En Etkileyici FR şehri

Post a reply

Confirmation code
Enter the code exactly as it appears. All letters are case insensitive.
Smilies
:D :) :( :o 8O :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen:

BBCode is ON
[img] is ON
[url] is ON
Smilies are ON

Topic review
   

If you wish to attach one or more files enter the details below.

Maximum filesize per attachment: 256 KiB.

Expand view Topic review: En Etkileyici FR şehri

by SacoKhan » Sun Dec 17, 2006 11:00 pm

Benim oyum da Menzoberranzan'a...Ama bana popülitesi, anlayışı olarak güzel geliyor...

Saygılarımla...

by aransayes » Sun Dec 17, 2006 10:25 pm

Hmm. Dediklerin haklı olabilir ama şehri güzel yapan manevi havası değil zaten. İnce ince planlanıp, kayaların büyü ile oyulup şekil verilmesi, değişik renklerde parlayan heykeller, evlerin balkonları, kapısı... Işık olmadan tabi bir insan orada etkilenecek birşey bulamaz ama Drizzt in peşinden menzoberranzan a giden Catie şehri meşalelerle aydınlatılmış gördüğünde, şehrin güzelliğinden yerinden kıpırdayamamıştı.

by darkflarer » Sun Dec 17, 2006 10:04 pm

ya menzoberranzan nasıl güzel bi yer oluyo anlamadımki, herşeyi kızılötesiyle görmeniz lazım herkes katil şehirde, sokağı dönsen şerefsize çarpıyosun, sürekli tetikte olman lazım drowlar bile sevmiyo bi tek soylular sevio o da sokakta gezmedikleri için.

by Phantom » Thu Dec 07, 2006 5:14 am

Of Course Waterdeep,Forgetten Realmsın New Yorku :D .

by darkflarer » Wed Nov 08, 2006 2:56 am

bence Suldanesselar. Sonuçta yaşam ağacı daha ne olacak ayrıca orada Abdel ile Irenicus'un süper bir savaşı vardı. (yada bg2 oynayanlar ile irenicus arasında.)

by ElessarTelemnar » Tue Oct 31, 2006 7:53 pm

Menzoberranzan ile gumusay arasinda celikide kaldim ya her ikisininde kenine has cekiciligi var bende ama ben yinede Menzoberranzan diyorum

by NocturnaL_Soul » Mon Oct 09, 2006 10:21 pm

Abi zaten ters düşceksin başın belaya gireck olayın eglencesi orda :D olsun yine en güzeli Waterdeep.

Fikrini degiştrmişsin sürpriz oldu baya. Artık Suzail demek, ama şıklarda yok ne yazıkki Suzail gibi bi yer çok ayıp gerçekten.

Bu arada Zhentil keep te güzel :evil: here yerde bi Cyric çi bi Bane ci, herşey bi kıvılcıma bakıyor herkesin eli silahında.Entrika diz boyu falan filan, hele öyle tehliekli şehirde arkanı saglama alırsan (bide DM 'in seni Shade yaparsa:D) ordada yaşamak güzel tabi. hehehe..

by Yener » Mon Oct 09, 2006 9:07 pm

Karsus hakkaten çok sözünün eri bir şahısmış, adam "tanrı olacam dedi" ve oldu, bir kaç saniyeliğinede olsa :D . Netheril bütün kırallığın adıydı evet, millete ne güzel broşürler saçıyorlardı havadan gelin bizimle yaşayın diye :) . Batu Westgate cennet demişsin ama orada guildlerden birine ters düşersin atarlar seni valla Westgate arenasına ondan sonra işin yoksa hayatın için dövüş :D .

Aslında benim şehrim değişti Cormyr oyunundan sonra "Suzail" diyorum artık. Cormyr krallığının başkenti Suzail, tam bir krallık şehiri, güzel anılarımız var orada :) .

by siliterin » Mon Oct 09, 2006 3:47 am

menzoberranzan'ı tek geçerim ama örümcek ağlarının üzerine kurulduğu ve katkat yükseldiği düşünülürse ben ce "parıldayan ağlar kenti" Ched Nasad da olmalıydı ankette

by aransayes » Sun Oct 08, 2006 11:22 pm

Anketteki şehir isimlerine baktım ama bir türlü karar veremedim. Bütün şehirlerin birbirinden çok farklı. Kararsız kaldım gerçekten :|

by NocturnaL_Soul » Wed Sep 27, 2006 8:16 am

Hep o sorumsuz Karsus yüzünden..Tanırılık senin neyine be adam :mad: olsun artık daha güçlüler..yaşasın shade'ler. bende bi oyunda shade'imde :schemes:

Bu arada sylemeyi unutmuşum rogue/thief/assassin gibi karakterler için Westgate gibi bir şehir var. Ã?yle adama cennet valla :D ama olası tehlikelerde oldukça fazla tabi..

by ElvenBard » Wed Sep 27, 2006 4:06 am

NocturnaL_Soul wrote:Netheril bütün krallıgın adı deilmydi ya? :shock: yanlış hatırlyoda olablirim tabide ..
Doğru aslında krallığın adı Netheril'di ama şehirlerinin hepsi büyüyle ters çevrilmiş ve havada süzülen dağlardan oluşuyodu büyünün gidişiyle hepsi beraber yerin dibine girdi :p

by NocturnaL_Soul » Wed Sep 27, 2006 3:14 am

Netheril bütün krallıgın adı deilmydi ya? :shock: yanlış hatırlyoda olablirim tabide ..

Neyse bence Waterdeep biçok şeyiyle gayet güzel bir şehir, her ırktan her tipten birileri var ortalıkta.Ve önemli tarihi olaylarada ev sahiligi yapar, ayrıca bir sürü önemli kişi orda yaşamaktadır ( Laeral, Khelben gibi daha çokları vardır tabide). Güzel bir şehir Waterdeep.

Ama Sileverymoon ve Highmoon( Dalelands) de bence güzel şehirler. Elf, insan yarı-elf bir arada yaşıyorlar.Highmoon da da insanlar sizi hakkınızda söylenenlere göre degil yaptıklarınıza göre de gerlendirir, halkıda iyi yani :)

Ama yinede ben oyumu Waterdeep'e verdim :D

by ElvenBard » Tue Sep 26, 2006 6:08 am

Netheril bi şehir-di evet, taa ki Karsus hayvanlık edene kadar dfkşmdf gökte süzülen bi şehirdi soora yerin dibine gömüldü, Anauroch oluştu onun yerinde

by yeminer » Tue Sep 26, 2006 5:44 am

Netheril, bir şehir miydi ? Yanlış hatırlamıyorsam şehirdi ve eğer doğru hatırlıyuorsam adayım orasıdır.

İkinci olarak waterdeep(derinsu) ve drowların efsanevi şehri menzoberenzan da unutulmaması gereken ihtişamlı iki şehirdir. Ama aralarından ben Derinsu'yu tercih ederim. Hiç değilse insan şehri ve drow şehrinden çok daha renkli 8)

Top