Saco: Aynen resimdeki gibi bir odada uyandın. Karşında dünya güzeli. Yarışmaya girse kesin birinci. Ã?aresizlik içindeki sesi ile yardım istiyor.
"Lütfen kahramanım. Her kim iseniz. Burada hapsedildim ve siz beni kurtarana kadar burada hapis kalmaya devam edeceğim... Hayır lütfen!"
Korku ile ellerinden biri ile yüzünü korurken üstne çarpan kamçıyı gördün. Kızı sürükleyerek götüren siluetten tek seçebildiklerin, şarap rengi bir pelerin, bakır rengi bir başlık ve metal zırhından gelen sesler.

Dwaxer: Aynen yukarıdaki gibi.
Ã?nünüzdeki görüntü silindikten sonra fark ettiğiniz kadarıyla güneş almayan bir mahzenin içindesiniz. İşlenmemiş ancak kazılarak yapılmış olduğunu düşündüğünüz odanın duvarlarında tek aydınlanma kaynağınız olan sönük, mavi bir ışık ile parlayan taşlar gömülü duruyor. Biraz daha aydınlanmış durumdaki dışarıdaki koridor ile aranızdaki tek engel paslı demir parmaklıklardan oluşan bir kapı. Belki biraz uğraşılırsa kırılabilir.
Taşlardan farklı olarak, bir meşaleden geldiğini düşündüğünüz dalgalanan bir ışık kaynağı ise az dahi olsa çıkışın solundan kendini belli ediyor.
Genizden gelen, gıcıtlı sesleri ile konuşan yaratıkların sesleri ara sıra duvarlardan yankılanıyor.
Üstünüzde uyanmadan önce son hatırladığınız halinizde üstünüzde olması gereken her şey var. Biraz kirlenmişler ancak fazla değil.