Ankara'ya gitmek!
Ankara'ya gitmek!
evet arkadaşlar
frpworld istanbul tayfası gaza geldi
ankaraya gitmek istiyoz
bize katılacak mısınız?
frpworld istanbul tayfası gaza geldi
ankaraya gitmek istiyoz
bize katılacak mısınız?
-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

-
The_KiRaTh
- Başbüyücü
herkesi bekleriz illaki ankara tayfasını değil tabiki ama veni vidi kısmı için,vici kısmı biraz kötü olur beVeni vidi vici yapacam ankaraya bizim tayfayla beraber ...
yok illakii vici kısmını uygulamaya koyacağım dersen,misafir umduğunu değil bulduğunu yer atasözü devreye girer
ama ankara olayını bende tuttum,haberiniz olsun....
Beklenen son gerçekleşti,ve ketchup bitti...
Aaaaa bir yere gidip de Vici yapmadığım hiç olmamıştır. Bu kuralımı bozamam... ne şimdi, ne de bundan sonra 
(Bakın şimdi bizi karşılamalarını garantiye alacağım)
Ankara Halkı... Ben Tanrıların Ordusunun komutanı Corax Tigerheart, ordularımla beraber Ankara'ya Tanrılar'ın düzenini getirmeye geliyoruz! Ya Tanrılar'a boyun eğersiniz... ya da geberip gidersiniz!!!
6-7 (MİLYON) askerimizle geliyoruz
(şeyini çıkarmayın ve bu yazdıklarımı ciddiye alanlara yıldırım atarım )
(Bakın şimdi bizi karşılamalarını garantiye alacağım)
Ankara Halkı... Ben Tanrıların Ordusunun komutanı Corax Tigerheart, ordularımla beraber Ankara'ya Tanrılar'ın düzenini getirmeye geliyoruz! Ya Tanrılar'a boyun eğersiniz... ya da geberip gidersiniz!!!
6-7 (MİLYON) askerimizle geliyoruz
(şeyini çıkarmayın ve bu yazdıklarımı ciddiye alanlara yıldırım atarım )
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Only God should have this power
-
The_KiRaTh
- Başbüyücü
-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

-
legacy_user_4
Way be! Gelin hepiniz, bekliyorum sizi. Veni yapın vidi yapın hatta vicisi bile kabulum. 
Harbiden sizinle şöyle güzelce bir yüz yüze karşılıklı sohbet epey hoş olacak gibi gözüküyor.
Fikrin sahibine ve destekçilerine binlerce teşekkür!
Hükümlü'yü de getiririz biz merak etmeyin, gelince ben onu çalıştırırım. Kılıcın savrulmasına bakarak momentum, yayın itkisinden dinamik çalışırız biz beraber.
Harbiden sizinle şöyle güzelce bir yüz yüze karşılıklı sohbet epey hoş olacak gibi gözüküyor.
Fikrin sahibine ve destekçilerine binlerce teşekkür!
Hükümlü'yü de getiririz biz merak etmeyin, gelince ben onu çalıştırırım. Kılıcın savrulmasına bakarak momentum, yayın itkisinden dinamik çalışırız biz beraber.