Son Hazine (Yorum)

Baştan aşağı kendi özgün hikayelerinizi yazmak için…
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Son Hazine (Yorum)

Post by catboy »

Burada değerli yorumlarınızı bekliyorum. Starfell o zaman okumamıştın, belki bu sefer okursun diye umuyorum :)

Yine bir anket de koymak istiyorum, ama bir kaç bölüm geçsin öyle. Ã?ykümde beş ana karakter var, hangi karakter size göre grubun en faydalı üyesi bu sefer onu soracağım. :)
Last edited by catboy on Mon Feb 16, 2009 9:00 am, edited 1 time in total.
Starfell
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Starfell »

Okudum Catboy. Okumamışmıyım ben bu öyküyü allala :shock:

Bence gayet iyi bi giriş bilmiyorum belki evreni bilmeyenler için çok tatmin edici olmayabilir ama benim için ölüm labirenti çok keyifli vakit geçirdiğim bi ortak öyküydü. Bunuda ilgiyle okucam :clap:

Bu arada bana attığın Pm de Adriana da deydirdim dedin ama Adrianla ilgili birşey yakalayamadım. Sadece cücenin siniri ve küstahlığını yakın buldum. Aydınlatırsan beni sevinirim.

Devamnı bekliyorum...
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

evet 2. bölümü de okuyup yorumda bulunursanız sevinirim :)
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

En nihayetinde okuyabildim, nedense sonunu bildiğim için çok heyecanlı gelmiyor :D Fakat yine de sonunu değiştirdiğini düşünüyorum :D Ayrıca öyle çok da genişletmemişsin sanki? Sadece replikler biraz uzamış gibi geldi bana.

Onun dışında hikaye gayet eğlenceli, Lydon da hoşuma gitti :D Olevia vs. geçince bir hoş oldum :P Yakında hUor'u da görürüz:D
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
Starfell
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Starfell »

2. bölümüde okudum catboy. 3'ü de isteriz. Benim hoşuma gitti. Eline sağlık...
Illyra
Forum Yöneticisi

Post by Illyra »

daha önceden bu kadar uzun versiyonunu okumadığım için bu çok hoşuma gitti. yaşasın kırpılmamışlığın gücü ve özgürük ! :-P

son hazineyi zaten beğeniyordum, bu iki bölümde güzel olmuş. paskalya yumurtalarından ikisi bu iki bölümde yer almakta zaten :) ama benim için olanı en son bölümdeydi diye hatırlıyorum...

üçüncü bölümüde böyle uzun uzun okumak için merakla bekliyorum efendim, çok güzel bir hikaye son hazine...
Image
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

yeni bölümü ve önceden dediğim anketi ekledim. yorumlarınızı bekliyorum :)
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Yeni bölümü okudum Catboy (belirtmeden edemeyeceğim, saat sabahın 8'i :D ) . Gayet güzel ve tam anlamıyla genişletilmiş bir bölüm olmuş :D Ã?nceki bölümlerde bu genişletmeyi hissedememiştim ben sanki.Ama bu bölümü tamamen ejderhaya ayırmış olman gerçekten genişlediğini gösteriyor :D

Ama Ejderha'nın ne niyetle kalkıp nasıl olup bayıldığını hâlâ çözebilmiş değilim :D

Bir de ankete çok sevdiğim Cassia'yı seçtim.Bir önceki bölümdeki duası yüzünden değil, "Cassia'nın Ã?yküsü" gibi bir hikayen vardı tam hatırlayamadığım ismini :D Ondan dolayı.Gerçi Caster'ın ileride neler yapabileceğini biliyoruz ama henüz oraları yazmadığın için bilmiyor sayılırız :D
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

-Freddie Mercury
Starfell
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Starfell »

Cassia ya verdim oyumu ben herkesde öyle yapmış :D
Mark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mark »

Ben silven'i çok beğendim. :)
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
Illyra
Forum Yöneticisi

Post by Illyra »

ben caster a verdim. bu bölümü ejderhanı bakış açısından anlatman çok hoş olmuş. düşüp uyuklamasına bayıldım :) çok şirin.
Image
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

4. bölümü de ekledim :)
Bu bölümde itibaren her bölümde bir karakterin geçmişini anlatacağım. Bu bölümde Caster'ın geçmişinden bir kesit var mesela :)

Aynı zamanda bu bölümde yavaşça karakterleri daha yakından tanımaya başlıyoruz. Gelecek bölümlere yönelik ipucuları da söz konusu. Özellikle Silven'in bu bölümde demiş olduğu bir söz çok önemli :)

Leoric aşağılık kompleksine sahip birisi, Silven duygusuz ve bencil bir insan, Nerd çabuk sinirlenen ama aslında yumuşak başlı klişe cüce karakterine sahip biri, Caster meraklı, geveze ve sakar bir büyücü ve son olarak Cassia! Cassia'yı çözmek size kalsın artık :)
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Okudum Catboy, bence gayet güzel bir bölüm olmuş, aşırı derecede olaysız olmasına rağmen hiç de sıkıcı değildi.Üstelik gerçekten herkesin karakterini çok açık ve net bir şekilde anlatmışsın.

Özellikle Cüce'yi çok seviyorum :D Caster ise güç peşinde koşan koç bir eleman. Ama asıl olay tabîi Cassia'da :D

-Freddie Mercury
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

yeni bölümde Leoric'in geçmişinden bir kesit var, bu bölümde Caster ve Cassia arasında yavaşça büyüyen kardeşlik bağının da başlangıcı da yer alıyor. İlgiyle okumanız dileğiyle! :)
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Çok kısaydı.Yani diğer bölümlerin kadar güzel ve hızlı ilerlemesine rağmen, onlar kadar zevk vermedi çünkü çok kısaydı.Ayrıca şovalyenin duygularına fazla değinmemişsin sanki.Genişletilmiş Sürümün bu kadar dar olmaması lazım :D

Bir de Caster'ın utanç duygusuna ilk bölümlerden sonra bir daha değinmedin sanki.Hâlbuki hikayenin en güzel yanı herkesin kendine has duyguları idi.şovalyenin Alçaklık hissi gibi.

-Freddie Mercury
Post Reply