süper kahraman oyunu
süper kahraman oyunu
oyuncuların Süper kahramanlar olduğu bol aksiyonlu oyun oynamak isteyen var mı? yeterli sayıda oyuncu olursa bir şeyler hazırlayabilirim.

Gizli kimli olayı forumda zor olabilir, herkesin ayrı ayrı özel hayatı olması filan. Direk süper kahraman olarak başlayalım derim ben. 
Oyunun sistemi nedir süper güçlerimizi filan nasıl seçeceğiz?
Oyunun sistemi nedir süper güçlerimizi filan nasıl seçeceğiz?
Wulfgar Snowtiger, Shifter, Barbarian 2/ Ranger 2 /Warshaper 2
Str: 31
Dex:14
Con:26
Pençe:
Saldırı, +16/+16
Hasar, 1d6+12
Pençe:
Saldırı, +16/+16
Hasar, 1d6+12
Bence de büyük bir kötülüğe karşı açıktan savaşalım.
Ben zannettim ki bilindik süper kahramanlardan seçecektik; ben spidermen olabilirim mesela
Ama custom olması da güzel
Androner sen fikir oluşması için bir takım süper özellikleri bildiremez misin? Kendimi süper özellik süpermarketinde ne alacağıma karar veremez bir pozisyonda buldum. Ben doktor Xavier olmak isterim.

.
Ben zannettim ki bilindik süper kahramanlardan seçecektik; ben spidermen olabilirim mesela
Androner sen fikir oluşması için bir takım süper özellikleri bildiremez misin? Kendimi süper özellik süpermarketinde ne alacağıma karar veremez bir pozisyonda buldum. Ben doktor Xavier olmak isterim.
.
Benimki kuvvetli olsun, vucut metabolizması farklı normal insandan 10 kat yoğun. Yani 100 kg gözükmesine rağmen 1 ton.
Kuvvetide buradan geliyor. Birde biraz DR'si olsun bu yoğunluktan dolayı. 
Wulfgar Snowtiger, Shifter, Barbarian 2/ Ranger 2 /Warshaper 2
Pençe:
Saldırı, +16/+16
Hasar, 1d6+12
Pençe:
Saldırı, +16/+16
Hasar, 1d6+12
hemen örnek verelim 
saldırı güçleri var, savunma güçleri var, hareket güçleri var, zihinsel güçler var, dönüşüm geçirme güçleri var
saldırı güçleri adından da tahmin edebileceğiniz gibi düşmanınıza hasar verme yönünde
fakat hasar türleri var tabii, yaralama, hareketsiz hale getirme, zayıflatma, düşmanın gücünü çalma, düşmanın gücünü etkisiz hale getirme,
defans güçleri
süper güçleri etkisiz hale getirme, dayanıklılık, atakları başka hedefe yöneltme, atakları iptal etme (negating attacks),
hareket güçleri
uçma, suda yürüme, hızlı hareket, tırmanma, süper zıplama, ışınlanma, düşmanı yanına çekme, objelerin içinden geçme, telekinesis
zihinsel güçler
iletişim kurma (ruhlarla, başka kişilerle vsvs), sesleri kontrol etme, ultrasonic-süpersonic ses çıkarma, duyguları okuma, illüzyon yapma, zihin kontrol etme, korku yayma, sezgi güçleri, hafıza güçleri
dönüşüm güçleri
uzama, kısalma, küçülmei büyüme, hayvan formuna geçme (örnek olarak), ethereal olma, görünmez olma, gölge formu, iyileşme, metabolisma kontrol, regrowth (kesilen kol ve bacağın çıkması)
gibi özellikler olabilir, bunlar fikir versin diye tabii, mesela illüzyon yaparak bir saldırı düzenleyebilirsiniz, arada keskin çizgiler yok
saldırı güçleri var, savunma güçleri var, hareket güçleri var, zihinsel güçler var, dönüşüm geçirme güçleri var
saldırı güçleri adından da tahmin edebileceğiniz gibi düşmanınıza hasar verme yönünde
fakat hasar türleri var tabii, yaralama, hareketsiz hale getirme, zayıflatma, düşmanın gücünü çalma, düşmanın gücünü etkisiz hale getirme,
defans güçleri
süper güçleri etkisiz hale getirme, dayanıklılık, atakları başka hedefe yöneltme, atakları iptal etme (negating attacks),
hareket güçleri
uçma, suda yürüme, hızlı hareket, tırmanma, süper zıplama, ışınlanma, düşmanı yanına çekme, objelerin içinden geçme, telekinesis
zihinsel güçler
iletişim kurma (ruhlarla, başka kişilerle vsvs), sesleri kontrol etme, ultrasonic-süpersonic ses çıkarma, duyguları okuma, illüzyon yapma, zihin kontrol etme, korku yayma, sezgi güçleri, hafıza güçleri
dönüşüm güçleri
uzama, kısalma, küçülmei büyüme, hayvan formuna geçme (örnek olarak), ethereal olma, görünmez olma, gölge formu, iyileşme, metabolisma kontrol, regrowth (kesilen kol ve bacağın çıkması)
gibi özellikler olabilir, bunlar fikir versin diye tabii, mesela illüzyon yaparak bir saldırı düzenleyebilirsiniz, arada keskin çizgiler yok

güçlerinizin kaynağını belirtebilirsiniz
örnek olarak
biyolojik - metabolizmanızın kuvvetli oluşu
chi - kendi yaşam enerjiniz
cosmic - yaratımın enerjisi (cosmic işte
)
divine - tanrılar tarafından bahşedilen
elemental - elementlerden alıyorsunuz gücünüzü
magical - manadan güç alıyorsunuz
moral - inancınızdan güç alıyorsunuz, law, chaos, evil, good vs..
natural - yaşayan canlıların etrafındaki enerji
psionic - zihinsel güçler
spirit - ruhlar size güç veriyor
super - örnek nükleer ışına maruz kalınca güçleriniz açığa çıktı, genel olarak dünyadaki super güç sahibi olmaya yarayan kaynak
örnek olarak
biyolojik - metabolizmanızın kuvvetli oluşu
chi - kendi yaşam enerjiniz
cosmic - yaratımın enerjisi (cosmic işte
divine - tanrılar tarafından bahşedilen
elemental - elementlerden alıyorsunuz gücünüzü
magical - manadan güç alıyorsunuz
moral - inancınızdan güç alıyorsunuz, law, chaos, evil, good vs..
natural - yaşayan canlıların etrafındaki enerji
psionic - zihinsel güçler
spirit - ruhlar size güç veriyor
super - örnek nükleer ışına maruz kalınca güçleriniz açığa çıktı, genel olarak dünyadaki super güç sahibi olmaya yarayan kaynak

tamamdır sana yüksek st ve hasara dayanıklılık veririm. başka istediğin güç var mı?Tersyuz wrote:Benimki kuvvetli olsun, vucut metabolizması farklı normal insandan 10 kat yoğun. Yani 100 kg gözükmesine rağmen 1 ton.Kuvvetide buradan geliyor. Birde biraz DR'si olsun bu yoğunluktan dolayı.
bir de ne kadar güçlü olsun karakter? neyi zorlanarak da olsa kaldırabilsin?
kaç katlı bina örneğin, ne kadar büyüklükte uçak, gemi, araba, tır?

mesela benim yarattığım bir karakter vardı. terminatör 2'deki kötü polisi hatırlarsınız sıvı metal olan.
metalleri kontrol edebiliyordu, metallerin arkasını görebiliyordu, elini kılıç yapabiliyordu, metallerin içinden geçebiliyordu. kurşunlar içine giriyordu, sonra eliyle çıkarıyordu
ayrıca içinde her türlü metal eşyayı saklayabiliyordu. bir de hızlı koşabiliyordu.
metalleri kontrol edebiliyordu, metallerin arkasını görebiliyordu, elini kılıç yapabiliyordu, metallerin içinden geçebiliyordu. kurşunlar içine giriyordu, sonra eliyle çıkarıyordu
ayrıca içinde her türlü metal eşyayı saklayabiliyordu. bir de hızlı koşabiliyordu.