Elf vs dwarf
Elf vs dwarf
ne dersiniz??herhalde sert bir kapışma olacak.
ben elf rullaz derim.(bkz. avatar)
ben elf rullaz derim.(bkz. avatar)
Valla Warhammer'da High Elf derim başka bişi demem... Dwarfları tam zırhlı atlarımızın altında eziyoruz...
Ama FRP dersen işler değişir... O zaman Dwarf olup şöyle derim:
"Beyler baltaları ve çekiçleri hazırlayın kızlar bizimle savaşmaya gelmiş HAHAHAHAAAAHAHAAAA"
Ama FRP dersen işler değişir... O zaman Dwarf olup şöyle derim:
"Beyler baltaları ve çekiçleri hazırlayın kızlar bizimle savaşmaya gelmiş HAHAHAHAAAAHAHAAAA"
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

Hadi hadi siz ormanınızda ağaçların arkasında saklanın dünyayı biz yönetiriz merak etmeyin, siz bize karışmayın yeter... (ne de olsa biz barutu keşfedeceğiz sizler hala ok atarsınız bize
)
Bu arada şunu da belirtmek istiyorum...
şimdiye kadar yazılmış hiç bir settingde hiç bir diyarda hiç bir dünyada insanın yapabileceklerinin sınırı yoktur ve insan teknoloji ve araştırma ile vampirlere bile ilham kaynağı olabilecek kadar yaratıcı ve üstün bir ırktır.
Zaten settinglerin çoğu da şu an varolduğumuz dünya ile bağdaştırıldığında diğer ırkların yokolduğu ve yalnızca insanların dünyada varolduğu varsayılır... ki hepsinde de eninde sonunda olacak yine budur...
(İstisnalar kaideyi bozmaz ölümkapısı filan diye saldırıya geçmenize gerek yok)
Yani elfsiz kendini beğenmişsin ki gözlerin kör olmuş... ve bu senin sonun olacak her elfin de sonu olacağı gibi...
Elfler hakkındaki son fikrimi de ortaya atıyorum...
Elf erkeklerini "erkeklik" konseptiyle asla bağdaştıramıyorum. Biz dwarf oynarken bütün elflerden kızlar diye bahsederiz sakalları olmadığı için
(elfler egolarının son kırıntıları ile saldırıya geçsinler hadi! Evet evet bekliyorum göğsüme göğsüme
)
Bu arada şunu da belirtmek istiyorum...
şimdiye kadar yazılmış hiç bir settingde hiç bir diyarda hiç bir dünyada insanın yapabileceklerinin sınırı yoktur ve insan teknoloji ve araştırma ile vampirlere bile ilham kaynağı olabilecek kadar yaratıcı ve üstün bir ırktır.
Zaten settinglerin çoğu da şu an varolduğumuz dünya ile bağdaştırıldığında diğer ırkların yokolduğu ve yalnızca insanların dünyada varolduğu varsayılır... ki hepsinde de eninde sonunda olacak yine budur...
(İstisnalar kaideyi bozmaz ölümkapısı filan diye saldırıya geçmenize gerek yok)
Yani elfsiz kendini beğenmişsin ki gözlerin kör olmuş... ve bu senin sonun olacak her elfin de sonu olacağı gibi...
Elfler hakkındaki son fikrimi de ortaya atıyorum...
Elf erkeklerini "erkeklik" konseptiyle asla bağdaştıramıyorum. Biz dwarf oynarken bütün elflerden kızlar diye bahsederiz sakalları olmadığı için
(elfler egolarının son kırıntıları ile saldırıya geçsinler hadi! Evet evet bekliyorum göğsüme göğsüme
That which doesn't kill you, makes you stronger