Modules
  • Ana Sayfa
  • AvantGo
  • Downloads
  • FAQ
  • Feedback
  • Forums
  • Journal
  • Private Messages
  • Recommend Us
  • Search
  • Statistics
  • Stories Archive
  • Submit News
  • Surveys
  • Top 10
  • Topics
  • Web Links
  • Your Account

• Who's Online
    Şu an sitede, 1 ziyaretçi ve 0 üye bulunuyor.

Henüz üye değilseniz, Buraya tıklayarak ücretsiz kayıt olabilirsiniz.

Languages
    Site Lisanını Seçin

FrpWorld.Com :: View topic - Bayan arkadaÅ? mı?! Bir daha asla!!
    Forum FAQ  |  Search  |  Memberlist  |  Usergroups   |  Register   |  Profile  |  Private Messages  |  Log in

Bayan arkadaÃ…? mı?! Bir daha asla!! View next topic
    View previous topic
    Post new topicReply to topic
    Author Message
    Androner
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Wed Dec 29, 2004 5:35 am Reply with quoteBack to top

bayanlar frp oynayamaz diye bir Ã…?ey yok kentaky.
    senin ilk mesajından, oyununda oynayan bayanların frp oynamak için temel gereksinimlerden "niyet" unsuruna sahip olmadıkları anlamını çıkardım.
    yani frp oynamak istemiyorlardı, orada bulunma amaçları geyikti.
    Back to top View user's profileSend private messageSend e-mailMSN MessengerICQ Number
    Merien
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Wed Dec 29, 2004 6:46 am Reply with quoteBack to top

Oh be hepsini okudum:D

Å?inci Kentaky,dostum,bence yanlıÅ? kiÅ?ilerle oynamıÅ?sın.Yani oynadıÄ?ın bayanlar 'cosmo-salak' sınıfına mensup olduÄ?u için kızmakta haklısın...ancak bayanlara deÄ?il Å?ansına kızmalısın.Ä°ster 5 bayanla oyna ister 15 bayanla(aynı anda deÄ?il canımVery Happy) bu Å?eklide bir genelleme yapman çok yanlıÅ?.Å?imdi yurtdıÅ?ında Bi kaç kendini bilmezle karÅ?ılaÅ?ıp tüm dünya ya Türkler böle Türkler Å?öle die çıkanlara çok kızıoruz dimi? Bunun doru olmadıÄ?ına da bilioruz...senin kide buna benzemiÅ? ama niyetin kötü deÄ?il biliorum.Bazı yerlerde kelime hataları oolmuÅ? sanırsam...

Son olarak Å?öle diyeyim..sonuç olarak bu bi oyun , ve hiçbir oyunda bu Å?eklide bi kısıtlama yoktur('bayanlar oynayamaz vb. die')bayanlar oyunun mantıÄ?ını kavrayamıyorlar deÄ?il benim oynadıÄ?ım bayanlar kavrayamadı demen lasım bence.Hiç bir bayan arkadaÅ?la oynayamadım..ancak çok iyi olduklarını duyuyoruz iÅ?te..(kafiyeli olmuÅ?)bi kaç çürük elma yüzünden sepeti atma kısaca...Benim oyunumda bayan oynayamaz diyerek kaç tane iyi oyuncuyu yabana attıÄ?ını bi hesapla...(evet evet potasyum:D)arada batırdım biliorum fazla felsefe bozuyor beni:D
    (yazdıklarımı yanlıÅ? anlama(yın) sakın . )
    Back to top View user's profileSend private message
    FalcoN
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Wed Dec 29, 2004 11:00 am Reply with quoteBack to top

mightywolf wrote:
    sana garanti veriyorum her iddasınada girerim senden bile daha iyi oynaya bilen bayan arkadaÅ?larımız vardır.

ArkadaÅ?ım ben mükemmel olduÄ?umu falan söylemedim. Elbette benden daha iyi oynayan bayanlar vardır.

Marien wrote:
    bi kaç çürük elma yüzünden sepeti atma kısaca...Benim oyunumda bayan oynayamaz diyerek kaç tane iyi oyuncuyu yabana attıÄ?ını bi hesapla.

Hmm haklı olabilirsin Marien. EleÅ?tirin için teÅ?ekkür ederim. Smile

Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Wed Dec 29, 2004 11:06 pm Reply with quoteBack to top

yukarı tükürsem bıyık aÅ?aÄ?ı tükürsem sakal hesabı bence abaza erkeklerle oynayacaÄ?ıma bilmeyen bi kıza dayanırım ama bilmeyen biri cidden çekilmez oluyo (bu arada ben sırf adventurelara arazisi dıÅ?ında diye gitmeyen bir bayan druid biliyom aman gidiyım exp olur demiyo )
    Back to top View user's profileSend private messageSend e-mailMSN Messenger
    chimaera
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Mon Jan 03, 2005 3:42 am Reply with quoteBack to top

pardon da frp oynamanın cinsiyetle ne alakası var? yani 2 tane frp oynayamayan insan görsen,insanlık frpyi beceremiyor mi diceksn:P

biÅ?ey daha herkes anasının karnından frp oynayarak çıkmıo,bence kızın karakterini yansıtamaması frpyi iyi anlatamadıınızdan da olabilir Very Happy yani Å?imdi burda feministlik yapmıorz ama mantıksız olan Å?eyleri söölemedn de edemiorm. Ben ne erkekler gördüm frp oynamayamayan yane. Sonuçta kiÅ?inin zekası ve hayal gücüne baÄ?ı biÅ?eydir hormonlarına deil.

ciddiyet olayına geçince herÅ?eyin sınırı var,aÅ?ırı geyik zamanı öldürüo ve hiç biÅ?i yapamadan saatler harcıosun bu ii biÅ?ey deil ama ben geiyksiz ve tamamen ciddii bi frp düÅ?ünemiotm ve acaip gerçekçi.Ã?ünkü frpnin kendisi bile özünde gerçeklie o kadar baÄ?ımlı olanlar barındıracak bünyeye sahip deil.

neyse herkes düÅ?ünmekte de ,düÅ?ündüünü söölemekte de,yapmakta da özgür,sen kızlarla oynamıosun die onnar biÅ?i kaybetmez sonuçta:P
    Back to top View user's profileSend private message
    Skylancer
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Tue Jan 04, 2005 5:53 am Reply with quoteBack to top

oldun wrote:
    (bu arada ben sırf adventurelara arazisi dıÅ?ında diye gitmeyen bir bayan druid biliyom aman gidiyım exp olur demiyo )

iÅ?te o bayanı alnından öpmek isterim çünkü çok az oyuncunun becerebileceÄ?i, cesaret edebileceÄ?i yahut kısaca "aklının ereceÄ?i" seviyede baÅ?arılı ve doÄ?ru bir role play yapmıÅ?. frp oyunlarının en zor ve en kısıtlı class'ı olan druid'i hakkıyla oynamıÅ?.
    sormak isterim, kötü bir frp'ci olan kim burada? power play'in dibine vurup gözünü experience hırsı bürümeyen bayan oyuncu mu, yoksa grupta bir druid'in ve onun kısıtlamalarının farkında olmayan yahut bunları ciddiye almayan dm mi?
    Back to top View user's profileSend private messageSend e-mailVisit poster's websiteMSN MessengerICQ Number
    Raistlin
    SeçilmiÅ? SavaÅ?çı

PostPosted: Fri Jan 07, 2005 8:57 am Reply with quoteBack to top

Kadınlar FRP'ye renk katar, kadınlar güzeldir, kadınları seviniz,
    Kadınsız FRP, kaymaksız yoÄ?urt gibi
    Kokusuz çiçek gibi
    Ã…?ekersiz kola gibi
    Kıymasız lahmacun gibi
    TereyaÄ?sız yumurta gibi
    Lapa olmuÃ…? pilav gibi biÃ…?eydir...

Yani kadınları seviyoruz, FRP oynatıyoruz, oynamak isteyenlere ben öÄ?retiyorum, oynamak istemeyenlere bile öÄ?retiyorum.

Kadın oyuncularımı çok seviyorum, benimle beraber FRP oynayan kadın oyuncuları da seviyorum... Ã?Ä?retmek için kulaklarını çekince bana kızmasınlar ama...

İmza: Kadıncı Raistlin

Logan
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Fri Jan 07, 2005 5:41 pm Reply with quoteBack to top

raistin abimize sonuna kadar katılıyoru.....

kadınlar çiçektir..
    kadınlar böcektir..
    vala bende senin gibi benzetmekler bulmak isterdim ama...
    bulamıyorum hüüüüüüü Crying or Very sad

imza:kadınsız logan.

Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASÄ°L GELÄ°RSE GELSÄ°N!!! Savas NaÄ?ralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDÄ° SEF
    Xanaphia
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Fri Jan 07, 2005 10:42 pm Reply with quoteBack to top

enteresan bir konu... Eh sizlerle RP yapmak isterim açıkcası Smile

Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Mon Feb 21, 2005 11:42 pm Reply with quoteBack to top

Kadınlar genelde tecrübesiz oluyorlar kentaky. "Hadi gel sen de oyna, bak, Å?öyle böyle..vs " demekle olmuyor. Monoply deÄ?il ki bu ilk oyundan sonra herÅ?eyi kavrasınlar. Tecrübe lazım. Senin oynattıÄ?ın kadınlar tecrübesizmiÅ? herhalde. 2-3 sene frp oynamıÅ? bir kadın gayet de iyi RP yapabilir. Bence sen o grubundan Å?utladıÄ?ın kızı geri al. Oyuna devam edin. Oynadıkça RPler oturacak, karakter oturacak. Görürsün. Sanki biz ilk baÅ?ladıÄ?ımızda süper RP yapıyoduk.Wink
    Back to top View user's profileSend private messageSend e-mailAIM AddressYahoo MessengerMSN MessengerICQ Number
    Mr_Zombie
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Mon Feb 21, 2005 11:43 pm Reply with quoteBack to top

Söylemeyi unuttum...Oyuncuları ilgili olanlarından seçersen daha verimli olabilir. Ä°yi Å?anslar
    Back to top View user's profileSend private messageSend e-mailAIM AddressYahoo MessengerMSN MessengerICQ Number
    DeS
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Tue Feb 22, 2005 11:03 am Reply with quoteBack to top

ArkadaÅ?lar ben Å?imdiye kadar (oturdum hesapladım) 13 kiÅ?iye FRP oynatmaya baÅ?lamıÅ?ım(hala da devam edenler) ve Å?anslıyım ki bunların gerçekten inanılmaz fazla kısmı bayan (11) ve emin olun sadece biri o erkekler kadar iyi oynuyordu ama hiç biri baÅ?arısız sayılmazdı.

Bayanlar gerçekten önemlidirler...
    Bayansız FRP kanatsız uçak gibidir....
    Tekerleksiz araba.....
    Kitapsız kütüphane gibidir...
    bayansız(sevgilimsiz) hayat..... hmmm buna bir benzetme bulamadım çünkü bunu hayal edemiyorum.

Yalnız biÅ?ey sormak istiyorum sizlere ; hiç sevgilinizle aynı oyunda oynadınız mı?
    Oynayıp da aranızda yeniden o etkileÅ?imi yaÅ?amamyı baÅ?ardınız mı?
    YAPAMIYORUUUUUUMMM olmuyo iÅ?te....10'a yakın farklı oyunda oynadık kimi one shot kimi uzun ama her oyunda o etkileÅ?im yeniden doÄ?du ve karakterlerimiz bir Å?ekilde aÅ?ık oldular.....
    Ã?ok uÄ?raÅ?tım oyundaki diÄ?er adamlardan birisiyle kırıÅ?tırsın azıcık diye (karakterleri kastediyorum) olmuyo.....
    Lütfen yardım edin!!!!!!!

Logan
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Tue Feb 22, 2005 5:08 pm Reply with quoteBack to top

DES bayanlarla aynı grupta oynamak zor ama oynatmak zevkli oluyor...

eski sevgilimle bir oyun oynarken bir hatuna aÅ?ık olduÄ?um diye (yarı meleÄ?e ) 1 gün boyunca konuÅ?mamıÅ?tı, offf offf yaa o da var...
    ama öle yaptı diye onun karekterini kesmiÅ?tim,,,,
    diog
    ben :fly çekiyorum
    dm Surprisedk
    ben:fire ball hazırlıyorum
    dm Confused??
    ben:aÅ?adaki Å?u bayan atıyorum
    dm :zarlar atılır ve aÅ?adaki dövüÅ?cü ballı yer
    kız arkaÅ?ım :ya ama aÅ?kım nasıl kıyıyorsun bana
    ben: sen hani enle konuÃ…?muyordun
    dm :zuahauha
    ben :abi Å?imdi wep atıyorum aÅ?a
    dm:........ kıpırdıyamıyorsun...
    ben :fire ball abicim
    dm:....... yanıyorsun hemde cayır cayır...
    kız ark:o benim berke duyduÄ?um aÅ?ktan kaynaklanan bir Å?ey
    ben :al iÅ?te cıvıtı ( öl )
    dm :öldün ,berke seinde kafana dinazor oturdu

sonuç olarak kızların bulunduÄ?u 4 oyunda 3 ü cıvıtılıyor,içine aÅ?k karıÅ?ıyor,ya ben sıkıldım hadi Å?iÅ?e cevirmece oynayalım deniliyor...

Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASÄ°L GELÄ°RSE GELSÄ°N!!! Savas NaÄ?ralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDÄ° SEF
    Raynor_Duvall
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Tue Feb 22, 2005 11:38 pm Reply with quoteBack to top

Bayan oyuncuları yerden yere vurdunuz ama onların sadece tecrübeye ihtiyaçları var.
    Unutmayalım Margaret Weis'te tecrübesizdi.
    Back to top View user's profileSend private messageSend e-mailVisit poster's websiteMSN Messenger
    Dilbao
    BaÅ?büyücü

PostPosted: Thu Feb 24, 2005 8:40 pm Reply with quoteBack to top

Raynor_Duvall wrote:
    Unutmayalım Margaret Weis'te tecrübesizdi.
    Hala tecrübesiz. Oyun oynamak ile hikaye yazmak farklı Å?eylerdir. Ayrıca M.Weis eline materyal vermezsen biÅ?i yazamayan bi yazardır. Tekil olarak çıkardıÄ?ı romanlar tek elin parmaklarını geçmez...

Ama bunun konu ile alakası yok elbette.

Post new topicReply to topic

Jump to:   

View next topic
    View previous topic
    You cannot post new topics in this forum
    You cannot reply to topics in this forum
    You cannot edit your posts in this forum
    You cannot delete your posts in this forum
    You cannot vote in polls in this forum