Türkçe RAP...

Buyrun huzurumuza ey güzide müdavimler. Eşsiz ve sonsuz dehlizlerinde savrulurken, bırakalım ruhumuzu dinginliğinin tadını çıkarsın...
Lugtarias
Forum Yöneticisi

Türkçe RAP...

Post by Lugtarias »

Arkadaşlar bu başlığı Türkçe Rap sevenler olarak muhabbet kurabilmemiz için açtım.Başlık tutulursa kesin sagocularla Cezacılar arasında polemik yaşanıcaktır ama tartışacak olanlar çok büyütmezse sevinirim. :D
Lugtarias
Forum Yöneticisi

Post by Lugtarias »

Arkadaşlar çok özür dilerim ankete Dr.Fuchs,İstanbul Attack ve Sahtiyan'ı eklemeyi unutmuşum affınıza sığınıyorum :(
Ve sonbahar gelmeden toprağa düştü yeşil renkli yaprak, geceyi beklemeden ortaya çıkan ayla birlikte.
aransayes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by aransayes »

En sevdiğim Sagopa dır. Kelimelerle bu kadar iyi oynayan o.

Özel olarakta Rahdan ı dinlerim.
Bir tek seni bana çok gördü dünya
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
Aredheliquas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aredheliquas »

hiç düşünmeden sagoyu işarteledim.
bide çeşitlendirmek istemişsin 3-5 underground arkadas koymussun arayada... hiç girişmeseydin o işlere be abi. say say bitmez undergroundlar ki bi cou kalitesiz yani.
emre kim mesela. duymadım bile. belki güzeldir ama bi ; makale, sirhot, cashflow.. nebilym en azından jöntürk yokken orda onun durması sacma :-P
ama en azından sitede baska repcilerin olduunu öğrenmek güzel :w00t: :wink:
<div>Duvarlar renkli olsada, karanlıkta ne görebilirsinki?... Bir köre rengi, nasıl anlatabilirsinki?</div><br>
slickblade
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by slickblade »

SAGOPA KAJMER tabi ki,
Sitede rock dışında bir müzik türünün tartışılmasını görmekten nasıl mutlu oldum anlatamam :D
Cash flow, derin darbe vs. eklenebilirdi, ama oyum değişmezdi...
aransayes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by aransayes »

Aredheliquas, sen sirhot diyince aklıma geldi. Onun piskopat adlı şarksı baya güzel.
Aredheliquas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aredheliquas »

evet ki bide "ıslak ateş" diye bi sarkısı vardır... dillere destandır... :ayyyy!:
<div>Duvarlar renkli olsada, karanlıkta ne görebilirsinki?... Bir köre rengi, nasıl anlatabilirsinki?</div><br>
aransayes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by aransayes »

Aredheliquas wrote:evet ki bide "ıslak ateş" diye bi sarkısı vardır... dillere destandır... :ayyyy!:
Sende var mı ıslak ateş? ben baktım netten bulamadım. Varsa benim maile atar mısın?
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Türkü başlığı açardım ama, yanlız kalırım diye açmıyorum.

Tabii şu ana kadar 4-5 kez rep dinlemişliğim var, dikkat ettiğim kadarıyla Ceza, Oğ, Ağ, gibi acağip seslerin ardından söylüyor.Bana acayip geldi.Nefret dinledim söyleyişi falan güzel hoşuma gitti açıkçası ama neden şıklarda yok anlamadım.Sagopa'ya gelince, 1 kere dinledim yorum yapmak hatalı olur
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
Aredheliquas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aredheliquas »

aransayes wrote:
Aredheliquas wrote:evet ki bide "ıslak ateş" diye bi sarkısı vardır... dillere destandır... :ayyyy!:
Sende var mı ıslak ateş? ben baktım netten bulamadım. Varsa benim maile atar mısın?
online olda atam :-P
aransayes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by aransayes »

Online ım ama sen yoksun bu sferde :D Sorun olmazsa sen benim maile at şarkıyı.
slickblade
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by slickblade »

Sagopa'dan istediğiniz bir şarkı olursa çekinmeyin, street battle olanlar haricinde bütün albümleri var.

Islak ateşi bu kadar övüldüğü için büyük bir umutla dinledim ama beklentimin altında kaldı. :idea:
Hakikatli-TormII
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Hakikatli-TormII »

Kesinlikle sagopa
şarkılarında istediklerini, eleştirilerini ve bir çok şeyi onun gibi anlatabilen rapçi yok. Ayrıca sagonun bir ara yaptığı filmlerden ve başka şarkıların müziklerinden montajlarda çok orjinal fikirler.
Ama fuat'ın da bir iki şarksını görmezden gelmemk lazım onun eksiği çok yavaş söylemesi. Ceza,fuat ve ayben'in illegal ini dinleyenler bilir oda güzel şarkıdır.
Ceza ise şarkıları anlaşılmaz bir cırtlaktır başka bir şey değil zaten onu rap alemine sokan yine sago'dur.
Giden o eski dünler; geçmişin karanlığında anılarımdı onlar. Bense bulamaz oldum onları. Hep selam gönderdim geride kalana, kanıtım yoktu yarına, Yolcularımla ağladım...
Lugtarias
Forum Yöneticisi

Post by Lugtarias »

Aredheliquas abi emreyi bilmiyosan bence bi yorum yapma yani en azından bi cashflowla sirhotla makaleyle bide jöntürkle karşılaştır farkı anlıycaına eminim :ayyyy!: .kadıköy acilin en sağlam adamı denebilir emre için.
Ve sonbahar gelmeden toprağa düştü yeşil renkli yaprak, geceyi beklemeden ortaya çıkan ayla birlikte.
Lugtarias
Forum Yöneticisi

Post by Lugtarias »

Edmond dostum nefret bir gruptu ; ceza ve fuchs tarafından kurulomuş bi grup ama 2001 de dağıldı.yani artık var olmayan bi grup o yüzden ankete koymadım ama bende severim sağlam parçaları var;Vatan,İstanbul,Hep hip-hop, vs..
Post Reply