hele o adı basit makine olan we aslında adına karşıt bi o kadar zor olan bi konu yoktu benim için... yok makarayı şurdan çekersek şöyle olur; burdan çekersek tasarruf ederiz... ederseniz edin ama ben şahsen hiç edemedim... o dersten de bi güzel kaldım oldu mu...
Gıcık oluyorum şu derse ya!!!
- felix_felis
- Kullanıcı

hayatımda en nefret ettiğim ders herhalde fizik... hele bi hocamız var ki... öyle kazık sorana rastlamamışsınızdır... öff kardeşim ya yok ööle bi ders... fizik beni ben onu -kısaca biz birbirimizi- hiç sevmedik sevemedik kardeşim ya...
hele o adı basit makine olan we aslında adına karşıt bi o kadar zor olan bi konu yoktu benim için... yok makarayı şurdan çekersek şöyle olur; burdan çekersek tasarruf ederiz... ederseniz edin ama ben şahsen hiç edemedim... o dersten de bi güzel kaldım oldu mu...
-
BrokenBlade
- Süresiz Banlanmıştır
-
mori_istar
- Kullanıcı

-
Sturm_Ardeth
- Kullanıcı

Fizik, kimya, matematik hiç sevmezdim..Ã?niversitede de Drama ve Araştırma Teknikleri dersimiz vardı.. Drama dersimize Gani Müjde girerdi..Vizelerde sadece 3 yaprak A4 kağıdından sorumlu olurudk..Sınava girmeden on dakika önce bakardım...
Bizim fakültemiz son on dakika fakültesi olabilirdi.....
Bizim fakültemiz son on dakika fakültesi olabilirdi.....
Vox populi vox dei....
opal le proglama diye bir ders var burda 1. dönem dersi 4. dönem oldum hala veremedim okulu simdiden uzatmayi garantiledim. Zaten bizim üniversite bu programi bulmus kimseye satamamis bari ögrencilere kakalarim diye düsünmüs. Sirf kitap satisindan dünyanin parasini kirdiklarina eminim ki onuda bizim prof yazmis. lanet olsun informatik 1 e ve buraya uygun olayan tonla küfürde cabas, 
-
dragonlancer
- Kullanıcı

-
ranger_ilvetus
- Kullanıcı

-
Dreamscape
- Kullanıcı

-
Aredheliquas
- Kullanıcı

soyut matematik... hiç kimse benim kadar gicik olamaz bu derse 100luk kagit veriyorum 50 aliyorum, 50 lik kagit veriyorum 80 aliyorum. Sagi solu belli degil. Basit teoremi 45 dk tartiştigimiz oldugu gibi zor olanlari ise bir cirpida gecilecek ders...
Hocasi ise zaten gicik. Allahim iyiki bu dersi verdim.
:ayyyy!:
Hocasi ise zaten gicik. Allahim iyiki bu dersi verdim.