Paragon Fight 4e .... Gömülü Tapınak

Farklı sistemler ve dünyalar üzerine hazırlanan aktif oyunlarımızın bulunduğu bölümdür.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Paragon Fight 4e .... Gömülü Tapınak

Post by dwaxer »

.

Batı topraklarının valisi sizi kıraç toprakların sınırındaki bir bölgeye gönderir. Bu bölgede garip olaylar olmaya başlamıştır. Son kasaba ve çevresinde gece yaratıkları insanları kaçırıp öldürmeye başlamışlar; korku ve panik hüküm sürmektedir. Son Kasaba’ya vardığınızda insanlar, eşyalarını toplayıp göç etmeye başlamışlardı bile. Kasabanın lordu da yakında gidecekti. Söylediğine göre, yaratıklar, kasabaya yarım günlük mesafedeki bazı kadim zamanlardan kalma binalardan çıkıyordu. Aslında dışardan küçük gibi görünen bu binanın, asıl büyük bölümünün yüzyıllar boyunca toprak altında kalmış devasa bir tapınak olduğu ileri sürülmektedir.

Lordun yanında bir başka serüvenci vardı. Adının Zubin olduğunu söyleyen adam bir büyücüdür. Bu konuda eski belgeleri ve kehanetleri araştırmış olan Zubin; çok büyük ihtimalle birilerinin bu tapınağın derinliklerinde bir boyut kapısı açtığını ve kötü yaratıkların bu boyut kapısından içeri geldiğini iddia etmektedir. Ve çeşit çeşit kötü yaratıkların çevre halkını göçe zorlayacak kadar korkutması da bunu doğruluyordu. Büyücü Zubin eski parşömenlerde okuduğu bilgilere dayanarak gömülü tabınağın kalbine kadar inebilirlerse; bu boyut kapısını bir ritüel yardımıyla kapatacağını söyler. Gruba tapınağa gideceklerse yanlarına kendisini de almalarını teklif eder.

.
liero
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by liero »

Liero, kasabanın valisine "Lordum bu yaratıkları yok etmek için elimizden geleni yapacağımıza şüpheniz olmasın. Topraklarınıza tekrar huzuru getireceğiz." dedi. Zubin'e bakarak "Ve bu yaratıkların geldiği boyut kapısını kapatmak için büyücünün yardımını seve seve kabul ederiz." diye konuşmasına devam etti.
CLiCKs
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by CLiCKs »

Dikkatlice Zubin'i süzdü. [Nature Check] Birine güvenmek epey zor olucaktı. Sesini pek çıkarmadı. Sezgileri daha iyi olanlara bıraktı kararı. Tabii Zubin üstünde biraz düşünmesi gerekecekti.
Ben gelecek için hiç endişe duymadım.O yeterince hızlı geliyor zaten.
Albert Einstein
devrimk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by devrimk »

"Saygıdeğer Zubin, acaba bu kapıyı kapatmak için uygulayacağınız yöntem nedir?"
Insight (11) Zubin'e kibarca bakıyordu, güç delisi bir büyücü olmasından endişe etmişti.
"Belki benim bilgilerim yeterli olabilir bu konuda." Diplomacy(9), Arcana (20)
Mark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mark »

" Masum insanlar can veriyor. Biri ölümlere dur demeli. "
" Ben inancın ışığıyım. Adım, Thoradin. Moradin'in sadık hizmetkarıyım. Kuzeyden geliyoruz. Bir grup troll, halka acı veriyordu. Kimseyi ardımızda bırakmadık, moradin şahidimdir. "
" Bizi ölüme meyilli bir grup olarak düşünme. Boyut kapısını kapatıp, oradan sağ çıkmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Bizimle gel, Zubin. "
" Bu bir dostluğun bağlangıcı olsun. "
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Savaş alanlarında ustalaşmış olan okçu diğerlerine baktı.

"Ben varım"
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

devrimk wrote:"Saygıdeğer Zubin, acaba bu kapıyı kapatmak için uygulayacağınız yöntem nedir?"
Insight (11) Zubin'e kibarca bakıyordu, güç delisi bir büyücü olmasından endişe etmişti.
"Belki benim bilgilerim yeterli olabilir bu konuda." Diplomacy(9), Arcana (20)
Büyücüden şüphelenmek için bir sebep yok. Zubin güzelce büyüsünü izah eder. Elinde bir parşömen vardır ve önce üzerinde yazan arcana dilinde büyü okunacak, sonra da yine elindeki gümüşten yapılma üzeri küçük rünlerle kaplı eşya boyut kapısına doğru atılacaktı. Bu ritüel boyut kapısını kapatır. Thoradin, Huor ve Elrohir, siz Arcana bilgilerinizle büyücü Zubin'in anlattığı bu ritüelin işe yarayacağını anladınız. Ancak ritüeli bu büyücü yapabiliyor; sizdeki ritüel casteri olan elemana bunu öğretebileceğini (ama 2 gün sürecek bu) isterseniz sorumluluğu size verebileceğini söylüyor. Ama içeri kendi gelirse ve (tabii en son odaya varabilirseniz) ritüeli yaparken Thoradin asist ederek aid another +2 kazandırabilir, çünkü ritüeli yapanın Arcana check:15 başarması gerekiyor, aksi takdirde büyük bir patlama oluşabilir.

.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.

Grup tarif edilen yerde Gömülü Tapınağın girişini bulmuştu. Kadim zamanlardan kalma yapının kapalı metal kapısının önünde cesetler yatmaktadır. Belli ki burada birileri katledilmiş yakın zamanda. Ayrıca kapıya çıkan merdivenlerin başında sağlı sollu iki insanımsı yaratık heykeli vardır.

Image

.
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Deneyimli okçu dostlarına bakar:

"Evet millet, şimdi ne yapacağız? İsterseniz içeri ilk önce ben gireyim.Bu konuda en iyiniz benim.Eğer bir şANSSIZLIK olmazsa sorunsuz bir şekilde içeridekilerin sayısını bile size söyleyebilirim."

HİSTORY CHECK TUTARSA EğER

"Yalnız bu heykeller dinlediğim bütün hikayelerde diriliyor biliyor musunuz?"
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

-Freddie Mercury
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Huor History Check:
Burası hakkında bildikleriniz, çok çok eski zamanlardan kalma binalar olduğu. Kadim zamanlarda başka boyutlardan gelen kötü bir yaratık, müridleri casusluk yapsın, bu tapınak da üsleri olsun diye kurmuş burayı. Ama bu sözü edilen zamanlar birkaç bin yıl öncesi ve o zamanlar tapınak binası açıktaymış, şimdiki gibi gömülü değilmiş.

Yakındaki toprakların pek kalabalık olmadığı biliniyor. Ã?evre halkı zaten buraya önceden de pek yaklaşmazmış. Birkaç kere buralara yaklaşıp da dönmeyenler olmuş ama değişik yaratıkların böylesine etrafta görülmesi daha önce pek olmamış. Bu bina uğursuz, korkulan ama kendi hâlinde bir harabeymiş yakın zamana kadar.

.
Mark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mark »

Thoradin

" Yanımda dur ve onlara yaklaşma. " Okçunun şüpheleri haklı olabilirdi. Cüce taş yapıdaki heykellere yanlarına bir kare kalana kadar yürüdü ve inceledi.
Dungeoneering Check

Yere kanlar içinde yatmakta olan kişilerden sağ taraftakine parmağını uzatır. İyileştirici bir kelime söyler. (Healing Word)
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
CLiCKs
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by CLiCKs »

Justine kılıcını sıkıca kavrayarak ilerled Thoradin'in ardındani."Pelor sayesinde kötülükten arınıyoruz. Ölüler bize hiç birşey yapamaz!" dedi. Tanrısına bir kez daha dua etti.
Ben gelecek için hiç endişe duymadım.O yeterince hızlı geliyor zaten.
Albert Einstein
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Genç okçu da yayını çıkartıp arkalarından gitti

Cesetlere Perception Check

-Freddie Mercury
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.

Image

Mark wrote:Thoradin
" Yanımda dur ve onlara yaklaşma. " Okçunun şüpheleri haklı olabilirdi. Cüce taş yapıdaki heykellere yanlarına bir kare kalana kadar yürüdü ve inceledi.
Dungeoneering Check
Yere kanlar içinde yatmakta olan kişilerden sağ taraftakine parmağını uzatır. İyileştirici bir kelime söyler. (Healing Word)

Dungeoneering Check:
-Çok çok eskiden yapılmış; gobline benzer birer heykel bunlar ve canlanma gibi bir durumları yok.
-Cesetler ise iyileşmedi; ölmüşler çoktan.

Edmond wrote:Genç okçu da yayını çıkartıp arkalarından gitti. Cesetlere Perception Check

Büyük ihtimal iki meraklı serüvenciydi bunlar. Eşyaları sıradan. Dikkati çeken nokta; casetler hem ısırık ve pençe izleri taşıyorlar, hem de sanki elektrik yanığı gibi izler var. (lightning)

.
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Bu cesetlere saldıran şeyin bir çift pençesi var. Bu da heykellerden kuşkumu artırıyor.Büyük ihtimalle birisi büyü yapmış, ya da bir tuzak söz konusu.Hangisi olduğuna dair pek emin değilim ama burada Elektrik var.

Ardından heykellerin yanına gitti.Dişlerine PERCEPTION CHECK

-Freddie Mercury
Post Reply