Mortal Kombat

Başka hiçbir yere uymadı dediğiniz mesajlar için.
darkflarer
Kullanıcı
Kullanıcı

Mortal Kombat

Post by darkflarer »

Arkadaşlar heralde çoğunuz Mortal Kombat evrenini biliyorsunuzdur. Earthrealm, Chaosrealm, Netherrealm, Outworld ve Edenia diyarlarından oluşan bu kocaman evrende ki en baba savaşçıyı sormak istiyorum size. Ben seçimimi her zaman Scorpion'dan yana kullanmışımdır, elinden kanca atması, teleport olayı ve o süper kılıcyla Scorpion harbiden hem çok karizma hem de çok güçlü biriydi adam ayrıca Elder Gods'un şampiyonuydu ve ilk çıkan cyborg ninjaydı. Sub-zero'yu yendi ayrıca (şimdi Noob Saibot olan sub-zero'yu değil onu Liu Kang yenmişti onun kardeşini Scorpion tahtalı köye göndermişti) o alev çağırmaları falan süper saldırılardı. Ben hem Deadly Alliance'da hemde Deception'da Scorpionun dövüşünden ve fatalitylerinden çok zevk almıştım tabii Armageddon'da kendi karakterini yaratma ortaya çıkınca en sevdiğim karakter kendiminki oldu (kuzenimle amma dövüştürürdük kendi karakterlerimizi hala oynarız yani)
<div>artık lightflarer'ım</div><br>
darkflarer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by darkflarer »

Arkadaşlar sadece hatırlatma olsun diye söylüyorum oraya sığmayanlar arasında Sektor, Cyrax, Sheeva, Chameleon, Johny Cage, Jax, Sonya, Ermac, Ashrah, Kabal, Kano, Kobra, Kira, Kintaro falan var hatırlatiyim dedim.
hellscream666
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by hellscream666 »

tabiki scorpion..
en karizması o..... :D
Karanlığa küfredeceğine bir mum yak...
siliterin
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by siliterin »

elbette sub-zero o buz gibi gözleri hayatta unutamam. o karizma bende olsa bir an durmazdım burda.
Dünyada imkânsız olan tek şey, imkânsız olanı bulmaktır.
darkelven
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by darkelven »

Sub zero.Oyununda oynarken zevk adlığım 3 karakterden biriydi.(diğerleri de liu kang ve scorpion)
''Nindyn vel'uss kyorl ninta ratha, thalra elghinn dal l' alust...''

Kimler ki arkasını kollar, ölüm onları önden bulur...

drow atasözü
Drakhan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Drakhan »

yalnız sub-zero ve scorpion arasında amma çekişme yaşanıyor ha :D
Bazen bildiklerimizin ötesindeki arka planda onu bin kez daha iğrenç kılan gerçeğin şeytani imaları görülebilir... Lovecraft <br><br><br><br><br>
darkflarer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by darkflarer »

yalnız sub-zero ve scorpion arasında amma çekişme yaşanıyor ha
e zaten oyunun ilk ve ana karakterleri onlar ve scorpion gerçek sub-zero öldüğünde scorpion bi süre sonra onun kardeşinide öldürmüştü tabii sonra canlandı sub-zero ama hep bir çekişme vardır zaten ikisinin arasında. Aynı Drizzt Do'Urden ve Artemis Entreri gibi yada Selune ile Shar örneğinide verebiliriz, ama tabii ki Scropion kanıtlamıştır gücünü o ayrı durum. Bu arada Scorpion o alev alev kılıcını çıkarınca karizmayı ikiye katlıyor bence.
hellscream666
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by hellscream666 »

zaten..mortal kombat evreninde sadece o ikisi ölümsüzdür..
subzero ve scorpion kötü ruhlar tarafından kontrol edilir...
Karanlığa küfredeceğine bir mum yak...
darkflarer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by darkflarer »

zaten..mortal kombat evreninde sadece o ikisi ölümsüzdür..
subzero ve scorpion kötü ruhlar tarafından kontrol edilir...
evet ölümsüzdürler çünkü ölür ölür yine dirilirler :D ayrıca ilk cyborg ninjalar oldukları için dragon king'in ilk yardımcılarındandırlar tabii sonra direkt ihaneti basıp ayrılmıştırlar ve Scorpion yaşlı tanrıların şampiyonu olmuştur tabii kötü tarafı temsil eden şampiyonu aslında tarafsızdır ama psikopatlığa eğilimi vardır ki fatalitylerinden rahatça anlayabiliriz ama Sub-Zero'nun yani Noob Saibot'un yerine kardeşi geçince iyi tarafa kaymıştır tabii sonra Noob Saibot canlanıp tüm cehennemi ele geçirmiştir o ayrı mevzuu. Bu arada Scorpion ile Sub-Zero'nun düşmanlığı Quan Chi yüzündendir Quan Chi ve Shang Tsung Scorpion'un ruhunu ele geçirmek için ona saldırır ve onu ve ailesini öldürürler tabii Scorpion dirilir Shujinko isimli diğer bir yaşlı tanrıların şampiyonuyla (iyiliği temsil edenle) Quan Chi'ye geleceğini bildiren bir haber gönderir ve Quan Chi'ye onun ailesini öldürdüğü ve dost olduğu Sub-Zero ile kendisi düşman yaptığı için saldırır, Quan Chi Moloch'u çağırır ama Scorpion bana mısın ikisinide öldürür olay biter, her şey bu yani.
jinakuma
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by jinakuma »

yav kimse niye raidena deger vermior adam tanrı sayılır en güçlü karakter bence o hikaye fazla etrafında dönmüyor ama
I will show you the fear in a handful of dust
Yener
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Yener »

Güzel bir başlık açmışsın darkflarer :) . Bir Mortal Kombat hastası olarak çok hoşuma gitti :) . Benim favorim son MK Armageddon oyunundan sonra Taven oldu. Eleman hem acayip karizma hem acayip güçlü hemde harika bir konuma sahip. Adamın babası bir Elder god, anası ise evrenin gelmiş geçmiş en güçlü sorcerer 'ı (ikisininde akıbeti belirsiz oda ayrı bir mesele).

Birde Shinnok var favorilerimden eleman bir god. Ve MK 'daki en çakal evil kendisi bunu MK Armageddon' da daha iyi anlıyorsunuz :) .

Scorpion ile Sub-Zero arasındaki rekabetin son durumu ile ilgili şunları yazmak istiyorum : Son Armageddon oyununda yer alan Sub-Zero eski Sub-Zero' nun oğludur ve babasının katili Scorpion ' dan ölümüne nefret eder. Ayrıca şuanki Sub-Zero iyi tarafa geçmiş bulunmakta. Noob Saibot kendi inanılmaz sağlam organizasyonunu kurmuş bunun dışında Sub-Zero' nun öz kardeşidir ama ikisi birbirine ölümüne düşmandır.

Anlayacağınız arkadaşlar bu MK 'ın hikayeleri pembe dizileri aratmıyor :D .
[b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]
jinakuma
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by jinakuma »

yener bu mk ları ps2 de oynuyorsun?
I will show you the fear in a handful of dust
Mark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mark »

Hey neden tanya yı yazmamışsınız. BEn onunla yenilmezim. İsteyen herkesle oynarım :P
Valla ayak hareketlerimi görseniz. Yenilmezim.

Tanya süper. Kadın :D
Yener
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Yener »

jinakuma wrote:yener bu mk ları ps2 de oynuyorsun?
Evet PS2 de oynadım bitireli 2-3 ay falan oldu.

Bu arada başlık yanlış Serbest kürsü' ye açılmış. Düzeltilmesi yapılacaktır en kısa zamanda :wink: .
[b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]
Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

Yener wrote: Bu arada başlık yanlış Serbest kürsü' ye açılmış. Düzeltilmesi yapılacaktır en kısa zamanda :wink: .
+1

Başlık öbür Serbest kürsüye taşınmıştır.
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
Post Reply