Selam
-
XtroTheArctic
- Kullanıcı

Selam
iste geldim burdayim
herkese selam
başta kankilerim Erathan, Tefas ve iAderia ya selam
owner'a : türkçe bi site olarak domain name i iyi kapatmışsınız tebrikler
ilk kıllık : girdiğim ortamlarda illa bi kıllık yaparım. bu da ilk. üyelerin çoğunun adı bilinmiş karakterlerin isimleri. hiç hoş diil. biraz yaratıcı olun. frp oyunlarında da bu isimleri mi kullanıyosunuz?
ilk yorum : iki mesaj gönderme arası süresi çok uzun. ıyyyy
herkese selam
başta kankilerim Erathan, Tefas ve iAderia ya selam
owner'a : türkçe bi site olarak domain name i iyi kapatmışsınız tebrikler
ilk kıllık : girdiğim ortamlarda illa bi kıllık yaparım. bu da ilk. üyelerin çoğunun adı bilinmiş karakterlerin isimleri. hiç hoş diil. biraz yaratıcı olun. frp oyunlarında da bu isimleri mi kullanıyosunuz?
ilk yorum : iki mesaj gönderme arası süresi çok uzun. ıyyyy
hoşgeldin xtrocum hakkaten de kıllığını yapmışın tebrik ederim. artık köpek faciasından sonra tefas yok ona göre. burock ben, ok
bu arada sayın site sakinleri, siteye katılmasına katkıda bulunduğum kişi sayısı dikkatinizi çekmiştir herhalde. Yakında dünyayı (frpworld
) ele geçireceğiz, GÃ?Ã?Ã?Ã? BİZİM OLUCAAAAK, hehe.
bu arada sayın site sakinleri, siteye katılmasına katkıda bulunduğum kişi sayısı dikkatinizi çekmiştir herhalde. Yakında dünyayı (frpworld
War, war never changes...
-
flintfireforge
- Kullanıcı

-
XtroTheArctic
- Kullanıcı

-
flintfireforge
- Kullanıcı

Hazır renklerden bahsetmişken ; site uzun süredir bu halde sitenin dizaynının değiştirilmesi gündemdemi?
Bir de tavsiye uğraşması zorda olsa herkesin font indirmesi de gerekse de sitedeki tüm yazıların fantastik bir font kullanarak yayınlanması çok hoş olmazmı?
Saygılarımla...
Bir de tavsiye uğraşması zorda olsa herkesin font indirmesi de gerekse de sitedeki tüm yazıların fantastik bir font kullanarak yayınlanması çok hoş olmazmı?
Saygılarımla...
Hiç bir kötü varlık özgür olduğunu iddia edemez.
Ã?ünkü ''özgürlük ağacı'' zorba ve zalimlerin kanıyla sulanır.
Ã?ünkü ''özgürlük ağacı'' zorba ve zalimlerin kanıyla sulanır.
sevgili kullanıcılarımız,
bende sarı renği çok beğeniyorum,çünkü gözü yormayan ve hoş gelen bir renk...ve tema bence hoş ve şu anda değiştirilmesinide istemem...
ama alternatif önerileriniz olursa ve gördüğümde gerçekten bu daha hoşmuş tarzı bir durum söz konusu olursa bunuda göz ardı etmem.ve şu ricada bulunacağım,renkler güzel değil demek yerine alternatif bir renk veya tema öneriniz varsa bunu dinlemeyi tercih ederim.
bende sarı renği çok beğeniyorum,çünkü gözü yormayan ve hoş gelen bir renk...ve tema bence hoş ve şu anda değiştirilmesinide istemem...
ama alternatif önerileriniz olursa ve gördüğümde gerçekten bu daha hoşmuş tarzı bir durum söz konusu olursa bunuda göz ardı etmem.ve şu ricada bulunacağım,renkler güzel değil demek yerine alternatif bir renk veya tema öneriniz varsa bunu dinlemeyi tercih ederim.