Kara Gül Hakkında Bilgi Ve Yorumlar
-
Alenthas
- Forum Yöneticisi
Kara Gül Hakkında Bilgi Ve Yorumlar
Kara Gül çalışmam aslında hikayenin asıl parçası değildir. Buradaki elf hikayenin baş kahramanıdır ve siteye yazacaklarım aslında hikayenin asıl parçasını oluşturmamaktadır. Buraya yazacaklarım daha çok tanıtım amaçlıdır. Hikaye böyle başlamayacaktır. Bunu yapmaktaki amacım aslında hikaye hakkında bilgiyi hikaye sırasında anlatmak ve hikayeyi tüm hatlarıyla değilde ana hatlarıyla belirtmektir.
Burdaki dinleyiciyi "Sen" diye tabir etmem hikayeyi okurken oraya kendinizi koymanızdır. Nasıl ben kendimi bir elf gibi görüyorsam sizde kendinize göre bir ırk seçmişsinizdir diye düşünüyorum. Yani o karakteri kendinizle özdeşleştirmeniz için öyle yazmış bulunmaktayım.
Ã?rnek olarak eğer kendinizi bir kender gibi görüyorsanız o karakter sizin için bir kender'dır.
Beğenmeniz dileğimle...
Alènthas.
Burdaki dinleyiciyi "Sen" diye tabir etmem hikayeyi okurken oraya kendinizi koymanızdır. Nasıl ben kendimi bir elf gibi görüyorsam sizde kendinize göre bir ırk seçmişsinizdir diye düşünüyorum. Yani o karakteri kendinizle özdeşleştirmeniz için öyle yazmış bulunmaktayım.
Ã?rnek olarak eğer kendinizi bir kender gibi görüyorsanız o karakter sizin için bir kender'dır.
Beğenmeniz dileğimle...
Alènthas.
-
Alenthas
- Forum Yöneticisi
Evet hikaye sonunda başladı. Buradaki tüm isimler ve sıfatlar bana aittir, eğer başka bir eserde benzerini görürseniz beni lütfen uyarınız. Yorum yazarsanız sevinirim 
-Sevgiler Alènthas
-Sevgiler Alènthas
Last edited by Alenthas on Thu Nov 08, 2007 8:27 am, edited 1 time in total.
Hikayelerini paylaştığın için teşekkür ederim.
Ateşin başına hoş geldin. Biraz daha yaz, yorumlarımı yapacağım.
Henüz daha erken, ben ateşe bir kaç odun daha atayım.
Ateşin başına hoş geldin. Biraz daha yaz, yorumlarımı yapacağım.
Henüz daha erken, ben ateşe bir kaç odun daha atayım.
<div><strong>Çığlıkta henüz umut vardır, çığlık atmak güç ister. Tehlike, fısıltıdadır. Çünkü fısıltı bir tükenişin ifadesidir.</strong></div>
-
Alenthas
- Forum Yöneticisi

Yazdığım hikâyenin başlangıcında geçmeyen yerleri burada açıklayacağım;
Kheer: Bahsediliyor fakat ismi geçmiyor. Durgun su üzerinde yürüme kabiliyeti olan ırk...
Keladran: Cüce Madenleri
Gerz: Gnom ülkesi
Qergh: Buçuklukların ülkesi
Not: Bazı deniz yollarını çizmeyi unutmuşum, şimdilik o kadarda önemli değil zaten deniz yollarını çizmemin sebebi son zamanlarla deniz otobüsüyle yolculuk ediyor olmam ve "Keşke deniz otobüslerinin istikametleriyle ilgili bi harita olsada adam gibi bakabilsek şu seferlere" dememdi sanırım bi hayli etkilemiş beni
Ellessar Telemnar, hikayelerini şu an okumaya başlamış bulunmaktayım,
şu ana kadar fazla fırsat olmuyordu açıkçası, başladım bakalım nasılmış hikayen 
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
Pardon ya
Sana hep Elessar diyesim geliyor.
Alışsan iyi olur, huylarım kolay kolay değişmez 
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
Sitenin eski bir üyesi vardı, acaba kim?
Neyse, hikayeni okudum, daha doğrusu başlangıçtan sonrasını okudum, öncesini kafam almadı.Zaten duygusal moddayım.Ama cüceyle kavga sahnesi harika olmuş.Mükemmel bir kurgu vardı.Başlangıçtan öncesi ise, çoook karışık ya 
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
-
Alenthas
- Forum Yöneticisi
Sağolasın Edmond
Evet farkındayım biraz garip yazdım başları, hele ilk kısım felaket ama silmek yerine bir daha kötü yazmayacağımı hatırlatması için orda tutmaktayım
Yarın yeni bir bölüm daha ekleyeceğim, gerçi yazımım tamamlandı ama hâlâ bir eksiklik hissetmekteyim, belki aklıma bir şeyler gelir...
Evet yine güzel bir bölüm daha, ama birinci bölümünle ikinci bölümü ayrı ayrı yayınlasaydın daha iyi olabilirdi sanki.ama kesinlikle roman güzel.Hele hele babanın dramı çok güzeldi.Kendimi kötü hissettim.Gerçi oranın üzerinde biraz daha durabilirdin.Acıklı bir sahneydi.
Cüceyle, Toros'lunun hikayesi ise güzele benziyor.Tanışmaları acayip ama güzel bir dostluk çıkabilir
Cüceyle, Toros'lunun hikayesi ise güzele benziyor.Tanışmaları acayip ama güzel bir dostluk çıkabilir
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury