Author |
Message |
yolgezer
Kullanıcı
|
Posted:
Sun Oct 15, 2006 3:36 pm |
|
Benim babam frp oynarmıÅ?. Sonra kuzenim de oynamak isteyince bir konuÅ?maları geçti. O ara aÅ?ık oldum frpye. 7. sınıfta mertcan diye bir arkadaÅ?ım keÅ?ke frp oynasak diye dolanıyordu. Ben de istedim ama ikimiz de 0 bildiÄ?imiz için olmadı. 8. sınıfta servisteki bir çocuk öÄ?retti onla oynadık. Ben mertcana öÄ?rettim orda da oynadık. Batuhan da özendi onu da aldık. 9. sınıfta amerikadaydım. O sıra frp diye aratırken burayı buldum. Bisüre kaldım. Burdan arkiler edindim. Msnden oynadık. Sonra buraya özenenler kendi sitelerini kurdu ama onlar rp yapıyordu beÄ?enmedim. Å?imdi masaüstü oynuyorum. |
_________________ Diablo 1'in unutulmazları:
Hello my friend, Stay a while and listen(Cain The Elder)
I sense a soul searchs for his answers(Adria The Witch)
What ails you my friend(Peppin the healer)
Hi, What Can I do for you?(Rahmetli Griswold The Blacksmith) |
|
Back to top |
|
|
aransayes
Kullanıcı
|
Posted:
Sun Oct 15, 2006 8:54 pm |
|
Ben Lise 2 ye kadar elime kitap almıÅ? biri deÄ?ildim. Sonra kuzenimin aldıÄ?ı yüzüklerin efendisi kitabının kapaÄ?ı çok hoÅ?uma gitmiÅ?ti. Bir kaç sayfa okuyayım dedim ve öyle baÅ?ladı frp maceram.
Ama bir insan frp ye baÅ?latılmaz. bence o insanın içinde frpye karÅ?ı bir tutku olmalı.
Bana hayatın çok sıkıcı geldiÄ?i sırada frp ye baÅ?ladım. Ailemde ve arkadaÅ? çevremdede çoÄ?u kiÅ?i frp yi boÅ? bir uÄ?raÅ? olarak görsede dinlemedim. okumaya devam ettim.
Masaüstü oynayamadık çünkü Aksaray da frp oynamayı bırakın adını duyan birilerini bile bulamadık.
Konuyu çok daÄ?ıttım sanırım
Hey gidi günler be. |
_________________ Bir tek seni bana çok gördü dünya
Ä°yiler bu savaÅ?ı kaybetmiÅ?
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba... |
|
Back to top |
|
|
Artemis Entreri
Kullanıcı
|
Posted:
Sun Oct 15, 2006 9:38 pm |
|
yolgezer wrote: |
Sonra buraya özenenler kendi sitelerini kurdu ama onlar rp yapıyordu beÄ?enmedim. |
nası yane??? :noway: |
|
|
Back to top |
|
|
celeraen
Kullanıcı
|
Posted:
Mon Oct 16, 2006 12:43 am |
|
benim frp ile tanıÅ?mam tamamen izmirli arkadaÅ?larım sayesinde olmuÅ?tur..oynarlarken izleye izleye öÄ?rendim bi de baktım ejderha mızraÄ?ı bir okiim dedim arkası geldi zaten buradan o arkadaÅ?alrıma selam ederim beni doÄ?ru yola döndürdükleri çin |
_________________ There'll be war, there'll be peace.
But everything one day will cease.
All the iron turned to rust;
All the proud men turned to dust. |
|
Back to top |
|
|
Aredheliquas
Kullanıcı
|
Posted:
Mon Oct 16, 2006 12:48 am |
|
aynen benide arkadaslar baslattılar..
ilk magic oynayarak basladım... sorrada kendimiz arka sıoralarda kareli kaÄ?ıda cizer cizer oynardık.. ama hiç D&D oynamadım...
ekslikliÄ?inide cekmedim acıkcası... :angel: |
_________________ <div>Duvarlar renkli olsada, karanlıkta ne görebilirsinki?... Bir köre rengi, nasıl anlatabilirsinki?</div><br> |
|
Back to top |
|
|
Yener
Kullanıcı
|
Posted:
Wed Oct 18, 2006 1:00 am |
|
Ä°lk önce, bir oyun izletmek lazım eyer birini FRP 'ye baÅ?latmak istiyorsan. Sonrada zaten beyenirse devamı gelecektir, direk kendisi gelip bende oynayabilirmiyim diyecektir. Oyunu izlediÄ?inde hoÅ?una gitmezse emin olun ki yapacak hiç bir Å?ey yok o insana FRP 'yi sevdiremezsiniz. |
_________________ [b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495] |
|
Back to top |
|
|
NocturnaL_Soul
Kullanıcı
|
Posted:
Wed Oct 18, 2006 1:11 am |
|
Valla oynamaya nasıl baÅ?ladım. Kitapçıda gördüÄ?üm Oyunucunun Elkitabı nı gördüm, Å?öyle bi açıp karıÅ?tırdım ( ah zavallı paralarım. O gün yazıldı kaderleri, hepsi kitaplara harcanacaktı..) baktım böyle silahtı, büyüydü elfti cüceydi biÅ?eyler var. Alsammı dedim, baktım fiyatı 39 milyon!! almıycaktım, ama yanımdaki arakadÅ?ım (saolsun) gaz verdi bana "aman al biÅ?ey olmaz bikaç hafta abur cubur yemezsin, biÅ?ey almazsın olur biter" böylece aldım.
Tabi sonra gerisi geldi okuya okuya oynanak istedim, sonra lisedeki arkadaÅ?ları gaza getirdim. Böyle böyle bir oyun var vs. vs. diye bide gerekli Å?eylere ilk gidiÅ?imde zarlarnı buldum.. Ã?yleydi iÅ?te sonra baÅ?ladık oyunlara kendi halimizde, amatör bi biçimde falan. Tabi bunlar 3 sene falan önceydi, o oyuncucn elkitabını almak için yemeyip içmeme hikayesi bende alıÅ?kanlık haline geldi diger D&D kitaplarını almak için aç kaldım aç
Ama lisede oynamaya baÅ?ladıgım arkadaÅ?lardan sadece biri devamlılık gösterdi. Digerleri geçen yaz itibariyle sıkıldılar böyle iÅ?te benim hikayede.. |
|
|
Back to top |
|
|
Yener
Kullanıcı
|
Posted:
Wed Oct 18, 2006 1:24 am |
|
O biride Gediz oluyor sanırım, demek onuda sen bulaÅ?tırdın bu iÅ?e, çocuÄ?un hayatını karartın lan .
Bende anlatayım nasıl baÅ?ladıÄ?ımı, Fatih kod adlı arkadaÅ? saolsun burada Narq diye tanınırdı bi aralar , bana bir sene boyunca annatı anlattı durdu, banada bulaÅ?tırdı bu hastalıÄ?ı . Ä°yikide bulaÅ?tırmıÅ? ama. bir gün beni oynattıÄ?ı oyunlardan birine çaÄ?ırdı ve o günden itibaren hayatımın bir parçası oldu "FRP". Å?imdi de ilk dm miz Fatih' e ben dm lik yapıyorum . O bir yıl yurt dıÅ?ına kaybolunca ben açıÄ?ı hızla kapadım hatta, onunda tabiriyle geçtim onu, Å?imdi de benim iki farklı oyunumda yer alıyor , gerçi geldiÄ?inde beri baya baya oyun oynadık sayılarını bile hatırlayamıyorum artık... |
_________________ [b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495] |
|
Back to top |
|
|
ElessarTelemnar
Kullanıcı
|
Posted:
Wed Nov 01, 2006 12:30 pm |
|
Frpye baslamak dedinde yaw sole bole ne oldugunu biliyodukda aslen LOGAN sayesinde basldik biz liseye geldigimde siniftan 1 arkadas biliyodu nes ekendi aramizda konusurken digerlerinin ilgisini cekti ve bize katildilar hazirlikta Frp bilen 2 kisiydik notlarimiz en assa 4 idi lise sonda FRP bilen 10 larca ksiydik her sene yazin sinif gecmek icin sinavlara katiliyorduk |
|
|
Back to top |
|
|
mortiis
Kullanıcı
|
Posted:
Wed Nov 01, 2006 8:24 pm |
|
frp ye baslamam zaffir adlı italyanasıllı bi türk arkadaÅ?ım sayesınde oldu. 2sene oynattıbana ve arkadaslarıma ama oyunları malesef cok kötüydü ama benim içimde vardı convensionlara katılıyodum sürekli ve en sonunda oyun oynatıp insanlara frp yi sevdirmeye basladım çünkü cidden iyi oynattıgıma inanıyorum ve 6senedirde hemoynayıp hemde oynatıyorum 50den fazla insana oyun oynatıyorum ve birçok insanda benim sayemde frpyi tanıdı.SADECE BAZI DM ARKADAÅ?LARA BÄ°R TAVSÄ°
YEM VEDE ONLARDAN BÄ°R Ä°STEGÄ°M VAR Ä°LK FRP OYNUNU OYNAYAN Ä°NSANLARA ENGÃ?ZEL OYUNLARINIZI OYNATMANIZ ONLARA OYUN Ä°Ã?ERSÄ°NDE Ã?ZEL Ä°LGÄ° GÃ?STERMENÄ°Z SÄ°Z ZATEN Ä°Å?Ä°NÄ°ZÄ° BÄ°LÄ°RSÄ°NÄ°Z |
|
|
Back to top |
|
|
noshpheratu
Kullanıcı
|
Posted:
Wed Nov 29, 2006 11:45 pm |
|
Ben daha tanıÅ?amadım
küçük salak ilkokul çocuÄ?uyken defterlere elf,troll tipi elemanlar çizerdim..Ne olduklarını bilmiyodum ama yani kafama göre biÅ?eyler çiziyodum(çizimim de iÄ?rençtir)
Konuda bilgi sahibi arkadaÅ?larım var ama anlatarak olmuyo..Bi kere frp oynadım bu güne kadar o da normal deÄ?ildi geyik-frp..Karakterler ayaküstü yazılmıÅ?tı..Tinerci,Å?arapçı guildi fln vardı
normal bi oyun izlemediÄ?im için sistemi bilmiyorum..öÄ?renmek istiyorum ama..ilgim var çünkü.. |
|
|
Back to top |
|
|
haldor_goraxe
Kullanıcı
|
Posted:
Thu Nov 30, 2006 2:22 am |
|
Ben LOTR Yuzuk KardeÅ?liÄ?i filmini seyredip ardından LOTR kitapları okuyarak adım attım fantastik dünyaya... Daha sonra uzak bir akraba (teyzemin oÄ?lunun halasının oÄ?lu olmakta) bana UnutulmuÅ? Diyarlar serisinden bahsetti, Silmarilion dedi, Ejderha MızraÄ?ı dedi ve beni iyice içeri gömdü...
FRPye ise tam LOTR 2 yi okuduktan sonra arkadasların RPsini izledikten sonra baÅ?ladım... Ä°lk olarak Tordek olarak baÅ?ladım ve kara büyücüleri kesip unicorn kurtarmak ardından cehenneme inip üstünde mavi bir ıÅ?ık olan baltayı çalıp sonra onu geri vermek zorunda kaldıÄ?ım oyuna baÅ?ladım... (cümle biraz düÅ?ük oldu) Lise 1 deyken ise servis arkadaslarımın konustuÄ?unu görünce zıpladım tabi aralarına ve Å?imdi Lise son sınıfta Ã?SSye çalıÅ?ması gerekirken bu mesajı yazan biriyim...
Bence bir insanı FRPye baÅ?latmanın en kolay yolu Karaelf Ã?çlemesi - Anayurt'u okutmaktır... Bu Å?ekilde kurtlar vadisi insanlarıyla bile FRP oynamıÅ?lıÄ?ım vardır... |
_________________ Rakı ve Balık....Ä°Å?te Bütün Mesele Bu... By ViceRoy Haldor Goraxe Herkesin Ã…?uursuzluÄ?u kendine... By ViceRoy Haldor Goraxe Don't dream of women; cause they'll only bring you down... by Dio |
|
Back to top |
|
|
AreniusLorthenia
Kullanıcı
|
Posted:
Thu Nov 30, 2006 4:45 am |
|
Ben Frp ye 7 sınıfta baÅ?lamıÅ?tım.Ancak kısa bir süre sonra bırakmak zorunda kaldım(TED oyunu yasakladı
Lise 1 de yanımda oturan arkadaÅ?ın Ejderha MızraÄ?ı okuduÄ?unu gördüm.Bitirince ondan aldım...
Raistlin'i okuyunca "Ben Raistlin Majere olcam Strength Constitution az olcak, acaip zeki olcam, çok güçlü olcaaam!" diyerek baÅ?ladık sıra arkadaÅ?ım ve sınıftan bir arkadaÅ? ile.Ama pek bir dandikti Sonra Player's Handbook'a eriÅ?ince iÅ?ler yerli yerine oturdu. |
|
|
Back to top |
|
|
EddardStark
Kullanıcı
|
Posted:
Fri Dec 01, 2006 4:36 am |
|
ben yeni baÅ?ladım Å?imdi lise 1 e gidiyorum.. aslında 2 yıldır kitap okuyorum ama daha iÅ?in bu kısmını yeni öqrendim neyse bende bugün deniyim madem dedim tabi players handbook vs.. yok ama.. zarda yok.. iÅ?in ilginç kısmı ben sadece 20 lik taÅ?ları bildiqimden dolayı 20 kaqıt parçası üzerine 1 den 20 ye kadar sayıları yazdım kura çeker gibi çekiyoruz bi de DM benim... DM i benim gibi olanın... neyse yine geyik oldu adamları eÅ?kiyalar yakaladı itemleri aldılar.. sonra bunlar eÅ?kiyalardan kaçtı... sonra eÅ?kiyaların oldukları yere giderek itemleri almak için fireball la ormanı yaktılar.. aslında normalde 'yansın Å?unların itemlerde görsünler koca ormanı yakmak ne demekmiÅ?' derim ama adamlar bilmiyo zaten.. bi de adam lvl 1, 28 orc'un arasına tek baÅ?ına daldı.. tamam dedim bitsin burda öldürdüm adamı |
_________________ sistemde sorun olduÄ?u için bundan sonra büyük bir ihtimalle kalıcı olarak AlenthasLeasess kullanıcı adıyla aranızda olacaÄ?ım ^^
|
|
Back to top |
|
|
celephael
Kullanıcı
|
Posted:
Tue Nov 20, 2007 6:34 pm |
|
Frp ile tanıÅ?mam ne kitapla ne de bir arkadaÅ? vasıtasıyla oldu.Heros of Might and Magic 3 sayesinde baÅ?ladım frp'ye.Daha sonra Lord of the rings ve Dragon Lance kitapları geldi sırasıyla.Masa üstü Frp ile en son tanıÅ?tım Ã?niversitede. |
|
|
Back to top |
|
|
|
|