En iyi savaşçı özgeçmişi yarışması (

Her tür taktik, zırh, silah ve savaşçıları ilgilendiren konular için...
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Belki bir ozan yarışması yaparım Artemis. Ama o zaman seni jüride görmek isterim. : ) Ama önce akademiye talebin de biraz artmasını bekliyorum açıkçası. Daha ancak iki mezun verebildik yahuuu....
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Evet sanırım yarışmanın resmi son hikayesini okudum. Açıkçası anlatım muhteşem... Artemis ten de gerçekten bunu beklerdim. şimdi birincilik için çok güçlü çekişen iki hikaye var ki ikisi de gerçekte çok güzel yazılmış.

Ã?bürünü önce değerlendirmiştim. Artemisin güçlü ve zayıf yanlarını da belirteyim. Her şeyden önce anlatım hakkaten muhteşem.. Giriş çok etkileyici ve sonrasında da her bir adım yazıyı daha da ilginç kılıyor.

Konu çok çok orjinal bir konu... Bu da yazıyı çok çekici hale getiriyor. Karakterin temel özelliği yani kimliği daha önce hiç görmediğim bir kimlik.

Ama bir dezavantaj karakterle ilgili ufak ayrıntıların çok fazl aydınlanmamış olması. Yazı bir öykü olsa muhtemelen en yakın rakibini de geçerdi. Hem içerik hem üslup olarak. Ama bu bir özgeçmiş olduğu için yazının anlattığı karakterin ayrıntıları da önemli.

Yine de ufak ayrıntılar daha zayıf olsa da karakterin temelini oluşturan yanlarının çok özgünce kurgulanması. Bunun dışında anlatımın açıkçası çok çok etkileyici adeta her ayrıntının yaratacağı etki düşünülerek düzenlenmesi yazıyı öbür yazının bir parça önüne geçiriyor gibi.

Haydi bakalım şimdi birinci kim olacak? Diğer jürilerden de ses yok... : ) Bekleyelim bakalım. : )
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Horcoel_Baator
Seçilmiş Savaşçı

Post by Horcoel_Baator »

Ses var abi..Farklı zamanlarda giriyoruz sadece ayıpsın :)..

Bu sırada başlığı kitliyorum..Atacak olan herkez atıldı sanırım..Bu günde son gündü..Fazla katılımcı olmadıgından birinciyi belirlememiz sanırım zor olmayacak :)..

Yakında birinciyi bu başlık altında açıklarız arkadaşlar..Yazılarınızı bizimle paylaştığınız için şimdiden hepinize teşşekür ederiz..Daha nice yarışmalara :)
''No matter what I do, no matter how hard I try,
the ones I love will always be the ones who pay..''
Artemis Entreri
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Artemis Entreri »

Ama bir dezavantaj karakterle ilgili ufak ayrıntıların çok fazl aydınlanmamış olması.
Evet aslında bu sorunun bende çok farkındaydım. Bu yüzden talebim bir özgeçmiş yarışması daha değilde yaşanmış bir olayın anlatılmasıydı. Böylece ayrıntılar daha ön plana çıkabilirdi. Bir özgeçmişi ayrıntılara önem vererek anlatmak istersek, okuyucular için fazla uzun olur, çekici gelmeyebilir diye düşünüyorum. Söylediklerim Eliathorun hikayesi tarafından kolayca yalanlanabiliyor olsa dahi (hikayesi hem sıkmıyor hemde ayrıntılar ön planda) ayrıntılara yer verilen kısa hikayelerde özgeçmişin sağlam oturmadığını düşünüyorum.
Been there. Seen that. Got the scars.
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Bu durumda belki de asıl sorun hem anlatımın düzeyini korumak hem de ayrıntıları verebilmek...

Bunun önce bir karakteri birçok ayrıntı ile yaratıp daha sonra ayrıntıları da hikayede belli noktalarda vurgulamak olabilir.

Sanırım Eliathor bunu en iyi beceren yarışmacı olmuş.
HARBE GİDEN
Eliathor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eliathor »

Yorumlarınız için saolun Firble ve Artemis Entreri. Bence Artems'in de yazım tarzı gerçekten güzel, olayı birinci ağızdan aktarması ve bunu güzel bir şekilde yapması gerçekten hoşuma gitti. Dediğiniz gibi karakterle ilgili elimize çok fazla bilgi geçmiyor ama yine de duygularını iyi birşekilde aktarabilmiş.
Eğer ilerde de yarışmalar düzenlemeyi planlıyorsanız bunlar yine karakter geçmişleri hakkında mı olacak, yoksa daha farklı konular koymayı düşünüyor musunuz?
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Vallahi bu yarışma Horcel in fikriydi. Eh puanlarınızı da yolladım Horcele. : ) Talebe gören yeni yarışmalar da olabilir. Ama ben öncelikle yapabilirsem eski ve yürümemiş bir diyar dışı RP mi yeniden açmayı düşünüyorum.
HARBE GİDEN
Sylvos
Seçilmiş Savaşçı

Post by Sylvos »

yeniden olsun ama süre biraz daha uzun olsun :)
-I grow tired of shouting battle cries when fighting this mage. Boo will finish his eyeballs once and for all, so he does not rise again! Evil, meet my sword! SWORD, MEET EVİL!!
SacoKhan
Forum Yöneticisi

Post by SacoKhan »

Büyücülük için de yapılmasını umut ediyorum. Savaşçı özgeçmişi için yapılan sürede benim sınavlarım başgösterdi o yüzden siteye giremedim ama Artemisinkini beğendim. Rp'lerini de genel olarak bu anlatımla yapıyor ve yakışıyor gerçekten de...
And i still wonder if you ever wonder the same!...
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Seni tebrik ederim Artemis Ozan Kardeşim... Hikaye ve şiirlerinin devamını beklediğimi söylemem çok da gerekli değil her halde. : )
HARBE GİDEN
Horcoel_Baator
Seçilmiş Savaşçı

Post by Horcoel_Baator »

Tekrar tebrikler Artemis :).. Başarılarının devamını diliyoruz :)
''No matter what I do, no matter how hard I try,
the ones I love will always be the ones who pay..''
Eliathor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eliathor »

Artemis'in kazandığını görüyorum ve ona teşekkürlerimi sunuyorum :wink:
Eliathor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eliathor »

Tebriklerimi sunuyorum :D :clap: :D
Rhonin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Rhonin »

Artemisi kutluyorum güzel yazısı için..Ama bütün arkadaşları kutlamak gerek.Hem güzel yazıları için hemde ayırdıkları zaman için kesinlikle herkesin yazısı çok güzeldi..
 Beni mutlu et tatlı kız..<br> Bana sarıl bu gece.<br> Öp beni yağmurun altında.<br> Sev beni sonsuza dek..<br>
mikael
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by mikael »

Tebrikler Artemis :clap:
Post Reply