Deneme -1 -2 -3 ( bir savaştan kesit)

Baştan aşağı kendi özgün hikayelerinizi yazmak için…
Post Reply
blindguardian
Kullanıcı
Kullanıcı

Deneme -1 -2 -3 ( bir savaştan kesit)

Post by blindguardian »

şeref

Elf lordu haykırdı insan efendisine . ‘’Saflarda kalın!’’ diye. Kaçan insan savaşçılarına baktı. Birde ölümü görmezden gelip onuru için ölen kendi adamlarına .Randiw’e seslendi kaçanları durdurması için.. Randiw ise kendisini savaşa vermişti . Sayısı durmadan artan düşmanın kökünü kazımak için bitmek bilmeyen enerjisini zorluyordu..Elf lordunu duymadı bile .
Elindeki eşsiz kutsanmış çekicini deliler gibi savuruyordu –ki her vurduğu şeyi deviriyordu.
Elf askerleri de son güçlerine kadar savaşıyorlardı . Ama ne için? Elf askerlerinin sıradan silahları bu yaratıkları öldürmek için yetersizdi . Öldürdüklerini zannediyorlardı fakat tekrar diriliyordu. Ve tekrar. Kim bilir nekadar savaş görmüştü bu şeyler..
Randiw bir an için dönüp arkasına baktı . Ölen elfler ,kaçan insanlar .. Kendisinin öldürdükleri dışında çevrede hiç ölü düşman yoktu ..Gücünün tükendiğini hissetti. Bir ordununkine denk güç harcamıştı. . Boynunda asılı duran madalyonunu eline aldı.Madalyonu kullanmak tanrıların yardımı demekti . Fakat kendi hayatı karşılığında..Daha fazla gücü olsaydı kullanmayacaktı madalyonu. Paladinlerin çok azına verilen bir ödüldü bu tanrılara olan sadakatlerinden dolayı..

Randiw kaçan insanlara baktığında uzun zaman önce neden insanların yanından ayrıldığını hatırladı...Ve elflerin yanında geçirdiği insan için epey uzun olan dolu dolu 30 küsür yıl.Onlardan öğrendiği şeylerin başında şerefini her şeyin önünde tutmaktı. Eğer madalyonu kullanmak için tereddüt edecek olursa o kaçanlardan ne farkı kalırdı ? Ve elflerle onca yılın ne anlamı kalırdı?
Madalyonu sıktı.. çekicini yere hızlı bir biçimde vurdu .. Boynunda asılı duran , ışığı hiç sönmeyen kitabını açtı .. Ve hafif bir sesle son sözlerini söylemeye başladı .. ‘’ Yüce tanrılar , Beni kutsayın . . Beni gücünüzün ışığı ile kutsayın! Beni kutsayın . Kutsayın ki durdurayım bu kötülüğü. Işığınızla kutsayın beni....''. Kelimeler ilerledikçe ses arttı .. Gittikçe arttı. .Ses iyilere bir ilahi gibi geliyordu.. Onların içindeki korkunun rüzgara kapılan bir toz tanesi gibi uçup gitmesine sebep oldu . Duyularından yoksun olan ölü ordunun askerleri bile sesi duymuş olmalılar ki hepsi bir anda paladin Randiw’e doğru korkmuş vaziyette baktılar.
Randiw çekicini fırlattı göğe doğru.. Gözden kayboldu çekiç. Ayakları yerden kesildi .. Yükselmeye başladı .. Gözlerinden ,ağzından ışık saçıyordu..
Yükseldikçe kutsal ışık arttı. .. Paladin Randiw güneş gibi parlıyordu . Kalan elfler ve bir kaç istisna insan savaşçı onu izlemekle yetindiler. .Başkada birşey gelmiyordu ellerinden .Silahları düşman karşısında etkisizdi .. Sadece izlediler ..
Randiw göğe tamamen yükseldiğinde bir çift kanat belirdi .. Bunlar ışıktan kanatlardı . Kutsanmıştı Randiw gökte.. Fırlattığı çekicini düşerken yakaladı havada .. Ve o ışıktan kanatlar çekice kaydılar . Güneş gibi parlayan çekiçti artık. Randiw hızla alçalmaya başladı .. Ã?ekicini sıkıca kavradı.. Ã?ekiç okadar parlaktı ki aşağıdaki duyguları olmayan ölü-dirilmiş ler korku duygusunu yaşadılar. Kaçmaya başladılar .. Randiw son sözlerini kimsenin duyamayacağı bir fısıltı ile söyledi . ‘ rath un vlein kiar..’ bu paladin tanırısının söylettiği , hiçbir dünyevi varlığın bilemeyeceği bir kutsama sözüydü. O an çekiçin ışığı belki tüm dünyayı aydınlatabilirdi. Randiw yere ulaştı. Ayakları değmeden önce çekicini bir nara atarak vurdu yere.Büyük bir ışık nehri oluştu dört bir yana doğru.Kalan iyiler gözlerine siper yaptılar kollarını , kimileri yere kapandı.Kimileri ise gözlerini kaybetme tehlikesini bilerek kapatmadılar gözlerini... Ã?ünkü bu görülmeye değerdi..

.. Başlarını kaldırdıklarında savaş bitmişti. Hepsi yok olmuştu ölü-dirilmişlerin.. Kalanlar ise yanıyordu.. Yananlarda kül oluyordu ve dirilmiyorlardı tekrar. Randiw’in cansız vücudu yerde yatıyordu .. Ã?ekici hâlâ elindeydi . Ve yüzünde ufak bir tebessüm vardı … şerefiyle ölmenin verdiği tebessüm olsa gerek …
Last edited by blindguardian on Sat Jun 13, 2009 5:32 am, edited 1 time in total.
Starfell
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Starfell »

Gayet hoş olmuş eline sağlık. yazmaya devam...

Güç seninle olsun :)
blindguardian
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by blindguardian »

teşekkürler. Aslında çizdiğim bi resmin hikayesi bu.Resimlerimi öyküleştiriyorum da oyle yazıyorum . Bide resim paylaşacak bi bölüm olsa çok daha güzel olurdu da işte yok :) Fakat düşündüm ki hikayeyi buraya yazıp altınada resmi koymakta mantıklı. Birdahakini öyle yaparım sanırım .
Starfell
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Starfell »

Resim çizme gibi harika bir yeteneğin varsa efla ya gönder resimlerini o galeride yayınlar. Yada dediğin gibi öykülerinin altına koy anlatım daha da hoş olur. hem farklılık olur :D

dediğim gibi bekliyoruz yeni hikayeleri...
Post Reply