Modules
  • Ana Sayfa
  • AvantGo
  • Downloads
  • FAQ
  • Feedback
  • Forums
  • Journal
  • Private Messages
  • Recommend Us
  • Search
  • Statistics
  • Stories Archive
  • Submit News
  • Surveys
  • Top 10
  • Topics
  • Web Links
  • Your Account

• Who's Online
    Şu an sitede, 1 ziyaretçi ve 0 üye bulunuyor.

Henüz üye değilseniz, Buraya tıklayarak ücretsiz kayıt olabilirsiniz.

Languages
    Site Lisanını Seçin

FrpWorld.Com :: View topic - Bi Ä°nsan FRp Ye nasıl BaÅ?latılır
    Forum FAQ  |  Search  |  Memberlist  |  Usergroups   |  Register   |  Profile  |  Private Messages  |  Log in

Bi Ä°nsan FRp Ye nasıl BaÃ…?latılır View next topic
    View previous topic
    Post new topicReply to topic
    Author Message
    yolgezer
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Sun Oct 15, 2006 3:36 pm Reply with quoteBack to top

Benim babam frp oynarmıÅ?. Sonra kuzenim de oynamak isteyince bir konuÅ?maları geçti. O ara aÅ?ık oldum frpye. 7. sınıfta mertcan diye bir arkadaÅ?ım keÅ?ke frp oynasak diye dolanıyordu. Ben de istedim ama ikimiz de 0 bildiÄ?imiz için olmadı. 8. sınıfta servisteki bir çocuk öÄ?retti onla oynadık. Ben mertcana öÄ?rettim orda da oynadık. Batuhan da özendi onu da aldık. 9. sınıfta amerikadaydım. O sıra frp diye aratırken burayı buldum. Bisüre kaldım. Burdan arkiler edindim. Msnden oynadık. Sonra buraya özenenler kendi sitelerini kurdu ama onlar rp yapıyordu beÄ?enmedim. Å?imdi masaüstü oynuyorum.

What ails you my friend(Peppin the healer)
    Hi, What Can I do for you?(Rahmetli Griswold The Blacksmith)
    Back to top View user's profileSend private messageMSN Messenger
    aransayes
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Sun Oct 15, 2006 8:54 pm Reply with quoteBack to top

Ben Lise 2 ye kadar elime kitap almıÅ? biri deÄ?ildim. Sonra kuzenimin aldıÄ?ı yüzüklerin efendisi kitabının kapaÄ?ı çok hoÅ?uma gitmiÅ?ti. Bir kaç sayfa okuyayım dedim ve öyle baÅ?ladı frp maceram.
    Ama bir insan frp ye baÅ?latılmaz. bence o insanın içinde frpye karÅ?ı bir tutku olmalı.
    Bana hayatın çok sıkıcı geldiÄ?i sırada frp ye baÅ?ladım. Ailemde ve arkadaÅ? çevremdede çoÄ?u kiÅ?i frp yi boÅ? bir uÄ?raÅ? olarak görsede dinlemedim. okumaya devam ettim.
    Masaüstü oynayamadık çünkü Aksaray da frp oynamayı bırakın adını duyan birilerini bile bulamadık.
    Konuyu çok daÄ?ıttım sanırım Rolling Eyes
    Hey gidi günler be.

Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
    Back to top View user's profileSend private message
    Artemis Entreri
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Sun Oct 15, 2006 9:38 pm Reply with quoteBack to top

yolgezer wrote:
    Sonra buraya özenenler kendi sitelerini kurdu ama onlar rp yapıyordu beÄ?enmedim.

nası yane??? :noway:
    Back to top View user's profileSend private messageVisit poster's websiteMSN Messenger
    celeraen
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Mon Oct 16, 2006 12:43 am Reply with quoteBack to top

benim frp ile tanıÅ?mam tamamen izmirli arkadaÅ?larım sayesinde olmuÅ?tur..oynarlarken izleye izleye öÄ?rendim bi de baktım ejderha mızraÄ?ı bir okiim dedim arkası geldi zaten buradan o arkadaÅ?alrıma selam ederim beni doÄ?ru yola döndürdükleri çin Very Happy

But everything one day will cease.

All the iron turned to rust;

All the proud men turned to dust.
    Aredheliquas
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Mon Oct 16, 2006 12:48 am Reply with quoteBack to top

aynen benide arkadaslar baslattılar..
    ilk magic oynayarak basladım... sorrada kendimiz arka sıoralarda kareli kaÄ?ıda cizer cizer oynardık.. ama hiç D&D oynamadım...
    ekslikliÄ?inide cekmedim acıkcası... :angel:

Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Wed Oct 18, 2006 1:00 am Reply with quoteBack to top

Ä°lk önce, bir oyun izletmek lazım eyer birini FRP 'ye baÅ?latmak istiyorsan. Sonrada zaten beyenirse devamı gelecektir, direk kendisi gelip bende oynayabilirmiyim diyecektir. Oyunu izlediÄ?inde hoÅ?una gitmezse emin olun ki yapacak hiç bir Å?ey yok o insana FRP 'yi sevdiremezsiniz.

Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Wed Oct 18, 2006 1:11 am Reply with quoteBack to top

Valla oynamaya nasıl baÅ?ladım. Kitapçıda gördüÄ?üm Oyunucunun Elkitabı nı gördüm, Å?öyle bi açıp karıÅ?tırdım ( ah zavallı paralarım. O gün yazıldı kaderleri, hepsi kitaplara harcanacaktı..) baktım böyle silahtı, büyüydü elfti cüceydi biÅ?eyler var. Alsammı dedim, baktım fiyatı 39 milyon!! Shocked almıycaktım, ama yanımdaki arakadÅ?ım (saolsun) gaz verdi bana "aman al biÅ?ey olmaz bikaç hafta abur cubur yemezsin, biÅ?ey almazsın olur biter" böylece aldım.

Tabi sonra gerisi geldi okuya okuya oynanak istedim, sonra lisedeki arkadaÅ?ları gaza getirdim. Böyle böyle bir oyun var vs. vs. diye bide gerekli Å?eylere ilk gidiÅ?imde zarlarnı buldum.. Ã?yleydi iÅ?te sonra baÅ?ladık oyunlara kendi halimizde, amatör bi biçimde falan. Tabi bunlar 3 sene falan önceydi, o oyuncucn elkitabını almak için yemeyip içmeme hikayesi bende alıÅ?kanlık haline geldi diger D&D kitaplarını almak için Very Happy aç kaldım aç Crying or Very sad

Ama lisede oynamaya baÅ?ladıgım arkadaÅ?lardan sadece biri devamlılık gösterdi. Digerleri geçen yaz itibariyle sıkıldılar Smile böyle iÅ?te benim hikayede..
    Yener
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Wed Oct 18, 2006 1:24 am Reply with quoteBack to top

O biride Gediz oluyor sanırım, demek onuda sen bulaÅ?tırdın bu iÅ?e, çocuÄ?un hayatını karartın lan Razz Very Happy .

Bende anlatayım nasıl baÅ?ladıÄ?ımı, Fatih kod adlı arkadaÅ? saolsun burada Narq diye tanınırdı bi aralar Very Happy , bana bir sene boyunca annatı anlattı durdu, banada bulaÅ?tırdı bu hastalıÄ?ı Smile . Ä°yikide bulaÅ?tırmıÅ? ama. bir gün beni oynattıÄ?ı oyunlardan birine çaÄ?ırdı ve o günden itibaren hayatımın bir parçası oldu "FRP". Å?imdi de ilk dm miz Fatih' e ben dm lik yapıyorum Smile . O bir yıl yurt dıÅ?ına kaybolunca ben açıÄ?ı hızla kapadım hatta, onunda tabiriyle geçtim onu, Å?imdi de benim iki farklı oyunumda yer alıyor Smile , gerçi geldiÄ?inde beri baya baya oyun oynadık sayılarını bile hatırlayamıyorum artık...

Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Wed Nov 01, 2006 12:30 pm Reply with quoteBack to top

Frpye baslamak dedinde yaw sole bole ne oldugunu biliyodukda aslen LOGAN sayesinde basldik biz liseye geldigimde siniftan 1 arkadas biliyodu nes ekendi aramizda konusurken digerlerinin ilgisini cekti ve bize katildilar hazirlikta Frp bilen 2 kisiydik notlarimiz en assa 4 idi lise sonda FRP bilen 10 larca ksiydik her sene yazin sinif gecmek icin sinavlara katiliyorduk
    mortiis
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Wed Nov 01, 2006 8:24 pm Reply with quoteBack to top

frp ye baslamam zaffir adlı italyanasıllı bi türk arkadaÅ?ım sayesınde oldu. 2sene oynattıbana ve arkadaslarıma ama oyunları malesef cok kötüydü ama benim içimde vardı convensionlara katılıyodum sürekli ve en sonunda oyun oynatıp insanlara frp yi sevdirmeye basladım çünkü cidden iyi oynattıgıma inanıyorum ve 6senedirde hemoynayıp hemde oynatıyorum 50den fazla insana oyun oynatıyorum ve birçok insanda benim sayemde frpyi tanıdı.SADECE BAZI DM ARKADAÅ?LARA BÄ°R TAVSÄ°
    YEM VEDE ONLARDAN BÄ°R Ä°STEGÄ°M VAR Ä°LK FRP OYNUNU OYNAYAN Ä°NSANLARA ENGÃ?ZEL OYUNLARINIZI OYNATMANIZ ONLARA OYUN Ä°Ã?ERSÄ°NDE Ã?ZEL Ä°LGÄ° GÃ?STERMENÄ°Z SÄ°Z ZATEN Ä°Å?Ä°NÄ°ZÄ° BÄ°LÄ°RSÄ°NÄ°Z Very Happy
    noshpheratu
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Wed Nov 29, 2006 11:45 pm Reply with quoteBack to top

Ben daha tanıÅ?amadım Very Happy
    küçük salak ilkokul çocuÄ?uyken defterlere elf,troll tipi elemanlar çizerdim..Ne olduklarını bilmiyodum ama yani kafama göre biÅ?eyler çiziyodum(çizimim de iÄ?rençtir)
    Konuda bilgi sahibi arkadaÅ?larım var ama anlatarak olmuyo..Bi kere frp oynadım bu güne kadar o da normal deÄ?ildi geyik-frp..Karakterler ayaküstü yazılmıÅ?tı..Tinerci,Å?arapçı guildi fln vardı Razz
    normal bi oyun izlemediÄ?im için sistemi bilmiyorum..öÄ?renmek istiyorum ama..ilgim var çünkü..
    haldor_goraxe
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Thu Nov 30, 2006 2:22 am Reply with quoteBack to top

Ben LOTR Yuzuk KardeÅ?liÄ?i filmini seyredip ardından LOTR kitapları okuyarak adım attım fantastik dünyaya... Daha sonra uzak bir akraba (teyzemin oÄ?lunun halasının oÄ?lu olmakta) bana UnutulmuÅ? Diyarlar serisinden bahsetti, Silmarilion dedi, Ejderha MızraÄ?ı dedi ve beni iyice içeri gömdü...

FRPye ise tam LOTR 2 yi okuduktan sonra arkadasların RPsini izledikten sonra baÅ?ladım... Ä°lk olarak Tordek olarak baÅ?ladım ve kara büyücüleri kesip unicorn kurtarmak ardından cehenneme inip üstünde mavi bir ıÅ?ık olan baltayı çalıp sonra onu geri vermek zorunda kaldıÄ?ım oyuna baÅ?ladım... (cümle biraz düÅ?ük oldu) Lise 1 deyken ise servis arkadaslarımın konustuÄ?unu görünce zıpladım tabi aralarına ve Å?imdi Lise son sınıfta Ã?SSye çalıÅ?ması gerekirken bu mesajı yazan biriyim...

Bence bir insanı FRPye baÅ?latmanın en kolay yolu Karaelf Ã?çlemesi - Anayurt'u okutmaktır... Bu Å?ekilde kurtlar vadisi insanlarıyla bile FRP oynamıÅ?lıÄ?ım vardır...

Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Thu Nov 30, 2006 4:45 am Reply with quoteBack to top

Ben Frp ye 7 sınıfta baÅ?lamıÅ?tım.Ancak kısa bir süre sonra bırakmak zorunda kaldım(TED oyunu yasakladı Smile
    Lise 1 de yanımda oturan arkadaÅ?ın Ejderha MızraÄ?ı okuduÄ?unu gördüm.Bitirince ondan aldım...
    Raistlin'i okuyunca "Ben Raistlin Majere olcam Strength Constitution az olcak, acaip zeki olcam, çok güçlü olcaaam!" diyerek baÅ?ladık sıra arkadaÅ?ım ve sınıftan bir arkadaÅ? ile.Ama pek bir dandikti Very Happy Sonra Player's Handbook'a eriÅ?ince iÅ?ler yerli yerine oturdu.
    EddardStark
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Fri Dec 01, 2006 4:36 am Reply with quoteBack to top

ben yeni baÅ?ladım Smile Å?imdi lise 1 e gidiyorum.. aslında 2 yıldır kitap okuyorum ama daha iÅ?in bu kısmını yeni öqrendim Smile neyse bende bugün deniyim madem dedim tabi players handbook vs.. yok ama.. zarda yok.. iÅ?in ilginç kısmı ben sadece 20 lik taÅ?ları bildiqimden dolayı 20 kaqıt parçası üzerine 1 den 20 ye kadar sayıları yazdım kura çeker gibi çekiyoruz Very Happy bi de DM benim... DM i benim gibi olanın... Very Happy neyse yine geyik oldu adamları eÅ?kiyalar yakaladı itemleri aldılar.. sonra bunlar eÅ?kiyalardan kaçtı... sonra eÅ?kiyaların oldukları yere giderek itemleri almak için fireball la ormanı yaktılar.. aslında normalde 'yansın Å?unların itemlerde görsünler koca ormanı yakmak ne demekmiÅ?' Very Happy derim ama adamlar bilmiyo zaten.. bi de adam lvl 1, 28 orc'un arasına tek baÅ?ına daldı.. tamam dedim bitsin burda öldürdüm adamı Very Happy

Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Tue Nov 20, 2007 6:34 pm Reply with quoteBack to top

Frp ile tanıÅ?mam ne kitapla ne de bir arkadaÅ? vasıtasıyla oldu.Heros of Might and Magic 3 sayesinde baÅ?ladım frp'ye.Daha sonra Lord of the rings ve Dragon Lance kitapları geldi sırasıyla.Masa üstü Frp ile en son tanıÅ?tım Ã?niversitede.
    Back to top View user's profileSend private messageSend e-mail
    Post new topicReply to topic

Jump to:   

View next topic
    View previous topic
    You cannot post new topics in this forum
    You cannot reply to topics in this forum
    You cannot edit your posts in this forum
    You cannot delete your posts in this forum
    You cannot vote in polls in this forum