Frpworld Büyüleri
-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

Frpworld Büyüleri
Hadi arkadaşlar Sitenin kullanıcıları olarak yeni bir spellbook hazırlayalım:)
herkez kendi büyülerini yaratsın...
üzerinde oturup tartışalım..
zevkli olur bence..
herkez kendi büyülerini yaratsın...
üzerinde oturup tartışalım..
zevkli olur bence..
Bugün için yaşa , yarın için hayatta kal..
ben bi fikir veriim mesela, üzerine oynayalım
içyakım (innerburn)/necromantic fire /: Sor/Wiz 6
düşmanı içerden yakar. ciğerleri ve kalbi ateşe veren bu büyü için sülfür ve civaya ihtiyaç vardır.
şimdiii
save throwu olsun tabii, ama içsel bir şey olduu için will save olcak, ben şunu düşündüm
save throw başarılıysa büyü geri teper ve castera bir miktar zarar verir
içyakım (innerburn)/necromantic fire /: Sor/Wiz 6
düşmanı içerden yakar. ciğerleri ve kalbi ateşe veren bu büyü için sülfür ve civaya ihtiyaç vardır.
şimdiii
save throwu olsun tabii, ama içsel bir şey olduu için will save olcak, ben şunu düşündüm
save throw başarılıysa büyü geri teper ve castera bir miktar zarar verir
save throw büyüden kurtulmak için atıığın zar.bazen büyünün etkisini ortadan kaldırır,bazen de azaltır.
puros'un büyüsüne gelirsek bana will yerine fort save daha mantıklı geliyo.büyü bayaa güçlü ve kesin öldürür karşısındakini.vermeyin spellcasterlara böyle güçlü büyüler.sonra bi güzel oyuyolar bizi
puros'un büyüsüne gelirsek bana will yerine fort save daha mantıklı geliyo.büyü bayaa güçlü ve kesin öldürür karşısındakini.vermeyin spellcasterlara böyle güçlü büyüler.sonra bi güzel oyuyolar bizi
bence 7 o kadar az değil sonuc olarak 13. level bi de o level de bi savaşçı koca demir çubuk sağına soluna girerken direniyo da biraz asite mi dayanamyacak bünyesi.
9 biraz abart olur abi. yani bu büyüyü meteor yamuru ile bir tutmak ayıp olur bence hatta 8 level bile fazla.
9 biraz abart olur abi. yani bu büyüyü meteor yamuru ile bir tutmak ayıp olur bence hatta 8 level bile fazla.
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
güç amacın, k
-
The_KiRaTh
- Başbüyücü
-
The_KiRaTh
- Başbüyücü