Frp oynarken ne hissediyorsunuz? Yoksa gerçekten oradamÄ

Herkesin kürsüye çıkıp özgürce tartışma başlatabilmesi için…
Post Reply
xF
Kullanıcı
Kullanıcı

Frp oynarken ne hissediyorsunuz? Yoksa gerçekten oradamÄ

Post by xF »

Evet. Biz bu frp yi oynarken kendimizi o oyuna mı kaptırıyoruz Yoksa kendimizi orada mı görüyoruz. Ã?ğle oyunlar var ki zamanımızı çalıyor ki o kadrdar ileri gidip özel işlerimizi yapmayı unutuyoruz.... Siz nasıl hissediyorsunuz. Yoksa Sadece oynamak için mi oynuyorsunuz?
Hükümlü
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Hükümlü »

AH! ben açıkcası gerçek hayatta yapamayacağım şeyleri yapmak için oynarım bu oyunları. Kendimi farklı şekillerde hissetmek için. O yüzden frp'de sanırım kendini oyuna kaptırmak en iyi seçenek oluyor bu gibi durumlarda, eğer biraz olsun gerçek hayattan uzaklaşmak ve eğlenmek istiyorsan.
--------------------------------------------------
Mutluluğun ve üzüntünün ötesinde...
xF
Kullanıcı
Kullanıcı

xxxx

Post by xF »

Sayın site sakinleri Lütfen görüşlerinizi hem cvb msj halinde HEMDE ANKETTE KULLANIRSANIZ çok iyi bir değerlendirme yapmış olabilriz.
şimdiden teşekkür ederim
Hükümlü
Kullanıcı
Kullanıcı

Re: xxxx

Post by Hükümlü »

xF wrote:Sayın site sakinleri Lütfen görüşlerinizi hem cvb msj halinde HEMDE ANKETTE KULLANIRSANIZ çok iyi bir değerlendirme yapmış olabilriz.
şimdiden teşekkür ederim
Tamam sakin ol dostum istersen kullanırız, hemen celallenmene gerek yok :D
--------------------------------------------------
Mutluluğun ve üzüntünün ötesinde...
xF
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by xF »

Özür dilerim dostum ben onu kastetmemiştim . Yani diğer kardeşlerimiz bunları okumay dalarklen yukarıda anketi atlıyorlarda bu arada okurken akıllarında kalsın diye yazdım. seni üzdüğsem veya DÃ?şÃƒ?NDÃ?RDÃ?Ysem pardon !??? :oops: :oops: :roll: :roll: :roll: :? :? 8O 8O
fingolfin
Seçilmiş Savaşçı

Post by fingolfin »

Bu diğer oyunculara ve DM'e bağlı. Eğlenebildiğin ve kendini oynadığın karakterle özleşteştirebildiğin bir oyun güzel bir oyundur...
xF
Kullanıcı
Kullanıcı

xxxx

Post by xF »

teşekür ederim öncelikkle cvbladığın için .Bence insan kendi karakteri ile özleştiği an dış dünyada (geçek hayatta) onun gibi davranamaya başlıyor.AMa genede kendimi her koşulda oyunun içinde hissederim
Estebin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Estebin »

Oyun sırasında kendim aynen o karaktermiş gibi davranırım, gerçek hayattaki kendimin düşüncelerini oyuna yansıtmamaya çalışırım. Olabildiğince rahat olurum, o kişi o an ne yapar diye düşünmektense "Ben o'yum. şimdi ne yapacağım?" diye düşünürüm.
Gene de oyun bittikten sonra gerçek hayat başlamıştır. Ben oyun karakterimden tamamen bağımsız olan kendi kişiliğimle yaşamıma devam ederim.
Gerçek hayatta karakterim gibi davranmam yani. Bunu genelde frp hakkında şöyle yüzeysel bir bilgiye sahip bir kişinin frp hakkındaki önyargısından öte bir anlam taşıyan bir yargı olarak görmüyorum.
Yanlış anlama, sadece şıkların fazlaca yönlendirmeli olduğunu düşünüyorum. :wink:
Karanlık yolumu gösterir, sessizlik gerçeği bana fısıldar. Onlar benim yoldaşım, ben onların parçası.
Asuthay
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Asuthay »

Gayet anlamsız bir anket olduğunu düşünüyom ben bunun! :cry:
xF
Kullanıcı
Kullanıcı

xxxx

Post by xF »

seni gerçek ten tebrik etmek isterim BİR İNSAN bu kadar FRP ile bütünleşebilir :D gerçekten :D :D :D :D :-P :-P
KabakTadi
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by KabakTadi »

En önemli şık yok! Rol yaparak. Ben hiç bir zaman "Ben o 'yum, napıcam?" demem, her zaman "O benim, o napar?" diye oynadım, kendimi katmaktan uzak kaldım.
from Dawn to Wish...
Asuthay
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Asuthay »

Hem FRP Orta Dünyada oynanmaz :P
KabakTadi
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by KabakTadi »

Ayrıca belirteyim benim kullanıcağım şık olmadığı için üstte de belirtiğim gibi, kullanmadım.
from Dawn to Wish...
xF
Kullanıcı
Kullanıcı

xxxx

Post by xF »

keşke olmasına gerek yok kardeşim kendi fikrinin söylenmesi ve diğer tüm kardeşlerimizin de paylaşacağı zmana sana katılmaları yeterlidir.
Hem beyenip beyenmeyen diğer kardeşlerimizin Düşüncelerinie saygı duyarım :roll: :roll: :roll: :lol: :lol:
KabakTadi
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by KabakTadi »

Duy bakalım.
from Dawn to Wish...
Post Reply