lee gibi birşey.Ufak tefek kodumu oturtan...Aslında dwarf monklar mesala dediğine uyabilir tapınak öğretisi budur budizm gibi.
Ayrıca zaten Dwraflar metroseksüeldir.Sakalarına hep bir şekil yaparlar, mücevherata önem verirler, saçları da yine bakımlıdır.Daha sayamayacağım aklıma bu kadarı geldi şimdilik.
(<>_<>) -V ----- - ------I .....l l .J..( ) '''...J L Ben dostum. Ne kadar inandırıcı geldiyse!
-
Aredheliquas
- Kullanıcı

Olsa bile toplumdan dışlanırdı
Bu tür şeylere karşı, büyü öğrenmeye meraklı olanlara uyguladıkları tutumu uygulayacaklarını sanıyorum. Nasıl ki, Toplumları büyü öğrenmeyi teşvik etmiyor. Ã?yle ki, Metroseksüel
Bir Drwaft ı, da istemezler.
Düşünsenize, Swiftler mesela maden kazarken, Underdark"da, içlerinden biri tırnağım kırılacak diye
:D:D uzak duramaz ki.
Düşünsenize, Swiftler mesela maden kazarken, Underdark"da, içlerinden biri tırnağım kırılacak diye
-
ombuspider
- Kullanıcı

EVet aransayesin dediği gibi zaten var. Tartışmaya gerek yok var çünkü hem de Wizard of Coast`e ait bir kitap serisinde bulunan bir karakterdir Fred.aransayes wrote:Aslında Fred vardı benim bildiğim. Drizzt serisinde adı geçen bir cüce
Nokta.
Yukarıda yazdıklarımı bir daha okursan sen kazanırsın, okumazsan ben!<br>
-
Logan
- Kullanıcı

burock wrote:ferepede olmaz die bişiy yoktur.
tamamen katılsamda..
hani Yakışmaz yaa bence...
_?
ne Dersin ?
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF