Kara-Hitay! (Tanıtım & Yorum Sayfası)

Baştan aşağı kendi özgün hikayelerinizi yazmak için…
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

Son bölümü yazarken uzadığı için silmek zorunda kaldığım bir kaç silinmiş sahnemi koydum ben de! :)
1- ilk silinmiş sahnede bir noktada efla beyin ağzındna argo sözcük çıkıyordu! (ama cuk oturuyordu!)
ondan bu silnmiş sahneyi çıkartmıştım. dahası 4. bölüm çok uzundu. çıkartbielceğim aklıma gelen ilk sahne bu olmuştu!
Last edited by catboy on Thu Nov 20, 2008 1:10 am, edited 1 time in total.
Illyra
Forum Yöneticisi

Post by Illyra »

çok güzel minik ve daha çok parçaları yerine oturtan bir sahne olmuş cidden. elfa nın çiçek sevdasını öğrendiğimiz iyi oldu :-P

gerisinide bekleriz kedi. :roll:
Image
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

4. bölümde kara-hitay öykümü bitirmekle ne kadar doğru bir karar verdiğimi artık yice anlamış oldum. bazı arkadaşlar bu gırgır öyküyü ciddiye almışlar bayağı bir anladığım kadarıyla.
Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

Ã?içek sevdası falan yok arkadaşlar. Yanlış anlaşılma olmasın severim gerçi de hiç özel bir ilgim olmamıştı.

Bu ek kısım beni şimdiye kadarkiler içinde en çok güldüren kısım oldu ama. "Evet çok mantıklı" dedi zaman özellikle. İleri görüşü meselesi de çok iyi olmuş.

Bi deo çağlarda doğaya hiç iyi davranmıyosunuz geyiği de hoşuma gitti. Sank sanayi atıkları fabrika bacaları kirletiyomuş gibi olmamış mı.

Tabii sanırım herkesin kendi isminin geçtiği yeri sevme eğilimi var

Mizah açısından en başarılı parçalardan biri.
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Bence bitirmeyecektin Catboy. Gücü elinde tutacaktın bu öykü sayesinde ama neyse artık olan oldu.. : ) )) )
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Çok kısa ve yüzeysel oldu. Hikayede çok acaip bitti. Son bölüm ise bence en komği olmuş. Aslında benden de iyi kötü adam çıkardı. Bir dahaki hikayende beni kötü adam yap catboy. Ne bileyim golem lerim felan olsun, yada bombalarım olsun, lazer topum olsun, ne olursa olsun kötü adam olacağım. Hep iyilerin yanındaki ezik olmaktan bıktın. Ben icat ediyorum kahraman başkaları oluyor. Millet benim yıldırımlarımla kurtuldu bir köy kurtarma ödemesi yapan yok. Hadi ödeme yapmayında bari bir teşekkür edin.

Efla yine değerimi bildi de benim bilgeliğimin ödülü olarak beni danışman yaptı. Ama ben danışman felan olmak istemiyorum. Ne biçim iş o öyle, ALTadmin gibi bir söylenişi var! Bol sorumluluk az getirilik bir iş gibi. Kalsın. Ben baş mucit olacağım!

Ayrıca bilimsel açıklamaları beğenmedim. Yeterince karmaşık olmamış. :p

En sevdiğim karakter (Kendi süper kişiliğimden sonra tabee) catdede oldu. En iyi espriler ondan çıktı zati. Lydonk'un dedeye dediğini bende anlamadım ama sanırım sussa dahi catdede gidecekti. Layığını buldu.

Illyra en ciddi karakter ödülünü Dwaxer'den alamadı. Ayrıca en karizmatik giriş ödülünü Darkgnomeye (Yani benim karakterim) az bir farkla kaptırdı. (Kendisi bıçak atarak girdi ben ise gökten yıldırımlar indirerek.)

En sıkıcı karakter ödülünü ise Firbleye veriyorum. (Ã?ekememezlik de olabilir.)
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

Bence catdede ölmeliydi :evil:

Kendi karakterimi sevmedim :D

Fazla tasvir yok, ama sanırım bu hikayenin özelliğide buydu. Ayrıyetten çok hızlı ilerlemiş. Bir orda bir burda hoop bitti :|

Sonracığımaaa, şey demişsin "oluşan enerji normal bir yıldırımın şiddetinde bile ulaşamıyor". Burada engin Discovery Channel bilgilerimi ezercesine kullanarak belirtmek isterim ki o "normal bir yıldırım şiddeti"ni oluşturabilmek için sittin milyon dolarlık aletler kullanılıyor :D
Image
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Bence komik bir hikayeydi zaten amacı da oydu o nedenle iyi olmuş... Ayrıca site içi RP ruhunu ilk defa bu kadar tekrar hissettim cat dedenin hikayesinde... Hikaye ilginç bir mutlu son havasıyla bitiyor. Cat Dede hakkındaki cezanın kaldırıldığına ilişkin bir şey yok ama ilk başta karara isyan eden onca kişi sonra susmuş gibi...

Yahu Cat Dede böyle görme kendini seven çok seni bu kasabada. Ayrıca hikayede öldüğüne dair kesin bir bölüm sanırım yok. O zaman ölmemiş olabilir mi? Olabilir belki...

Darkgnome kardeş benim karaktere laf etmişsin. Ama en karizmatik karakter bence Cat Dede olmuş. Benim bakış açıma göre. Herkesin en çok dikkatini çeken karakter o... Biraz senin yerini almış gibi geldi tuhaf tavırları ile.

Bence de Darkgnome u bir sonrakinde kötü karakter yap.. Ã?ılgın bilimadamı falan olabilir. Dünyayı yok edeceğim falan diyen..
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

Bunu koyup koymamakta çok kararsızdım, çünkü aşırı argo sözcük içeriyordu. Ama zaten okuyanın anlayacağı bir sözcük oyunu içeriyor. Eğer ilgili şahışların hoşuna gitmezse anında imha ederiz. Ama esprim onlara değildi zaten.
Post Reply