Infinite Worlds (Ayin) - tanıtım ve yorum

Farklı sistemler ve dünyalar üzerine hazırlanan aktif oyunlarımızın bulunduğu bölümdür.
Post Reply
Androner
Kullanıcı
Kullanıcı

Infinite Worlds (Ayin) - tanıtım ve yorum

Post by Androner »

Artık zamanı gelmişti, uyuyan güç uyandırılmayı bekliyordu.

Milenyum ayini, 1000 yılda bir yapılan bu ayin ne anlama geliyordu. Ayin tamamlanınca ne olacaktı? herkesin düşüncesi farklıydı.

----------------------------

Infinity olarak biz, bu sorunun cevabını öğrenmek için ayinin tamamlanması göze alacak değiliz. Bu ayin çok büyük tehlikeler içeriyor ve durdurulması gerekiyor.
alternatif dünyalar arası güçlerin bu ayinden çıkarları nedir ve bu ayinden neler bekliyorlar? sözü geçen büyük güç nedir?
gücün açığa çıkarılması riskini göze alamayız, büyük bir güç kökeni iyilik bile olsa kontrol edilemediğinde infinity'yi ve beraberinde bir çok dünyayı yok edebilir. zaten kontrol edilmesi gereken bir çok dünya var, dünyalar bile kendi başlarına bu kadar sorun çıkarırken bir de ne olduğu belirsiz olan bu güç ile uğraşamayız.

------------------------

Aptal infinity, kendi küçük çıkarlarının peşine düşmüş durumda, dünyaları elinde tutarak ve sömürerek insanlığın geleceğini kontrol edeceğini sanıyor, insanların sahip oldukları büyük güçten korkuyorlar, insanları cahil bırakarak zenginliklerine zenginlik katacaklarını sanıyorlar ama biz varız. biz yani cabal infinitynin küçük planlarının gerçekleşmesine izin vermeyeceğiz, ayin sonucunda çıkan büyük güç bizim kökenimiz ve onun sayesinde tekrar dünyalara egemen olacağız.

-----------------------

Bu secundus (infinity) gene bir şeyler karıştırıyor, gözetimimiz altındaki dünyalara sızmış durumdalar. ne pahasına olursa olsun durdurulmaları gerek, büyük buluşumuzun gerçekleşmesine az zaman kaldı. ayinler tamamlandığında büyük teknolojiyi açığa çıkaracak ve secundus'u ele geçirme planımızı devreye sokacağız. ne kadar az bilirlerse o kadar iyi. Centrum alternatif dünyalardaki tek egemen güç olacaktır.

------------------------

Milenyum ayini insanlığın kurtuluşu için son çare. ben ve arkadaşlarım ayinin gerçekleşmesi için elimizden geleni yapacağız. bu ayinin gerçekleşmemesi insanlığın sonunu getirir. ayin amacına ve özüne uygun bir şekilde ve müdahalesiz gerçekleşmeli. çünkü kehanetlere göre önümüze çıkacak büyük yıkımı sadece onun yardımıyla atlatabiliriz.
bir önceki ayinin yapılmasını büyük zorluklar içerisinde olsa bile yapmayı başarmıştır. bin yıldır yeni ayine hazırlanıyoruz bu seferki görevimiz çok daha zor. alternatif dünyalar arası yolculuk yapan gruplar eskisinde daha da güçlü fakat biz de yeterince güçlüyüz. bu ayinler ne olursa olsun yapılmalı!
Image
Illyra
Forum Yöneticisi

Re: Infinite Worlds (Ayin) - tanıtım ve yorum

Post by Illyra »

bence bu oyunu yaparsan çok güzel olur. milenyum ayini ilgimi çekti, çok mistik ve heyecanlı gözüküyor. şimdiden yerimi rezeverve etsek olur mu acaba :roll:
Image
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Anladığım kadarıyla 4 klonvâri birlik var.Cabal, Infinity, Centrum ve sonuncu grup (sanırım adı Milenyum :D )

Çok hoş bir senaryoya benziyor. Özellikle son grubunu sevdim :D Bu ayini başaracağım :D Gerçi Centrum'un amacı çok karizma ama çok kötü geldi onlar bana.

Benim yerim hazırdır zaten :D
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
Aegron Linwelin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aegron Linwelin »

Benimde yerimi ayrtın ....
Mark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mark »

Ben de katılmak isterim.
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
CLiCKs
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by CLiCKs »

Bu hikayeye güzel bir oyun yapılır. Bende olursa oynamak isterim.
Ben gelecek için hiç endişe duymadım.O yeterince hızlı geliyor zaten.
Albert Einstein
Aegron Linwelin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aegron Linwelin »

Aynen bu hikayeden super bir oyun çıkar ya.......
Post Reply