Efla wrote:Bilgisayarcı damarımı kabartmayın benim

Açık kaynak kodlu özgür yazılım demek ama beleş olmak zorunda değil. Free sotware diyince herkez freeyi beleş anlamış. Free beer daki free değil free speach teki free diye anlatırlar. Dediğim o ki açık kaynak kodlu şeyler bedava diye bi kural yoktur.
Ama çoğu öyledir. Ve evet bu da bedava
Böyle şeylerin yapılması ve tabii tanıtılması da güzel. ASlında bu tür oyunları güzel kılan müzikleri. Müzik seçimi baarılıysa oyun da başarılıdır ama telif hakkı mevzusu yüzünden Müzik arşivi konusunda şüpheliyim.
Abi yok zaten ben de açık kaynak kodununun ne olduğunu biliyorum

Pardus kullana kullana öğrendim
Ya o değil de ben açık kaynak kodlu olup da ücretli olan bir şey göremedim hiç :S
Bir de bu oyunu güzel kılan şey müzikleri dersek, saçmalamış oluruz.Ã?ünkü eğer bir müzik yoksa, oyunu açmak saçma olur.Oyunun müzik seçimi TABİİ ki başarısız, çünkü oyunu açtığınız da üç tane iğrenç müzik çıkıyor sadece.Ben internetten 5 müzik bulmuştum (biri Eye of The Tiger, bir tanesi de hoşuma giden HolyDiver) fakat az önce, Guitar Hero 1 oyun müziklerini FAN SİTEDEN buldum ve indirdim, mükemmel müzikler.Zaten müziklerin kaliteli olması bir yana, değişik ayrıntılar (hızlanma ve yavaşlama) gibi eklemeleri de mükemmel olmuş.Yani eğer bir müziğe sahipseniz ve gitar çalmayı biliyorsanız, o müziği oyuna aktarabilirsiniz.Olay bu

Yani oyunun müziklerinin güzel olup olmaması size kalmış.
Alenthas denen eleman wrote:Ben oynamıştım, bir süre sonra sıkıyor ama: bilgili elemanlar yapınca gayet hoş şeyler çıkabiliyor. Amatör kişiler tarafından yapıldığında sadece tek zorluk seviyesi ve tek enstrüman olurken profesyonel biri tarafından yapılanlarda bu seçenekler artıyor. Ayrıyetten davul modu da çıkmıştı en son duyduğum kadarıyla. Fakat şarkıları upload ederken niye mediafire gibi beleş bi siteyi kullanmak yerine çoğunlukla rapidshare ve megaupload kullandıklarını anlamam. 8mblık bir şey için süre bekliyoruz bir de.
edit: Yalnız resimdeki grafikler bana biraz eski gibi geldi. Skin falan mı indirdin?
Alenthas, yani internetten her bulduğun müziği çek demedim ben de

Tabiî ki bilgili elemanlar yapınca daha güzel oluyor
Ve bir de, ben hiç internetten mod indirmedim, skin de öyle, acaba sen indirmiş olabilir misin.Belki de Guitar Hero ile karıştırıyorsundur????Ã?ünkü onun temaları daha farklı.
Ve Guitar Hero'nun müzikleri çok güzelmiş
Ha bir de Efla, pek telif hakkı sorunu olduğnuu zannetmiyorum müziklerde, ama tabiî tam bilemem.
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury