Walter'ın Hikayeleri Hakkında Yorumlar

Baştan aşağı kendi özgün hikayelerinizi yazmak için…
Walter
Yönetici

Post by Walter »

Yorumlarınız için öncelikle teşükkürler...

O cümle hikaye içinde can alıcı bir faktör olacak catboy :) , göreceksiniz...

Greece ilk tasarladığım karakterlerden biridir, bu kadar güçlü bir karakter izlenimini vermesi öncelikle beni mutlu etti diyebilirim. Eleştirine kızmamakla birlikte katılıyorum orayı iyi toparlayamadım, bazı ekleme ve çıkartma yaptığım için belkide. Ayrıca eleştri istediğim bir şeydir nelerimin yanlış olduğunu görmek ve onları gidererek daha iyi olmak en büyük arzum açıkcası...

Peki soruma ne derdiniz Greece ile mi devam edelim yoksa bağlantılara mı gidelim gelecek hikayelerde ?
Beş dakika süren savaşlar binlerce yıl süren efsaneler yaratır. O yüzden savaşta korkuyla değil tatmin hissi duyarak ölmelisin. O zaman arkandan ağlayacak insan kalmış olur.
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Ben şimdilik sadece mektubu okudum. Diğer bölümleri de okuyacağım en kısa zamanda... Ama insanın kendi ağzından anlatımı genellikle güçlü olur. Mektuptaki anlatımın da bence güçlü olmuş...

Ben sadece günlük sayfalarından oluşan hikayeler hatırlıyorum. Gerçekten çok mütiş hikayelerdi bir bölümü...
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Post Reply