Kara-Hitay! (Tanıtım & Yorum Sayfası)

Baştan aşağı kendi özgün hikayelerinizi yazmak için…
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Ben yanlış mı anladım, yoksa yıldırım yedikleri hâlde ölmediler mi????

Ama güzel giden bir hikaye :)
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

Kurgu çok hoş. Zaten karakter olarak bizim olmamız ilgiyi bir hayli çekiyor.

Efla'nın neden bu kadar kötü olduğunu anlamadım bu arada :P Ã?cü yaptın adamı yav! :D

Umarım kelleme bişey olmaz, yoksa külahları değişiriz kedioğlan, ona göre :evil: (külahları değişmek ne demek bir türlü öğrenemedim gerçi ama :roll: )
Image
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Dwaxer'i sevdim valla. Avatarına baka baka gerçek yüzünün Obi Van Kenobi gibi olduğunu düşünmeye başlayan bir tek ben değilim sanırım. :D
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

:D Komik olmuş, sürrealist bir biçimde.
Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

Yıldırım sahnesi baya iyi olmuş.

Ama hakatten yaw ben ne kadar da zalimmişim :D

Hani böyle devlet yönetimlerinde falan halk şikayetini doğrudan dile getiremezse mizah devreye girer ya. Çok mu çektiriyorum size arkadaşlar :p

Neyse şimdi catboyun elinde basının gücü var kızdırmayalım kendisini :P
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Güzel ben kendi karakterimi sevdim tam bana göre... Catdede de hoş bir karakter olmuş.

Bakalım ne olacak... Kavim yoksa Anadolu'ya mı göçecek... Efla Bey nasıl bir idareci olarak kendini gösterecek.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Illyra
Forum Yöneticisi

Post by Illyra »

eminim kedidedenin cüppesinde bir yerlerinde bir not defteri vardır ve gördüklerini ilerideki masallarda anlatmak için not ediyordur :D

şaka bir yana giderek seviyorum bu öyküyü. bu sefer aksiyon olmuş, yıldırım çarpmalar, kılıçlar havalarda uçuşuyor! ama anlamadığım efla neden o kadar katı olmuş :) hem alenthas bakalım neler yapacak, clicks in kahramanlık gösteriside izlemeye değerdi :)

dwaxer in girişide çok iyiydi. doğru dedin darkgnome, neredeyse ben de artık dwaxer i kenobi olarak düşünüyorum, ama güzel bir avatar kesinlikle :)

yazım tarzı çok hoş, daha akıcı yazıyorsun, daha sürükleyici. okudukça hiç bitmesini istemiyorum.

bu arada inci kolyeme kavuştuğum için teşekkür ederim kedidede. en büyük kedi dede :-P
Image
Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

Sanırım bu kavim baya eli maşalı olduğu için böyle köy basmalar falan normal şeyler yani aslında köyü yağmalamayarak birkaç kişinin öldürülmesini söyleyerek Efla bey merhametli bi davranış sergilemiş bile olabilir :D
Illyra
Forum Yöneticisi

Post by Illyra »

malesef ki öykünün son bölümü oldu bu :(

eflanın kötü olmadığını gördük, mark ayak sulu şarabı içti, darkgnome icadını tamamladı, kedidede nin kellesi kurtuldu, alenthas bir deneye tanıklık etti, ve daha bir sürü şey. ama açıkçası güzel bir sondu :)

güzel hikayen için teşekkürler kedi, cidden çok beğenerek okudum. illy kendisiden kuzgun olarak bahsediyor, bunun içinde ayrıca teşekkür ediyorum :)

madem burada bitti bu öykü, başka maceralarda ve yeni öykülerinde görüşmek üzere :clap:

(ölüm zamanını sınavlarn bitsin bekliyorum hani :schemes: )
Image
Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

EVet arkadaşlar son hikayeden aldığım ilhamla siteden birinin banlanmasına karar verdim. Ama kim olduğunu kendii aranızda seçmeniz gerek :P

Efla bey de az manyak değilmiş. Bir diyor şehiri kılıçtan geçirmemiz lazım bir diyor bi kişiyi öldürelim sonra geliyor meclis kurun siz diyor. Süper bi tarzı var :P

Kendisinde zaten çılgın bilimadamı potansiyeli olduğu için darkgnome'un komik bir karakter olması kaçınılmaz olmuş. Asıl gökten o bişeyler indirilyo en korkulası karakter...

Aslında erken bitmiş gibi oldu. Siz de Asterix ve Oburiz potansiyeli görmediniz mi daha birileriyle savaşacaktık oysa ki :D
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

Zaten o şalgam dolu (pardon ahududu reçelinin sulandırılmış hali) leğen muhabbeti direk asterixe gönderme yapmıştım! :)
Beğendiğinize sevindim!
Bir de okuyan herkesten kısaca en sevdiği sahneyi, en hoşuna giden espriyi ve en favorisi olan karakteri (kendisi dışındaki!) yazabilir mi? :)
Last edited by catboy on Wed Nov 19, 2008 7:24 am, edited 1 time in total.
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Efla wrote:EVet arkadaşlar son hikayeden aldığım ilhamla siteden birinin banlanmasına karar verdim. Ama kim olduğunu kendii aranızda seçmeniz gerek :P
Hahahaha, öldüm ya bu yazına.Sitede kendi dostları üzerine bir Fireball, bir Lightning Bolt atarak 3-4 kişiyi öldürmüş bir adam varken, başkasını banlamaya ne gerek var :D :D :D Garanti ben gidiyorum :D

O değil de bitiş güzel olmadı desem yeridir, Catboy hikayeyi sevmiyorum demiştin ama bu hikayeyi kötü bitirmen anlamına gelmiyordu.Yani biraz insafsız bir yorum olacak ama, hiçbir şeye önem vermemişsin sanki, her şey baştan savma bir şekilde olmuş, bitmiş.Illyra'nın onca Bey'i öldürürüz tavrına Bogus'un sessiz kalması çok garibime gitti.Ya da Edmond'un sadece "Efem böyle şey olmaz!" demesi (dellenmemesi, çünkü beni biraz da olsun tanıyor olsaydın, cesedimi çiğnemeniz gerekir diye, hatta direk kılıcımı çekerek sebepsiz yere saldıracak biri olduğumu bilirdin :D Mesela Dwaxer oyunlarından tanıyordur :D )

Onun dışında yıldırım olayını hoş bağlamışsın, orası çok güzeldi.Fakat en sonlarında çok açık bırakmışsın.Bitmemesi gereken bir hikayeydi diye düşünüyorum :)
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Ã?ykü komikti, hoşuma gitti ama sonu çabuk bağlanmış bence. Daha uzayabilirdi bu öykü. Bir de "meclis kurun" filan pek, pattadanak oturmuş orada. Hızlı bitti yani. Neyse eline sağlık; hep söylemişimdir komik hikâyelere yeteneğin var catboy.
Starfell
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Starfell »

Ne yalan söyleyim finalde tatmin olmadım. Ama en baştata dediğim gibi çok iyi olmuş hikaye.Özellikle karakterleri bizden kullanman çok yaratıcı ve tabikide yıldırım sahneside tam darkgnome a göre bilimsel ve açıklayıcıydı.Bittimesini istemezdim ama eline sağlık. :clap:
Mark wrote:Starfell seninle ortak bir geçmişe sahibiz galiba :D
Ben henuz senin kadar afişe olmasamda çaktırmadan ilerliyoruz bi yolda işte :schemes:
Starfell
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Starfell »

Ayrıca evet bende dwaxer i obi-wan olarak hayal ediyorum hatta geçen bi yerde resmini gordum bayağı hayal kırıklığına uğradım :roll:
Post Reply