Son Hazine (Yorum)

Baştan aşağı kendi özgün hikayelerinizi yazmak için…
Illyra
Forum Yöneticisi

Post by Illyra »

böyle kısa kısa olmuyor ama uzun bölüm istiyoruz biz bir çırpıda nefessiz okumak istiyoruuz :roll:

bence iyi ilerliyor, cassia bir sır değil, tam olarak ne olduğunu çok iyi biliyorum ve cassia en sevdiğim karakterlerden birisi, ama favorim caster. şimdilik karakterleri tanıma bölümündeyiz. leoric için çok üzülüyorum, bir şövalye olduğu için doğal olarak onu da seviyorum. ama aslında düşündüğümüzde hiç suçlu değil. tek sevmediğim silven ile nerd. :cry:

acaba konuşan ejderhanın ta kendisimi yoksa lanetin ses bulmuş halimi ?

sonraki bölümü heyecanla bekliyorum, garip ne olduğunu bilsemde böyle kesilmemiş ve bölüm halinde olması beni heyecanlandırıyor :)
Image
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

yeni bölümü ekledim, bu bölümde cassia'nın geçmişi ve aradıkları hazinenin neyin nesi olduğu ortaya çıkıyor :)

İyi okumalar, iyi eğlenceler sayın diyar! :D
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Yine kısaydı yahu :S Çok kısa bırakıyorsun bölümleri, üstelik bu kez geçmiş de kısa geldi.Yani sadece Seldir'in kim olduğunu öğretmişsin, Cassia'dan da biraz bahsetmeliydin o bölümde (her ne kadar fısıltıdan bahsetsen de)

Ama onun dışında yine hoş bir bölümdü.Başrahibeyi öyle hatırlamıyordum ben niyeyse (!)
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
Illyra
Forum Yöneticisi

Post by Illyra »

yeni bölümü hemen okudum. bence gayet güzel ilerlemiş, flashback sahnesi çok iyi ve yerinde idi, en azından ben öyle düşünüyorum. cassia seçildiğini biliyordu b unu öğrendim. bu arada gelen hayalet çok hoşuma gitti, başında tacı ile neredeyse pek cici bir tavırla olanları anlatıyor, ama son söyledikleri cici sayılmaz. en çok nerd in tepkisini merak ediyorum :roll:
Image
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

silvenin geçmişi ve büyük sırrı ortaya çıkıyor 7. bölümde. yorumlarınızı bekliyorum :)
Illyra
Forum Yöneticisi

Post by Illyra »

bölümün ismiyle birlikte hırsız ın maskesi düştü... nerd ile ortak olmaları ise diğerlerini şaşkına çevirdi ( ilk okuduğumda beni de şaşırtmıştı ).
bu durumda grup içinde en çok cassia ve caster için üzülüyorum...
safir yine çıktı ortaya, bence diğerlerinin dağılma vakti geldi :-P

cidden genişletilmiş versiyon okumak çok iyi oldu catboy, emeğine sağlık. umarım yeni bölümü en kısa zamanda okuruz.
Image
WeS_DeX
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by WeS_DeX »

Catboy hikayeyi bastan sona tek cırpıda okudum.Fazla aksion olmaması beni hikayeye daha cok bagladı.Sonucta sürekli savastı dövüstü pek sevmiyorum.Leoric lider olmasına ragmen cok sessiz ve söz geciremeyen bir sövalye.Onun icin gercekten cok üzülüyorum.Özellikle Silven amacını sölediginden sonra daha da trajik bir durum söz konusu oldu Leoric icin.

Silven ile Nerd'in beraber calıstıgına inanamadım resmen.Digerlerini saf yerine koymalarıda ayrıca sinir bozucu oldu.

Caster ilerde mükemmel bir büyücü olcakmıs gibi geliyor bana cünkü gercekten inanıyor buna.Özellikle bir sonraki bölümlerde ejderha ile Safir'i nasıl alt edebilceklerini (gerci etcekler mi onuda bilmiyorum) düsünüyorum.

Cassia su ana kadarki en iyi karakter.Ondan bi kötülük beklenemez.Gruba alınan en dogru insan oldugu görüsündeyim.

Hikayeyi dedigim gibi bastan sona kadar okudum.Hatta okuduktan sonra gözlerimi bi anlık kapatmamla ufak derecede bi acı hissettim ve gözlerim yasardı.Buda okurken göz kapaklarımı gercekten cok az acıp kapadıgımı gösteriyor.Ben hikayenin sonu nasıl bilmiyorum ve asırı merak uyandırıcı oldugunu söylemeliyim.
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Gerçi ben geçmişi biliyordum ama sanırım geçmişi de biraz ayrıntılaştırmışsın

Onun dışında grupta Cassia sanki oturmamış gibi.Cassia'nın o grupta ne işi var! Onun diğerlerinin amaçlarını öğrenir öğrenmez onlara bir Kamikaze saldırısı gerçekleştirmesi gerekiyordu

Caster ise "İyi hoş ne yaparsanız yapın da ben yaşayayım" mantığına sahip gibi geldi bana Hâlbuki onun gibi güç manyağı (ama güçsüz) bir büyücünün "Güç için!" mantığıyla hareket etmesi gerek diye düşünmüştüm ben :D

Güzel ve KISA bir bölümdü.Belki bir gün uzun bölüm yazarsın :D
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

hepinize yorumlarınız için ayrı ayrı teşekkür ederim arkadaşlar :)
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

ve son bölümü de ekledim... :)
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

öykümün son bölümü hakkında yorumunuz yok mu, ey sayın diyar? ortak öykülerin, neirre'in hatırına safiel'in son macerasının anlatıldığı öykümün son bölümünü de okursanız çok sevinirim... :)
Illyra
Forum Yöneticisi

Post by Illyra »

son bölümü okumuştum, ama bir daha okudum. özellikle son sahneleri çok seviyorum. cassia ve caster :cry: ayrıca safir de gidiyor ama nereye gitti acaba :( en sonundaki dilenci ise... ahh silven de hak ettiğini buldu. nerd te korkudan beş dakikada iyi bir insan olup çıktı ( zaten hep öyle olmaz mı !)
ejderha için de cidden üzüldüm, ama huzur içinde ölmesi iyi bir şey....

bu genişletilmiş verisyon daha fazla şey içerdiği için çok daha hoşuma gitti açıkçası :) çok güzel bir hikayeydi. emeğine sağlık. böyle güzel hikayelerini hep okumak dileğiyle...
Image
Post Reply