yauv frpciler mühendis midir hep
-
dreamshadow
- Kullanıcı

Bence ilginç değil aslında Oldun. Sayısal işlerle yoğun biçimde uğraşan kişiler bir noktadan sonra bunca teknik meseleye karşı bir çıkış noktası ararlar. İşte burada felsefi, sosyolojik, psikolojik çıkışlar insana çekici gelir. Ã?ıkış yolunu bulan kimse ise buna sımsıkı sarılır. Dikkat edecek olursanız fantastik rol yapma oyunları bu üçünü de bir potada eritebilmektedir.
Bu arada Oldun, sizin Elektronik mühendisliğinden Felsefe bölümüne geçen çok adam var diyorlar
. Bizim bölüm biraz daha ılımlı elektroniğe göre gerçi bunun faydalı olduğuna inanıyorum şahsen.
Bu arada Oldun, sizin Elektronik mühendisliğinden Felsefe bölümüne geçen çok adam var diyorlar
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
Tıpta okuyan da yok sanırım ne bileyim hani çılgın olurlar ya mesela cerrahlar falan. Sürekli ameliyat, oyma, deşme işlemleri falan...Aslında benden çok iyi ve çok başarılı bir beyin cerrahı olurdu... 
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
Al işte. Sana da görünür belki ileride sosyal bölümler. Elektronikten ekmek yok sana bu gidişle
.
Pardon? Biri endüstri mühendisi mi dedi?
.
biri endüstri mühendisi mi dedi?
Pardon? Biri endüstri mühendisi mi dedi?
Code: Select all
Valla changes ben göz kırpamıyorum artık bölümüm endüstri mühendisliği derken. Millet diye diye, "en-düttürü mühendisliği"ni benimsetti bana :).Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
-
Artex_Croma
- Kullanıcı

Mühendis frp sinin tadına doyum olmaz.
Hepsi fizikten kimyadan anlar "DM" e ahkam keserler.
"Nasıl ya yere kaç saniyede düşüyorum." "Oha bu genleşmedi mi?"
"100 metreden atlarsam 1/2at^2 den ..."
"Abi gözünü seviyim nasıl fireball bu , bunun asit-baz reaksiyonuna ne etkisi var..."
Hepsi fizikten kimyadan anlar "DM" e ahkam keserler.
"Nasıl ya yere kaç saniyede düşüyorum." "Oha bu genleşmedi mi?"
"100 metreden atlarsam 1/2at^2 den ..."
"Abi gözünü seviyim nasıl fireball bu , bunun asit-baz reaksiyonuna ne etkisi var..."
"Kötü olan, amaca ulaşmak için yapılması gereken kötülük değil, kötülüğü becerememektir ve kınanması gereken de budur."
Niccolo Machievell
Niccolo Machievell
İİBF --> iktisat benim bölümüm..bizim okulda pek frp ci yok ya genelde tikyler oluyo iktisat işletmede falan onlarında ilgisini çekmiyo herhalde..gerçi diğer okullardada tiky midir çoğunluk bilmioum ama biz de öyle valla 
..eğer tanrılar varolsaydı ben tanrı olmamaya dayanamazdım..o halde tanrı yoktur..