Etrafınız sarıldı...
Etrafınız sarıldı...
Güç sizinle olsun... 
Ã?ıktım açık alınla,yirmibeş yılda yirmibeşbin savaştan;
Ne bileğim,ne de ruhum,ama yüreğim burkulur insanlığın çarpıklığı ve ruhsuzluğundan.
Kendisiyle beraber insanlığÄÂ
Ne bileğim,ne de ruhum,ama yüreğim burkulur insanlığın çarpıklığı ve ruhsuzluğundan.
abi durum tamamen yaralanan arkadaşın gruba sağlayabileceği yarara bağlı...
eğer yerde yatmakta olan adam iyileşip de gruba büyük bi yarar sağlamayacaksa
grubun tamamına etki edecek bi büyü yapmayı yeğlerim.... aksi durumda ,aksi şekilde hareket ederim... hrşey yerdeki adamın combattaki konumuna bağlı bence....
eğer yerde yatmakta olan adam iyileşip de gruba büyük bi yarar sağlamayacaksa
grubun tamamına etki edecek bi büyü yapmayı yeğlerim.... aksi durumda ,aksi şekilde hareket ederim... hrşey yerdeki adamın combattaki konumuna bağlı bence....
you are not alone ; so don't be afraid in the dark and cold m'thain d'streea
- Drizzt_Dourden
- Kullanıcı

-
KiNg_Of_DaMnEd
- Kullanıcı

-
KiNg_Of_DaMnEd
- Kullanıcı

ne kaçması arkadaşlar yaa.. siz rahipsiniz ve kendinizi en son düşünmelisiniz ... ben nerull rahibi olarak bile bu durumda yoldaşlarımı yalnız bırakmazdım -her ne kadar tanrım ''hater of life '' olsa da.... zira olaydan sonra siz ve tanrınız küçük düşmüş olur ... ve bir rahibin en son isteyeceği şey tanrısının küçük düşürülmesi.. beraberinde tanrısının gözünde küçük düşmesidir...
you are not alone ; so don't be afraid in the dark and cold m'thain d'streea
...
Krakter özellikleri gerçekten de herşeyi bir anda değiştiriveriyor.(good,evil,lawful,chotic,neutral)
-
KiNg_Of_DaMnEd
- Kullanıcı

Ya etrafımız sarılmışta ne ile sarılmış. Okçu birliğimi, yakın dövüşmü, büyücülermi(!!!!!!!)(hepsi aynı anda Fire ball attı
). Fazla miktarda okçu var ise büyü yaptığın anda hepsi sana yüklenir. Adamı iyileştireyim derken sen ölürsün. Ama büyücü var ise hemen bir bless.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
-
KiNg_Of_DaMnEd
- Kullanıcı

-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

-
KiNg_Of_DaMnEd
- Kullanıcı

Biraderlerm,güzel arkadaşlarım.ETRAFINIZ SİZDEN GÃ?Ã?LÃ? VE HER TÃ?RLÃ? ZAMAZİNGOYLA DONANMIş HERİFÃ?İOğULLARIYLA SARILMIş DURUMDAYKEN,NEREYE NASIL KAÃ?IYORSUNUZ...Adamlar sormz mı size: "şşşşş BİRADER!!! NİREYE ?DAHA GARPUZ GESEECEEDİK..." (Burada karpuz siz oluyorsunuz) 
-
KiNg_Of_DaMnEd
- Kullanıcı