Hüzün (Yorum)

Baştan aşağı kendi özgün hikayelerinizi yazmak için…
Post Reply
Starfell
Kullanıcı
Kullanıcı

Hüzün (Yorum)

Post by Starfell »

Biliyorum temaya uygun değil ama yazmak istedim. Firble, bogus ve efla dokunmayın kalsın :)

Youmlarınızla burayı onurlandırırsanız ne mutlu bana !..
Illyra
Forum Yöneticisi

Re: Hüzün (Yorum)

Post by Illyra »

ben okudum starfell, tam bir öyküden çok nasıl hisettiğini anlatmışsın, bunu okurken anladım. gerçekten kelimeleri doğru ve yerinde kullanmışsın, çok akıcı, daha çok gözlerimi kapatıp bir şarkı dinler gibi oldum bir yazıyı okumaktan çok. hislerini iyi yansıtmışsın, gerçekten yazmaya devam etmelisin.

Tek şey söyleyeceğim, daha açıklayıcı olsan daha iyi olur, okuyorum ama ne olmuş ne bitmiş tam olarak bilmediğimden tam anlayamadım. yinede yazmaya devam et sen, :clap:
Image
Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

Ocakbaşı Hikayeleri temsili bir isim.

İçerikte bir sakınca yoksa, koyulabilecek daha iyi biyer yoksa başlığa birşey olmaz. Yani kaldırılması için bir sebep yok emek harcanmış bir yazının.

ZAten bir durum hikayesi olduğu açkça belli. Yani bir olay beklemek haksızlık olur. Kişinin gözlemledikleriyle o anki duygularını güzel şekilde harmanlamak önemli. ki yazıda da bu yapılmış bence.

Hep şöyle diyorum söz konusu olan sanatsa ister resim, ister müzik ister şiir ister nesir.... başarısı aktarmak istediği duyguları ne kadar başarılı aktardığıyle ölçülür. Ben kişinin yaşadığı yalnızlığı şaşkınlığı ve çaresizliği hissedebildim.

Eline sağlık yazmaya devam et.
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
Starfell
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Starfell »

Çok teşşekkür ederim değerli yorumlarınıza. Beğenmeniz beni çok mutlu etti ama bu hikayeyi devam ettiremeyeceğim.

Aslında hikayenin baş kahramanı benim.Sizinde anlayacağınız gibi bunlar benim o an yaşadığım duygulardı. Hikayeyi yazarken acaba duygularımı gerçekten etkili anlatabiliyormuyum diye sordum kendime. Ama sonra baktım ki hiç bir şey Sezen Aksu'nun o şarkısı kadar anlamlı gelmedi bana bende o şarkıyı koydum parçanın sonuna.
"yapacak hiç birşey yok gitmek istedi gitti..." belkide hikayedeki duyguyu benden daha iyi anlatır diye düşündüm. :roll:

Yazdıklarıma değer verip okuduğunuz için tekrar saolun.
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Müthişti :) Gerçekten duygulandım, özellikle en sondaki şarkı sözlerini okuduğumda (ki Sezen Aksu'yu da, İstanbul şarkısını da çok severim) gerçekten bir şeyler bütünlendi aklımda.Sevmek, ve sevilmemek duyguları, ne acı bir bütün.
Starfell
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Starfell »

beğendiğine çok sevindim Edmond. Çok hoş yorumlar bunlar saolun :)
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

Gerçekten de şarkı ile bitirmen çok ilginç olmuş. zaten daha çok durum öyküsüydü. Karakterin duygularını başarılı bir şekilde anlatmışsın. uzunluğu da yeterli olmuş, ama yine de biraz daha uzun olmasını isterdim. :)
yeni öykülerini de bekleriz. daha çok karakterlerin duygularını anlatmada daha çok başarılısın sanıyorum. buna benzer bir kaç daha öykü yazmanı isterim açıkçası , çünkü çok güzel yazıyorsun. :)
Starfell
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Starfell »

işte yorum beklediğim isimlerden biri: catboy. Yorum için saol. Zaten bir hafta daha bu modda gidersem buna benzer bir hikaye daha yazmayı düşünüyorum. Ama benim bu bunaltıdan kurtulmam lazım biran önce :roll:
Post Reply