11 Yüz...
-
Aredheliquas
- Kullanıcı

-
FrontsideAir
- Gölge Ustası
FrpWorld'deki potansiyeli gördükten sonra sınır koymama kararı almışlar. 
Ben de tam açık seçik 10 yüz gördüm. Eğer her kıvrıma yüz dersek yüz tane de buluruz.
Ben de tam açık seçik 10 yüz gördüm. Eğer her kıvrıma yüz dersek yüz tane de buluruz.
Code: Select all
Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.
Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..-
Aredheliquas
- Kullanıcı

-
Aredheliquas
- Kullanıcı

-
FrontsideAir
- Gölge Ustası
Belki de resme 35 tane yüz koymuşlardır da 11 tane bulan dahi diye kafa buluyordurlar bizle, belli de olmaz. Biz de hemen havalandık.
Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.
Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..biz de öle yaptık... daireler kareler.. fazla var inanın lan bana
:D
yüzler var her yerdeler...biliyorum....bana bakıyolar...ben izliyolar...saklanmışlar ama ordalar..çok fazlalar...yüzler var bir sürü..her yerde bu yüzler..rüyamdalar sokaktalar bu resimdeler..her yerde yüzler var.. peşimdeler geliyolar bana bakıyolar onlardan kaçamıyorum...her taraftalar köpüklerden yapraklardan kayalardan yüzler..bir sürüler artık emin olamıyorum...bana bakıyolar onlardan kaçamıyorum..beni görmemeliler..artık kurtulmak istiyorum onlardan..lanetlendim ben LANETLENDİM....
kaçamıyorum kurtulamıyorum....

//Efla:Mesajlar birleştirildi
yüzler var her yerdeler...biliyorum....bana bakıyolar...ben izliyolar...saklanmışlar ama ordalar..çok fazlalar...yüzler var bir sürü..her yerde bu yüzler..rüyamdalar sokaktalar bu resimdeler..her yerde yüzler var.. peşimdeler geliyolar bana bakıyolar onlardan kaçamıyorum...her taraftalar köpüklerden yapraklardan kayalardan yüzler..bir sürüler artık emin olamıyorum...bana bakıyolar onlardan kaçamıyorum..beni görmemeliler..artık kurtulmak istiyorum onlardan..lanetlendim ben LANETLENDİM....
kaçamıyorum kurtulamıyorum....
//Efla:Mesajlar birleştirildi
Hani eski bir resme bakarken hani yılları sayar da insan hani gözleri dolar ya birden.. İşte öyle bir şey..
-
FrontsideAir
- Gölge Ustası
5 ve 6'nın arasında bir yüz daha olduğuna yemin edebilirim.
Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.
Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..Code: Select all
[img]http://img220.imageshack.us/img220/2421/facetree3mtxg4.th.jpg[/img]
Arkadaşlar aralarından 1 tanesi kuş.Bir tanesi de yunus.Dikkatli bakınca farkediliyor.Who is online
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests