Bir süredir evden uzaktaydım. .Düş Dünyamıza dil uzatan Münafıkları yakalayıp,yağlı kazıkta diri diri yakıyordum!TÃ?Ã?BEE!!Biri de imana gelmeyip bana: "Dinsiz, Sapanist Matalçi FBR!'çi..." demezmüü!!!
Cinnet Getiren Kültür- FANTAAZİİİ Yİ nasÄ
Cinnet Getiren Kültür- FANTAAZİİİ Yİ nasÄ
...YokVallaAnneOsitelerdendeğil..Arkadaşşeetideo'nacevapyazıyom...
Bir süredir evden uzaktaydım. .Düş Dünyamıza dil uzatan Münafıkları yakalayıp,yağlı kazıkta diri diri yakıyordum!TÃ?Ã?BEE!!Biri de imana gelmeyip bana: "Dinsiz, Sapanist Matalçi FBR!'çi..." demezmüü!!!
(Geyiği bir kenara bırakıp asıl konuya geçerken[Ehemm Ahm...Geniz temizleme efekti...] Bu tip konular üzerine zaten ara sıra espri yapıp rahatlamasak(Ara sıra da kızarıp mozarıp küplere binmesek zaten gitgide daha da çekilmez boyutlara ulaşmakta olan Amele -Arabesk kültürlü ülkemizde nasıl yaşam bulur,yaşama isteğimizi devam ettiririz?(Arada bir deşarj olmak şart demeye getiriyorum.)Açıkçası okul bitmiş olsa çoktan fıymayı düşündüğüm güzel ülkem ;ama pek azı güzel kalmış insanlarım ,bunaltmakta haliylen(bknz.Profil..Tufan).Aah Avustralya aahh...İşte zaten meyilli olduğumuz Düş dünyası,kurgu dünyası da emercesine bizi bööyle içine alıveriyor(Frp'ciler zayıf değil diğer insanların aksine hem kendi zevklerine sahip;hem de POPOş kültürün aşıladığı iğrençliğe karşı bağışıklığa sahiptir ve İntihar falan Frp'nin değil;bu kültürün ve toplumun bir sonucudur!!!
(CİNNET-BERSERK!!!)
... ondan sonracığıma bu tip mevzular dikkatinizi çekerim SİTEMİZDE konuşulmmalı,konuşulmaz,ayıp,şşşiiiii Ahıllı olalım,YASSAAAHHH!
sonuçlarını bildiğimiz için ara sıra yüzeysel biçimde mümkünse gissli gissli konuşulmalıdır.Zaten adımız çıkmış,biz bu ülkenin gerçek düşünen düzgün evlatlarıyken...
Masa üstünün hissini ne Baldur's ne de Icewind,ne de Neverwinter...verememekte.(TABİİ Kİ BU YOLA BAş KOYMUş! bir ZE ve oyuncu topluluğu DA şart...Yoksa bir örnek vermek gerekirse:Bir kar fırtınasının içinde atı için yas tutan bir Barbar Paladin!!!(Bakınız oyuncuları mutlu etmek için ne salakça sınıf tanımlarına katlanılabiliniyor...) zırıldayan cep.tel.unu açıp(boğuk ve mal bir sesle) "Ã?Ã?ooOo OAnnee ben (YELLENME efekti)
(SANSÃ?RR...)"...şindii Oarkadaşlarlayım gecikçem...YOOaa daha sonra ne Oalduu..égibi oyunu KAKA(SANSÃ?RR...) eden ve zaten toplama salak ve mallardan oluşan bir gurubu iyicene kopuk ve anarşik bir hale getirebiliyor! (Bu bahsettiğim oyuncu,her oyuna çakı gibi başlayan daha sonra oyun sırasında acıkıp mola isteyen!Hatta daha da KAKA(SANSÃ?RR...) edip "Abi noldu seni bekliyoruz.." denildiğinde "AAbi KAKAM GELDİ..SIKILDIM...BAYDI MI NE...?" DEYİP TÃ?M GRUBUNDA MORAL VE İSTEğİNİ SIFIRIN altına düşüren bir tip de olmuş oluyor.Böylelerinden AMAN HA!!!sakınalım... BU KONU Ã?STÃ?NE AYRICA MESAJLARINIZI SABIRLA BEKLEYECEğİM... TOPLANTI düşüncesi ise son derece kıyak BİR olay olmakla birlikte,ORTA DÃ?NYA CAFE'ye kaç yiğit sığabilecektir acep???(Kender şeyi-SANSÃ?RR...kadar yer vallahi...)Hani toplanan DÃ?ş OYUNU HAYRANLARI'nın kaçta kaçı(Türkçe olaraktan) Kender,Buçukluk veya Nom olabilir ki??? " Bu Mektubuma son verirken ağlama diyorum ey Elf kardeşim Sonsuz Buluşma(Evermeet...) yerine gidenler için yas tutma sakın;Ã?ünkü onlar hep bizlerle olacaktır ruhları ve hatıralarıyla...Yeni bir gün doğmasa bile bu Kadim ulu ormana kanlarımız ve ruhlarımız boşa gitmemiş olacak Ata Elf 'lerin sonsuz huzur yolunda..."(Bu sırada binlerce Elf'e son konuşmasını yapan Efendi elfin arkasındaki insan maceracımız konuşma devam ederken gemileri yanaşmakta olan onbinlerce Orc ve Hobgoblin'i izlemektedir. (Dişlerini sıkarak) "Ulan Elfhüzünbaş POPOSU(SANSÃ?RR...) senii,şu savaştan bi çıkah da ben sana göstermezmiim..Ula densiz tüysüz sennii... Sırf geleceh Orman Belediyye Başkanlığı seçimleri için değermiydi ulaean tersane arazisine gecekondu dihtirmehh!!!"
Ã?ıktım açık alınla,yirmibeş yılda yirmibeşbin savaştan;
Ne bileğim,ne de ruhum,ama yüreğim burkulur insanlığın çarpıklığı ve ruhsuzluğundan.
Kendisiyle beraber insanlığÄÂ
Ne bileğim,ne de ruhum,ama yüreğim burkulur insanlığın çarpıklığı ve ruhsuzluğundan.
Kendisiyle beraber insanlığÄÂ
Anlattığın tipte "KAKAM GELDİ" olayını bende, hemde tıpatıp aynısını
, yaşadım ve berbat birşey. Herkesi FRP ye alıştıralım hayal güçlerini geliştirelim derken böyle tiplerle karşılaşılıyor
.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
bu tarz olaylarla karşılaşmak mümkün de bunu aleni olarak söylemesek
yani burdaki herkes insan ve herkesin fiziksel ihtiyaçları var

rp'yi bile kendimize benzetebildik ya helal olsun bize
diyecek bir kelime bulamıyorumSırf geleceh Orman Belediyye Başkanlığı seçimleri için değermiydi ulaean tersane arazisine gecekondu dihtirmehh!!!"
rp'yi bile kendimize benzetebildik ya helal olsun bize