Evet WoW dünyasını yerinde köklü bir şekilde sallandıracak ve wow'u online oyunlar listesinde 1. den atıp yerine oturacak yepyeni bir online oyun Daoc(Dark Age of Camelot) oyunu yapan Mythic tarafında yapılmakta olan Warhammer Age of Reckoning şimdiden Blizzard'ı korkutunu idda edebilirm.
Kesinlike kaçırmayın derim bana göre wahammerın en başta wow diğer online oyunlar için yapcağı iş "" Aaaa wow aa diğer oyunlar" ve sütlerine basıp geçer.
Chaos FTW!!!
Hatalı link düzeltilmiştir //Set
hayatın daima görmediğimiz bir yanı vardır. ve hep o yanı görmek isterken asıl kısmını kaçırırız...
Warhammer Online çok güzel oyun olacak diyorlar özellikle espritüel bir oynanışı var ama fantastik yaşamı da güzel bir şekilde verebiliyorlar yine de oyun ilk çıktığında wow kadar muhteşem olabilir mi bilemiyorum.
Wow'un bir yapısı ve eskiden gelen çok iyi bir ağı var.Warhammer 'ın yok demiyorum ama WoW daha köklü bu sebeple ne kadar WoWla bir tutulur bilemiyorum
Beni mutlu et tatlı kız..<br> Bana sarıl bu gece.<br> Öp beni yağmurun altında.<br> Sev beni sonsuza dek..<br>
@Rhonin şöyle söyliyebilirim eğer uzun zamandır online oyunlar hakıında az çok bilgisi olan biri Mythic 'in Blizzard'dan çok daha tecrübeli oldunu bilir ve bu tecrübe ile wow sitemine alışlıdını kale alar ayarlamayar yapacaktır mutlaka.Ya wow benzerinde yada kayın bir sitem ki youtubeda bşe video var E3 fuarında çekilmiş oradaki videoda görüyosun wow sitemine çok yakın.
şu an Blizzard Warcraft için yarattığı mükemmel denilebilcek bir hikaye yazdı ancak WoW sayesinde ise bu hikayeyi yok etti bu nedenden dolayı bir çok oyuncu kaybetti.
Bunun tek nedeni buda değil Server problemleri, Lag olayları ve geç gelen explar ,pachler vs... bir çok şeyde geç kaldı bunun nedeni tecrübesiz olması online oyun konusunda.Bu nedenden dolayı oyuncuları bıktırdı.Hala wow oynayanların bir çoğu şu anda oynayabilcek bir online oyun olmamasıdan dolayı devam etmekte ancak yaza doğru 3 tane Online oyun geliyor ki bunlarda 2 si WoW baya bir sarsıtıcak biri Warhammer diğeri ise Conan.İşte yazın görücez artık bence Warhammer WoW'u geçicek.
hayatın daima görmediğimiz bir yanı vardır. ve hep o yanı görmek isterken asıl kısmını kaçırırız...