FRP'yle gidecek müzikler
FRP'yle gidecek müzikler
Metal müzik ve FRP konulu mesajdan sonra bu konuyu açma fikrimin isabetli olacağı kanısına vardım ve zaten FRP ile sanat ve müziğin ayrılmaz parçalar olduğunu düşünüyorum.Herkes Frp oynarken dinlediği ve/veya tavsiye ettiği müzikleri burada paylaşırsa herkesin bilmediği bilemeyeceği çok hoş müzikler insanların karşısına çıkabilir.
İlk tavsiyeler benden olsun;
Tüm LOTR müzikleri;
The Fellowship Of The Ring - The Breaking Of The Fellowship
The Two Towers - Evenstar
ayrıca
Fenerbahçe maçlarına gidenler bilir ; Mohikan Marşı
Galatasaray maçlarına gidenler bilir ; Fsu Marching Chiefs - Warchant (savaş müziği isteyenler için)
Bir de Pyros'un müziklerini öneririm.
İlk tavsiyeler benden olsun;
Tüm LOTR müzikleri;
The Fellowship Of The Ring - The Breaking Of The Fellowship
The Two Towers - Evenstar
ayrıca
Fenerbahçe maçlarına gidenler bilir ; Mohikan Marşı
Galatasaray maçlarına gidenler bilir ; Fsu Marching Chiefs - Warchant (savaş müziği isteyenler için)
Bir de Pyros'un müziklerini öneririm.
Hiç bir kötü varlık özgür olduğunu iddia edemez.
Ã?ünkü ''özgürlük ağacı'' zorba ve zalimlerin kanıyla sulanır.
Hahahaha!
Ketchup sana aslında katılıyorum fakat kızılderililer nerden bilsin marşlarının gs maçlarında çalınacağını?
şaka bir yana hakkaten fsu marching de çok güzel hepsi kazaa'da var zaten önerilenlerin.
Ketchup sana aslında katılıyorum fakat kızılderililer nerden bilsin marşlarının gs maçlarında çalınacağını?
şaka bir yana hakkaten fsu marching de çok güzel hepsi kazaa'da var zaten önerilenlerin.
-
flintfireforge
- Kullanıcı

ya ben tam olarak profesyonal oyun camıasına dalmadım ama ben ce oyunda en önemli şey konsantrasyon ve ben oyunda bizim arkadaşların mistik müzik olarak nitelendirdikleri ızılderili ağıtları yada müziklerini tecih ediyorum vede birevhart
anlamadıysanız braveheart gene anlamadıysanız cesuryürek filminin soundtrack'ini tercih ediyorum dinlemeyenler dinlerse iyiolur bence benden söylemesi
(bu arada eğer bişeyiyanlış yazdıysam ingilizce kıtlığımın kusuruna bakmayın
) 
(bu arada eğer bişeyiyanlış yazdıysam ingilizce kıtlığımın kusuruna bakmayın
Beyler müziklerden bu kadar konu açılmışken şunu sormak istiyorum;
Bu siteye (pyros'un ki gibi) kişisel müzikler hariç işte böyle LOTR veya bahsettiğimiz müzikleri de upload edebiliyormuyuz?
Bu siteye (pyros'un ki gibi) kişisel müzikler hariç işte böyle LOTR veya bahsettiğimiz müzikleri de upload edebiliyormuyuz?
bu tarz konularda telif çok büyük bir bağlayıcılık sağlıyor,eğer bu müziklerin sitede kullanılması durumunda site büyük bir maddi yükün altına girebilir diye tahmin ediyorum,bu nedenle bizlerin yapabileceği tek şey ya izin alıp bu tarz müzikleri sitede kullanmak ya da pyrosun yaptığı ve kişisel olan eserlerin kullanılması...
bunun yanısıra mistik veya hareketli bir müzik olması birazda oyunun hangi bölümünde olduğuylada alakalı sanırım,bu nedenle farklı müzikler farklı bölümlerde daha farklı duygusal tatlara gitmeye yolaçıyor...
Not:bu kadar ciddi konuşmadan sonra birazda geyik,fenerbahçe marşları her zaman insanı mutlu eder
bunun yanısıra mistik veya hareketli bir müzik olması birazda oyunun hangi bölümünde olduğuylada alakalı sanırım,bu nedenle farklı müzikler farklı bölümlerde daha farklı duygusal tatlara gitmeye yolaçıyor...
Not:bu kadar ciddi konuşmadan sonra birazda geyik,fenerbahçe marşları her zaman insanı mutlu eder