Mortal Kombat
- darkflarer
- Kullanıcı

Mortal Kombat
Arkadaşlar heralde çoğunuz Mortal Kombat evrenini biliyorsunuzdur. Earthrealm, Chaosrealm, Netherrealm, Outworld ve Edenia diyarlarından oluşan bu kocaman evrende ki en baba savaşçıyı sormak istiyorum size. Ben seçimimi her zaman Scorpion'dan yana kullanmışımdır, elinden kanca atması, teleport olayı ve o süper kılıcyla Scorpion harbiden hem çok karizma hem de çok güçlü biriydi adam ayrıca Elder Gods'un şampiyonuydu ve ilk çıkan cyborg ninjaydı. Sub-zero'yu yendi ayrıca (şimdi Noob Saibot olan sub-zero'yu değil onu Liu Kang yenmişti onun kardeşini Scorpion tahtalı köye göndermişti) o alev çağırmaları falan süper saldırılardı. Ben hem Deadly Alliance'da hemde Deception'da Scorpionun dövüşünden ve fatalitylerinden çok zevk almıştım tabii Armageddon'da kendi karakterini yaratma ortaya çıkınca en sevdiğim karakter kendiminki oldu (kuzenimle amma dövüştürürdük kendi karakterlerimizi hala oynarız yani)
<div>artık lightflarer'ım</div><br>
- darkflarer
- Kullanıcı

- hellscream666
- Kullanıcı

- darkflarer
- Kullanıcı

e zaten oyunun ilk ve ana karakterleri onlar ve scorpion gerçek sub-zero öldüğünde scorpion bi süre sonra onun kardeşinide öldürmüştü tabii sonra canlandı sub-zero ama hep bir çekişme vardır zaten ikisinin arasında. Aynı Drizzt Do'Urden ve Artemis Entreri gibi yada Selune ile Shar örneğinide verebiliriz, ama tabii ki Scropion kanıtlamıştır gücünü o ayrı durum. Bu arada Scorpion o alev alev kılıcını çıkarınca karizmayı ikiye katlıyor bence.yalnız sub-zero ve scorpion arasında amma çekişme yaşanıyor ha
- hellscream666
- Kullanıcı

- darkflarer
- Kullanıcı

evet ölümsüzdürler çünkü ölür ölür yine dirilirlerzaten..mortal kombat evreninde sadece o ikisi ölümsüzdür..
subzero ve scorpion kötü ruhlar tarafından kontrol edilir...
Güzel bir başlık açmışsın darkflarer
. Bir Mortal Kombat hastası olarak çok hoşuma gitti
. Benim favorim son MK Armageddon oyunundan sonra Taven oldu. Eleman hem acayip karizma hem acayip güçlü hemde harika bir konuma sahip. Adamın babası bir Elder god, anası ise evrenin gelmiş geçmiş en güçlü sorcerer 'ı (ikisininde akıbeti belirsiz oda ayrı bir mesele).
Birde Shinnok var favorilerimden eleman bir god. Ve MK 'daki en çakal evil kendisi bunu MK Armageddon' da daha iyi anlıyorsunuz
.
Scorpion ile Sub-Zero arasındaki rekabetin son durumu ile ilgili şunları yazmak istiyorum : Son Armageddon oyununda yer alan Sub-Zero eski Sub-Zero' nun oğludur ve babasının katili Scorpion ' dan ölümüne nefret eder. Ayrıca şuanki Sub-Zero iyi tarafa geçmiş bulunmakta. Noob Saibot kendi inanılmaz sağlam organizasyonunu kurmuş bunun dışında Sub-Zero' nun öz kardeşidir ama ikisi birbirine ölümüne düşmandır.
Anlayacağınız arkadaşlar bu MK 'ın hikayeleri pembe dizileri aratmıyor
.
Birde Shinnok var favorilerimden eleman bir god. Ve MK 'daki en çakal evil kendisi bunu MK Armageddon' da daha iyi anlıyorsunuz
Scorpion ile Sub-Zero arasındaki rekabetin son durumu ile ilgili şunları yazmak istiyorum : Son Armageddon oyununda yer alan Sub-Zero eski Sub-Zero' nun oğludur ve babasının katili Scorpion ' dan ölümüne nefret eder. Ayrıca şuanki Sub-Zero iyi tarafa geçmiş bulunmakta. Noob Saibot kendi inanılmaz sağlam organizasyonunu kurmuş bunun dışında Sub-Zero' nun öz kardeşidir ama ikisi birbirine ölümüne düşmandır.
Anlayacağınız arkadaşlar bu MK 'ın hikayeleri pembe dizileri aratmıyor
[b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]