Back To The Future 4

Buyrun huzurumuza ey güzide müdavimler. Eşsiz ve sonsuz dehlizlerinde savrulurken, bırakalım ruhumuzu dinginliğinin tadını çıkarsın...
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Back To The Future 4

Post by Gorath »

Michael J. Fox, moviehole.net sitesinde yayınlanan bir söyleşide, "Geleceğe Dönüş" ("Back to the Future") serisine eklenecek dördüncü bir film için yapımcılarla görüştüğünü söyledi. Bu seriyle ünlenen aktör, filmde rol almasının ancak ilk üç filmde Christopher Lloyd'un canlandırdığı, filmde 'doktor' olarak anılan çılgın mucit Emmett Brown karakterini canlandırması şartıyla mümkün olabileceğini, artık 44 yaşına geldiğinden, ilk üç filmdeki gibi akrobatik hareketlerde bulunamayacağını söyledi. "Geleceğe Dönüş" serisinin ilk filmi 1985 yılında çekilmiş, gördüğü büyük ilgi üzerine 1989 ve 1990 yıllarında birer devam filmi çekilmişti.

http://www.imdb.com/title/tt0462407/

Haber Kaynak: Divxforever

Aranızda serinin benim gibi hastası olanlar bu filmin çekilmesini çok isterler eminim. Eski harikalar unutulmuyorlar kolay kolay değil mi? :wink:
Yener
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Yener »

Hakkatende harika olur diyemicem çünkü aradan çok zaman geçti ve marty gibi bir karekteri bidaha kim canlandıracak.Ayrıca şimdi Michael J. Fox'u doktor rolünü canlandırırken hiç düşünemiyorum.
Bende Back to the Future hastasıyımdır ama bu filmin devamını yapmasalar daha iyi bence berbat olur bu filmde aynı Terminator serisinin üçüncüsünü çıkarıp berbat ettikleri gibi :???: .
bence bu iş bukadar aradan sonra olmaz keşke olsaydı.Ben şahsen hiç umutlu değilim :(.
[b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]
chosen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by chosen »

Kaç defa izlediğimi bile bilmediğim, en çok sevdiğim bu serini devamı yapılsın mı diye düşünülüyor, gerçekten zor bir karar şahsen :???:
tabi ki yeni bi tane daha back to the future'ı izlemek isterim ama eski kalitesinde, eski sevimliliğinde, eski tatlılığında eski güzelliğinde, yani bunu becermek de çok kolay birşey değil, çok kararsız kaldım, yapılmasa daha iyi gibi gözüküyor ama ne bileyim... oofff zor bi karar, başkaları karar versin :lol:

kararsızlık ve saygılarımla...
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...
Arwyl
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Arwyl »

Geçenlerde gidip kiraladığım ve o kadar seyretmeme rağmen üstüne bir ton daha seyrettim.Çok güzel, orjinal aynı zamanda cesur bir filmdi.Ancak bana sorarsanız yeniden çekilmesine karşıyım çünkü bildiğimiz karakter eski karakterleri oynamakta zorlanabilir aradan bir 20yıl geçmiş.Bu tarz yeniden sinemaya girme denemeleri çok riskli sonuçta o dönemin izleyici kitlesiyle şimdiki kitle değişti tamam eski izleyen muhakkak seyreder ama filmi o kadar insanın kurtaracağını zannetmiyorum.
Elegost_Strider
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Elegost_Strider »

geleceğe dönüşü bende çok severim çocukluğumda tvde oynadığı zamanlar hiç kaçırmazdım :D ama yapmasınlar ya üçleme süperdi çünkü akıllarda güzel hatırlansın film çekerlerse kesin berbat olur bi kere!!! sinirlendim şimdi :mad:
İSİM: Elegost (lakabı Yolgezer)
IRK: İnsan (Dunedain)
NEREDEN: Numenor
SINIFI: Korucu
SİLAHI: Yolgezer Kolcu Kılıcı
Kullanıcı

Post by ElvenBard »

evet bi muhteşem seriye daha çok yazık edecekler gibi.. imdb diyosa doğrudur, önyargıyla yaklaşmamakta fayda var ama inşallah gerçekleşmez bu proje..
<em>Grave digger, when you dig my grave.. could you make it shallow? So that i can feel the rain..</em>
Dienekes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Dienekes »

Keşke dokunmasalar... :(
Beckett
Seçilmiş Savaşçı

Post by Beckett »

En sevdiğim filmler arasında ilk 10 a girebilecek kadar sevdiğim bir film.Ama Michael J. Fox'un doktor karakterini oynaması şartı ile çekilecekse hiç çekilmesin film.Ã?ünkü doktor karakterini Christopher Lloyd'dan daha iyi oynayabilecek bir holywood aktörü şuanda aklıma gelmiyor.Yok biz Marty'i doktor yapacaz derlerse o çok daha kötü olur.Bir kere film kendi içinde çelişir,çünkü Marty karakreti fiziğe,kimyaya matematiğe çok uzak bir karakter,onun mucit olması çok saçma gelir bana.Eğer böyle yapılacaksa hiç ellemesinler ve biz "Back to the Future" yi o çok sevdiğimiz haliyle analım. :???:
Bu İsaret Kaos Tanrısının
Bu,Kılıcların Tanrısının
Bu,hayatın
Bu da olumun
..... Bilmen gereken bunlar.....
Geliyor zamanı Tanrıların;
Hayatın ve Olumun...
Zortezurtek
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Zortezurtek »

ilk üç filmin sonunda "to be continued" yerine "the end" yazmış olmaları, aradan o kadar yılın geçmiş olması ve christopher lloyd olmadan emmet brown'un olmayacak olması (adam yaşlandı) bu filmin yapılmaması için yeterli sebep. üçleme yaptın üçlemeyle kalsın.

böyle bir şey asla olmadı olmayacak :D
haplo25
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by haplo25 »

Bu seri çok güzeldi ama Marty olmayınca anlamı yok bence (gerçek hayatta galiba felçli)
Ashaman tötet!!!
emerus
Site Çizeri

Post by emerus »

bence bu filmin devamı yapılmasın.... yani gerek yok zaten kült olan bir film..
bir çok hayranı var.. ve herkes biten bir seriyi tekrar görmekten sıkılacaktır..
eski havasının bozulmasını istemem..

izlemek isteyen serinin ilk üç filmini baştan izler zaten..
emerus "druid of elderlights"
was here...
haplo25
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by haplo25 »

Eskiden çok sık yayınlarlardı ve her seferinde izlerdim şimdi olsa bir daha izlerim 4 olsun ama mükemmel olmalı
Ashaman tötet!!!
calida
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by calida »

ya marty kalkipda doktorumu oynucakmis yani, e peki martyi kim oynucak, kalkipda bole en populer zirzop aktorlerden birini koyarlar,oda kalkip martyi (j.fox) gibi oynamas kendi adini konusturmaya kalkar benzetirler filmi, zaten marty de doktor rolune gitmes, olmas yani doktoru izlemek baska martyi izlemek baska bi harikaydi, bence hic bulasmasinlar ya. back to the future yeter. ille yapcaklarsada eski bolumleri yeni tek. le deneye bilirler, ne biliim film o kadarda eski de deil aslinda, ne biliyim ya , tadinda kalsin bole iyi
aransayes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by aransayes »

Benim en sevdiğim filmdi. Hatta geçen ay kanal 1 de tekrar veriliyordu. Yaz okulunun vizesi vardı dayanamadım bakmıştım. :-P
Calida ya katılıyorum. Martin doktoru nasıl oynayacakkki. Benim aklımda o hep uçuk kaçık ele avuca sığmayan biri kalacak.
4. çıksa bakarım ben ama umarım eski filmlerin mirasını yemezler. En sevdiğim filmide ticari amaçlar için batırmasınlarda.
ulfgar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ulfgar »

nasıl yani marty olmicak mı

o zaman hiç bişeyi anlamadığında "doktor sensin, doktor" demicek mi

doktor kendisiyse "doktor benim, evlat " mı dicek.. ben izlemem bu filmi
Hani eski bir resme bakarken hani yılları sayar da insan hani gözleri dolar ya birden.. İşte öyle bir şey..
Post Reply