...Oyun istekleri...
...Oyun istekleri...
Bu bölümde oynatılmak istenen oyunlar, oyuncular ve Dmler tarafından burada belirtilsin ona göre oyun kararı verilip açılsa daha iyi olur diye düşünmekteyim. Bu başlık sabit olsa herkes görüşlerini bildirse güzel olur bence.
şimdi, ben eski bir Vtm oyuncusu olarak bu tip oyun açabilecek Dm(ler) arıyorum. Kim Vtm oynatmak ve oynamak ister.
şimdi, ben eski bir Vtm oyuncusu olarak bu tip oyun açabilecek Dm(ler) arıyorum. Kim Vtm oynatmak ve oynamak ister.
Beş dakika süren savaşlar binlerce yıl süren efsaneler yaratır. O yüzden savaşta korkuyla değil tatmin hissi duyarak ölmelisin. O zaman arkandan ağlayacak insan kalmış olur.
Madem öyle buraya bir 3.5 Edition isteği yolluyorum. Özledim

I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

İmamın yaptığıyla cemaatin yaptığı arasında her zaman bir ilişki vardır. Benim imam olduğum cemaatin ne yapacağını hayal bile edemiyorum.
Epic bir oyun bile yetersiz kalır benim için, ayrıca oyuncuların zekasına hiçbir zaman erişemeyeceğim için hoş bir oyun olmaz.
Ã?ünkü strateji denen şeyden eser yoktur bende
Epic bir oyun bile yetersiz kalır benim için, ayrıca oyuncuların zekasına hiçbir zaman erişemeyeceğim için hoş bir oyun olmaz.
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

Söylettirme şimdi beni!!Edmond wrote:İmamın yaptığıyla cemaatin yaptığı arasında her zaman bir ilişki vardır. Benim imam olduğum cemaatin ne yapacağını hayal bile edemiyorum.
O oyun en kısa zamanda açılacak
Thanks Mario but The princess is in another castle!!

Eh, Lich olup ejderha indirmek hoşuna gidiyor tabiî

-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

Bu arada, MORYO'yu test etmek için kısacık bir oyun hazırlamış bulunuyorum; iki, üç kişilik bir grup olsanız da, baksak şu sistem işliyor mu diye? Olur mu size? Eğer memnun kalırsanız, macera kaldığı yerden devam edebilir tabii 
Ben oynamak isterim.Lydronk wrote:Bu arada, MORYO'yu test etmek için kısacık bir oyun hazırlamış bulunuyorum; iki, üç kişilik bir grup olsanız da, baksak şu sistem işliyor mu diye? Olur mu size? Eğer memnun kalırsanız, macera kaldığı yerden devam edebilir tabii
Hatta bir başka istekte bulunacaktım; uzak bir gezegene inmiş bir araştırma robotunu kısıtlı uzaktan kumanda imkanlarıyla yönlendirerek yaşam kurma filan üzerine bilimkurgu bir oyun oynatsın biri diyecektim ki, şimdi okuyunca bu MORYO sistemi buna da çok uygunmuş esasında.
.
Heey! Bir iki kişi daha oynarım desin ben haftaya Cuma (4 haziran yani) açabilirim oyunu. Ã?ncesi biraz zor, malum, son sınavlar falan.dwaxer wrote:Ben oynamak isterim.
Hmm... Dur bakayım... E tabii aslında, tam MORYO'ya göre bir iş!
-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı