yauv frpciler mühendis midir hep

Ben her konuda geyik yaparım diyorsanız…
dreamshadow
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dreamshadow »

Ben de makina resim kontrüksiyon bölümünde okuyorum. Eh bir nevi mühendislik oluyor. Çizimlerle projelerle geçiyor tüm günüm.
...........................S.D.W...........................
oldun
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by oldun »

sölemedim bende elektronik mühendisiyim frp oynadığını bildiğim her 5 insandan dörtdü mühendis yada mühendislik cıkıslı aslında sayısal seylerle bu kadar ugrasan birinin böyle sözsel seylere merak vermesi ilginc aslında
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

Bence ilginç değil aslında Oldun. Sayısal işlerle yoğun biçimde uğraşan kişiler bir noktadan sonra bunca teknik meseleye karşı bir çıkış noktası ararlar. İşte burada felsefi, sosyolojik, psikolojik çıkışlar insana çekici gelir. Ã?ıkış yolunu bulan kimse ise buna sımsıkı sarılır. Dikkat edecek olursanız fantastik rol yapma oyunları bu üçünü de bir potada eritebilmektedir.
Bu arada Oldun, sizin Elektronik mühendisliğinden Felsefe bölümüne geçen çok adam var diyorlar :). Bizim bölüm biraz daha ılımlı elektroniğe göre gerçi bunun faydalı olduğuna inanıyorum şahsen.
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
chosen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by chosen »

yaw ankete baktım güzel sanatlardan adam yok gözüküo, bana da en çok onlar olurmuş gibi geliyordu??

soru işareti ve saygılarımla...
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...
Daeya
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Daeya »

Tıpta okuyan da yok sanırım ne bileyim hani çılgın olurlar ya mesela cerrahlar falan. Sürekli ameliyat, oyma, deşme işlemleri falan...Aslında benden çok iyi ve çok başarılı bir beyin cerrahı olurdu... :D
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
zalhonan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by zalhonan »

türkçe öğretmenliği
güç içinde yükselen;
dfunk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dfunk »

end. elektronik terk harbiden ne böyle herkes mühendis zaten çoğu frp kitabının yazarıda mühendis enteresan.
CHANGES
Başbüyücü

Post by CHANGES »

biri endüstri mühendisi mi dedi? 8)
"We were young and unexperienced.We were proud and ready to die for justice.But now it is time to break the chains.Long live Chaos Legion"
oldun
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by oldun »

eldarin aslında hep sözel bir bölüm okumak istedim hatta felsefe tarih gibi bölümler hep ilgimi cekmiştir ama sonuc elektronik okuyorum ve gano 1.55 cenesi cok düşük bir adamım dır zaten insanın annesi bile olum bir sus be yemekte bile hem yiyon hem konusuyon bi ara verde bogulma der
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

Al işte. Sana da görünür belki ileride sosyal bölümler. Elektronikten ekmek yok sana bu gidişle :).
biri endüstri mühendisi mi dedi?

Pardon? Biri endüstri mühendisi mi dedi? :).

Code: Select all

Valla changes ben göz kırpamıyorum artık bölümüm endüstri mühendisliği derken. Millet diye diye, "en-düttürü mühendisliği"ni benimsetti bana :).
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
BloodLust
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by BloodLust »

hehehe...bende gıda möhendisiyim...bütün möhendislere selöm...
Good morning Lord Ironfist. Let me introduce myself, I'm Rage Darkrevenge; The King's Royal Assassin. The King himself asked me to make a job interview with you.

(Just a moment before the execution of a castle lord)

Efe Torunu
Artex_Croma
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Artex_Croma »

Mühendis frp sinin tadına doyum olmaz.
Hepsi fizikten kimyadan anlar "DM" e ahkam keserler.
"Nasıl ya yere kaç saniyede düşüyorum." "Oha bu genleşmedi mi?"
"100 metreden atlarsam 1/2at^2 den ..."
"Abi gözünü seviyim nasıl fireball bu , bunun asit-baz reaksiyonuna ne etkisi var..."
"Kötü olan, amaca ulaşmak için yapılması gereken kötülük değil, kötülüğü becerememektir ve kınanması gereken de budur."
Niccolo Machievell
CHANGES
Başbüyücü

Post by CHANGES »

Eldarin boşver kardeş sen milletin ne dediğini bölümünün kıymetini okul bitip iş ararken anlayacaksın. ;)
"We were young and unexperienced.We were proud and ready to die for justice.But now it is time to break the chains.Long live Chaos Legion"
pennylane
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by pennylane »

İİBF --> iktisat benim bölümüm..bizim okulda pek frp ci yok ya genelde tikyler oluyo iktisat işletmede falan onlarında ilgisini çekmiyo herhalde..gerçi diğer okullardada tiky midir çoğunluk bilmioum ama biz de öyle valla :)
..eğer tanrılar varolsaydı ben tanrı olmamaya dayanamazdım..o halde tanrı yoktur..
barabus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by barabus »

valla bende mühendislik fakültesindeyim ama , biri neyle meşgulsün dedişğinde fotoğrafçıyım demek daha çok hoşuma gidiyor , ama doğru bi önerme mühendislik fakültesi daha bi ilgili frp ye
Post Reply