Bir Troll ya da Minotaur'a ne isim verirdiniz?
-
SacoKhan
- Forum Yöneticisi
Bir Troll ya da Minotaur'a ne isim verirdiniz?
Evet arkadaşlar bi işim düştü yardımcı olursanız sevinirim. Ayrıca isim daha çok bir şamana uygun olursa daha da sevinirim.(gerçi ne farketcekse?)
And i still wonder if you ever wonder the same!...
+1
Ayrıca farklı bir klan oluşturulacaksa delibaş alyon da denilebilir. Minotaur Hero yapılacaksa Cüneyt Arkın deyiverin olsun bitsin
Ayrıca farklı bir klan oluşturulacaksa delibaş alyon da denilebilir. Minotaur Hero yapılacaksa Cüneyt Arkın deyiverin olsun bitsin
Saying mean things about the Almighty isn't going to hurt God, it just hurts you and corrodes the world around you.It's like spitting at the sky. The sky isn't bothered, and there's a good chance you hit your own face in the bargain
-
Dreamscape
- Kullanıcı

Ben minatora tosuncuk derdim.. Hem aramızda samimi bir bağ olması için.. Hem de isminin gücünü belli etmemesini isterdim.. Hem de isim kulağa da hoş geliyo bence..
Trolle de ne bileyim ona aklıma isim gelmedi.
Trolle de ne bileyim ona aklıma isim gelmedi.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
trollerin sahip olduğu yada ganimet olarak aldıkları bazı eşyaların adlarını verildiğini yada sahip oldukları bazı şeyler yada özelliklerinin adlarını aldıklarını duymuştum bi yerlerde mesela "greymug" "brokentusk" gibi
Minator adı verecekseniz dragonlance serisinden "reavers of the blood sea" ya da Silvanestide Minatour savaşlarıı anlatan bi kitap serisi vardı adını unuttum ondan bulmanız mümkün...
Minator adı verecekseniz dragonlance serisinden "reavers of the blood sea" ya da Silvanestide Minatour savaşlarıı anlatan bi kitap serisi vardı adını unuttum ondan bulmanız mümkün...
To Live is To Die!
-
demarch
- Kullanıcı

Biz, barbar bir arkadaşa öküzcan demiştik, herhalde minatora da yakışır. Troll derseniz "akıllı troll yoktur döven troll vardır" mantığından yola çıkarak ona bir isim verilip verilmemesinin birşeyi değiştireceğini düşünmüyorum. İlla bir isim verilecekse de troll denmesi yeterli olur.
quidquid latine dictum sit, altum videtur
(anything said in latin sounds profound.)
(anything said in latin sounds profound.)