Baktın herif saldırıyor, durmak gereksiz. abi dur nedensaldırıyosun dememek lazım. önce vur sonra sor ama yani tabii yine nedensiz saldırmak pek abes olur...
--------------------------------------------------
Mutluluğun ve üzüntünün ötesinde...
Yanılmıyosam 1600 lü yıllarda eskirimde yeni bir savunma tekniği geliştirildi tam olarak bilmiyorum ama şu an eskirimde hala aynı vuruş karşılama tekniği kullanılıyo. Neyse bu tekniği bilenler bilmeyenlere açık fark yaptılar bi taraf devamlı saldırsa bile tekniği bilen diğeri onu kolaylıkla savuşturduğu için saldıranın enerjisini ve özgüvenini bitiriyordu. Sonuçta saldırmak için gerekenden daha fazla beceri ve deneyim ister bence savunmak bu teknik ve beceriye sahip olmayanlar için ancak saldırı en iyi savunma olabilir.
genelde bana göre en iyi savunma saldırıdır.gerçek hayatta bunu kullanırım genellikle ama evet karşında bir ejderha veya saglam bi büyücü varsa en iyi saldırı diye bişey olamaz(ölmen gerekiyorsa ölürsün) belki büyücüyü savaş narası atarak şaşırtabilirsin ama ejderha bunu sinek vızıltısı zannedebilir.
yeminer wrote:bu özlü söze katılıyorum ama bazen kaçmak ta iyi bi savunma olabilir hani
eğer knight değilsen tabi
ama bir şövalye o anda zor durumda kaldığını anlayabilir ve insanalığa daha fazla yararı dokunması için oradan uzaklaşması, geri çekilmesi, gerekebilir...bu onursuzluk değil, asksine oldukça onurlu bir davranıştır.
--------------------------------------------------
Mutluluğun ve üzüntünün ötesinde...