Kutsal savaşçılar (Oyun)

Farklı sistemler ve dünyalar üzerine hazırlanan aktif oyunlarımızın bulunduğu bölümdür.
Post Reply
devrimk
Kullanıcı
Kullanıcı

Kutsal savaşçılar (Oyun)

Post by devrimk »

The Great Dale
Bezentil kuzeyinde iblislerin cirit attığı Dunwood, güneyinde druidlerin koruması altındaki Lethyr ormanlarının tam ortasındaki yola kurulmuş ticaret kasabası.
Kırk yıl önce genç bir Torm paladini olan Alexander Paladinson bu kasabaya büyük bir torm tapınağı yaptırmış burada Torm takipçilerinin eğitildiği ve yetiştirildiği bir merkez kurmuştu.

Illyra, Androne, Liero ve Galad bu tapınakta eğitilmiş özel savaşçılardı. Torm Paladini Alexander bu dört kişiyi yanına çağırdı.

"Ã?ocuklar Cormyr'den buraya önemli bir Torm rahibi gelecekti, Shaila Senvell. Onu Uthmere'de karşılamanızı istiyorum. Hemen yola çıkabilirseniz ancak yetişirsiniz. Yola cıktığını geç haber aldım."

Image
Androner
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Androner »

Genç Paladin'in heyecanı gözlerinden okunuyordu.
Tapınak kurucusu yüce Alexander'ın kendisine güvendiğini her zaman hissetmişti. Ve bu önemli görev bunun bir kanıtıydı, Alexander'ı hayal kırıklığına uğratmayacaktı. Yüce Rahip Shaila bu kasabaya mutlaka önemli bir görev için geliyor olmalıydı. Onu canı pahasına olsa bile koruyacaktı. Bundan herhangi bir şüphesi yoktu.

hafif titreyen bir sesle ve kafasını öne azıcık eğerek

- Efendim, Yüce rahip'i buraya sağ salim getireceğiz.

dedi.
Image
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Androner wrote:Genç Paladin
- Efendim, Yüce rahip'i buraya sağ salim getireceğiz. dedi.

Galad'ın bakışlarının kimi hedef aldığı anlaşılmazdı. Androder'in sözleri üzerine dudaklarında tebessümü andıran bir gevşeme gözüktü.

Image

Başını Alexander Paladinson'a çevirerek, "Androder'in de demek istediği gibi, söz konusu misafiri iyi karşılamak için elimizden geleni yapacağız sayın Alexander... şimdi, madem ki vaktimiz dar, hemen yola çıkalım."

.
liero
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by liero »

Liero "Dostlarım, hemen yola çıkalım o zaman. Torn'un inayetiyle yüce rahibi sağ salim getireceğiz." dedi.
Illyra
Forum Yöneticisi

Post by Illyra »

Gayet sakin bir şekilde, yüzündeki çok hafif bir gülümsemeyle arkadaşlarına bakıyordu.

"Elimizden geleni yapacağımıza emin olabilirsiniz Sir Alexander."

Yavaş ve enerjik adımlarla odadan en önce çıktı.
Image
Post Reply