Frp oynarken ne hissediyorsunuz? Yoksa gerçekten oradamÄ
Frp oynarken ne hissediyorsunuz? Yoksa gerçekten oradamÄ
Evet. Biz bu frp yi oynarken kendimizi o oyuna mı kaptırıyoruz Yoksa kendimizi orada mı görüyoruz. Ã?ğle oyunlar var ki zamanımızı çalıyor ki o kadrdar ileri gidip özel işlerimizi yapmayı unutuyoruz.... Siz nasıl hissediyorsunuz. Yoksa Sadece oynamak için mi oynuyorsunuz?
AH! ben açıkcası gerçek hayatta yapamayacağım şeyleri yapmak için oynarım bu oyunları. Kendimi farklı şekillerde hissetmek için. O yüzden frp'de sanırım kendini oyuna kaptırmak en iyi seçenek oluyor bu gibi durumlarda, eğer biraz olsun gerçek hayattan uzaklaşmak ve eğlenmek istiyorsan.
--------------------------------------------------
Mutluluğun ve üzüntünün ötesinde...
xxxx
Sayın site sakinleri Lütfen görüşlerinizi hem cvb msj halinde HEMDE ANKETTE KULLANIRSANIZ çok iyi bir değerlendirme yapmış olabilriz.
şimdiden teşekkür ederim
şimdiden teşekkür ederim
Re: xxxx
Tamam sakin ol dostum istersen kullanırız, hemen celallenmene gerek yokxF wrote:Sayın site sakinleri Lütfen görüşlerinizi hem cvb msj halinde HEMDE ANKETTE KULLANIRSANIZ çok iyi bir değerlendirme yapmış olabilriz.
şimdiden teşekkür ederim
--------------------------------------------------
xxxx
teşekür ederim öncelikkle cvbladığın için .Bence insan kendi karakteri ile özleştiği an dış dünyada (geçek hayatta) onun gibi davranamaya başlıyor.AMa genede kendimi her koşulda oyunun içinde hissederim
Oyun sırasında kendim aynen o karaktermiş gibi davranırım, gerçek hayattaki kendimin düşüncelerini oyuna yansıtmamaya çalışırım. Olabildiğince rahat olurum, o kişi o an ne yapar diye düşünmektense "Ben o'yum. şimdi ne yapacağım?" diye düşünürüm.
Gene de oyun bittikten sonra gerçek hayat başlamıştır. Ben oyun karakterimden tamamen bağımsız olan kendi kişiliğimle yaşamıma devam ederim.
Gerçek hayatta karakterim gibi davranmam yani. Bunu genelde frp hakkında şöyle yüzeysel bir bilgiye sahip bir kişinin frp hakkındaki önyargısından öte bir anlam taşıyan bir yargı olarak görmüyorum.
Yanlış anlama, sadece şıkların fazlaca yönlendirmeli olduğunu düşünüyorum.
Gene de oyun bittikten sonra gerçek hayat başlamıştır. Ben oyun karakterimden tamamen bağımsız olan kendi kişiliğimle yaşamıma devam ederim.
Gerçek hayatta karakterim gibi davranmam yani. Bunu genelde frp hakkında şöyle yüzeysel bir bilgiye sahip bir kişinin frp hakkındaki önyargısından öte bir anlam taşıyan bir yargı olarak görmüyorum.
Yanlış anlama, sadece şıkların fazlaca yönlendirmeli olduğunu düşünüyorum.
Karanlık yolumu gösterir, sessizlik gerçeği bana fısıldar. Onlar benim yoldaşım, ben onların parçası.
xxxx
seni gerçek ten tebrik etmek isterim BİR İNSAN bu kadar FRP ile bütünleşebilir
gerçekten

xxxx
keşke olmasına gerek yok kardeşim kendi fikrinin söylenmesi ve diğer tüm kardeşlerimizin de paylaşacağı zmana sana katılmaları yeterlidir.
Hem beyenip beyenmeyen diğer kardeşlerimizin Düşüncelerinie saygı duyarım

Hem beyenip beyenmeyen diğer kardeşlerimizin Düşüncelerinie saygı duyarım