Dungeons And Dragons
Dungeons And Dragons
Dungeons and Dragons yani türkçesiyle Zindan ve Ejderha (lar) oyunu buldum ve aldım.Türkçe.Ancak zarlar falan karmakarışık.Karakter kağıdı sadece 4 tane o da basitçe.Yeni zindanlar yapabiliyom.Ama karkter kağıtları hep sabit.Yardımmm
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
Edmond sen oyunun Introduction Set'ini almışsın... Çok güzeldir. Doğru seçim. Sana oyunu öğretir, biraz monopoly tadı vardır ama olsun. Onla başla en azından 3-4 oyun oyna. Evet o minik şıpıdık mavi figürlerle tomb of damara ve hounted hill haritalarında... 
Zarlar karışık değil. Kıt Amerikalılar çabuk öğrensinler, karıştırmasınlar, ve yüzey saymasınlar diye her bir zar farklı renkte. Ve o setin benim kalbimde özel bir yeri vardır. Bir benzeri de yoktur. Onluk zarları da daha büyüktür
Karakter kağıdı nasıl 4 tane onu anlamadım. Ã?oğaltacaksın onları biliyorsun değil mi?
Zarlar karışık değil. Kıt Amerikalılar çabuk öğrensinler, karıştırmasınlar, ve yüzey saymasınlar diye her bir zar farklı renkte. Ve o setin benim kalbimde özel bir yeri vardır. Bir benzeri de yoktur. Onluk zarları da daha büyüktür
Karakter kağıdı nasıl 4 tane onu anlamadım. Ã?oğaltacaksın onları biliyorsun değil mi?
<div><strong>Çığlıkta henüz umut vardır, çığlık atmak güç ister. Tehlike, fısıltıdadır. Çünkü fısıltı bir tükenişin ifadesidir.</strong></div>
www.rpgsheets.com 'da .. adi üstünde.
Tavsiyem hazir oyun oynat bir süre.. www.wizards.com/dnd 'de hazır kısa zindan oyunları var.
Tavsiyem hazir oyun oynat bir süre.. www.wizards.com/dnd 'de hazır kısa zindan oyunları var.
(\__/) This is Bunny. Copy and paste bunny into your
(='.'=) signature to help him gain world domination.
(")_(")
(='.'=) signature to help him gain world domination.
(")_(")